Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Eestlased on kitsarinnalised ja kõik millega nemad ei tegele (või ei (taha) mõista) on saatanast!Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"Kommentaar
-
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-
"Neljanda kai ääres seisab 34-jalaline jaulitaglasega jaht kahega neist kolmesaja kahekümne neljast eestlasest, kes maailma eri paikades 28- kuni 36-jalaste paatidega ringi purjetavad ja Eesti ajalehtedele artikleid saadavad. Need artiklid on Eestis väga populaarsed ja nende eest makstakse autorile üks dollar kuni dollar kolmkümmend senti veeru eest. Need lood paiknevad ajalehtedes seal, kus Ameerika ajalehtedes asuvad pesapalli- ja jalgpalliuudised, ja ilmuvad pealkirja all "Meie kartmatute rännumeeste saagad". Igast käidavamast lõunamere jahisadamast võite te leida vähemalt kaks päikesest põlenud ja soolast pleegitatud juustega eestlast, kes ootavad raha oma viimase artikli eest. Kui see kohale jõuab, sõidavad nad järgmisse sadamasse ja kirjutavad järgmise saaga. Ka nemad on väga õnnelikud. Peaaegu sama õnnelikud kui inimesed Alzira III-l. Vahva on olla kartmatu rännumees."
- lahutage kirjanik ja tema poolt loodud munni tegelaskuju isiksus ja ütlused. H. järgi oli see üldse tema konkurentsitult kõige sitem teos.
- söö sitta, mcnamara.sigpicKommentaar
-
Käisin arsti juures. Ilma tuimestuseta puuriti mingi pool tundi. Agul üritasin nautida seda valu, kuid üsna pea muutus see täielikuks agooniaks, kuna lõppu ei paistnud tulevat.
Mina enam klaaskomme ei söö.Kommentaar
-
Mina hammustasin kunagi esihamba popkorniga puruks. See oli ka täiesti wtf.Kommentaar
-
Eem. Kes tänapäeval üldse ilma tuimestuseta puurib/puurida laseb? Ma lasen alati ära teha ja rahu majas. Isegi kui vb reaalselt vaja poleks läinud. Aga no pooleks murdunud hamba puhul ei tuleks selle pealegi, et lasta ilma puurida. Nii üheksakümnendad.Kommentaar
-
Mina lasen ka. Olen ka juurekanalit ilma tuimestuseta puhastanud ja kui pandi see kuradi kruvi igemesse hamba jaoks, siis keskendusin valult eemale nõnda, et koondasin tähelepanu pealaele, kuhu noore vene hambaarsti tissid vastu käisid. Tuimestus muudab pärast näo rõvedalt tuimaks, ila jookseb ja üleüldse on üsna homo.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltMina lasen. Üheksakümnendatest rääkides, siis tänapäeva puuri pole tundagi. Erinevalt tuimestussüstist.Kommentaar
-
See, mis seal Kaarli kiriku kõrval on.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltSa unustasid täpsustada, kus hambakliinikus Sa käid.Kommentaar
-
Kommentaar
-
See, mis on seal Raekoja platsi juures Kalevi kommipoe kõrval ehk Küüni hambaravi.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltSa unustasid täpsustada, kus hambakliinikus Sa käid.
Dr Lepik.
Täiega soovitan alati.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar