Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Ma ei tea mis opp ja mis haigla, aga TÜ kliinikumis ennem oli nõutud, et kliinik teeb selle testi ise. Muidugi sellega läks üks päev raiskuKäisin reedel koroonatesti tegemas, et saaks minna esmaspäeva hommikul operatsioonile, mida olen pool aastat oodanud. Koroonatestil tädi ütles, et reede õhtul kella viieks on digiloos vastus üleval. Fakk, siiamaani ei ole vastust teada ja kui homme hommikuks teada pole, siis ilmselt mind opile ei lastagi... Oma peas olen juba tuhat asja läbi mõelnud, kuidas esmaspäeva hommikul saadetakse mind minema ja saan uue aja alles suveks.
Ajab närvi ja tekitab stressi samal ajal.Kommentaar
-
-
No Poom ja Piiroja langesid lõpuks kolme euro tuuri! Lindpere langeb ka vaikselt!Invest In AfricaKommentaar
-
-
Lasnamäel on kadunud 25 aastane mustanahaline meessoost isik Barry. Vajutasin uudise all kommentaarid lahti, sest neid oli üle 200tk tunniga. See pilt, mis sealt vastu vaatas....
Pimedas pole mõtet otsida, sest teda pole nagunii näha
Minu oma on alles
Äkki läks lõpuks ometi koju
Selliseid ,,Pärleid'' oli kümneid
Täiesti inimlikult vastik tunne oli neid kommentaare lugeda. Kommenteerijad olid oma täisnimedega ja tundusid tavalised pereinimesed. Eks öeldakse kohe, et see on igalpool nii, aga reaalsus on tegelikult ääretult kurb ning meie ühiskond on selle koha pealt vast üks kõige katkisem üldse Euroopas kui ka Läänes.Kommentaar
-
Väikese silmaringiga inimesed...Lasnamäel on kadunud 25 aastane mustanahaline meessoost isik Barry. Vajutasin uudise all kommentaarid lahti, sest neid oli üle 200tk tunniga. See pilt, mis sealt vastu vaatas....
Pimedas pole mõtet otsida, sest teda pole nagunii näha
Minu oma on alles
Äkki läks lõpuks ometi koju
Selliseid ,,Pärleid'' oli kümneid
Täiesti inimlikult vastik tunne oli neid kommentaare lugeda. Kommenteerijad olid oma täisnimedega ja tundusid tavalised pereinimesed. Eks öeldakse kohe, et see on igalpool nii, aga reaalsus on tegelikult ääretult kurb ning meie ühiskond on selle koha pealt vast üks kõige katkisem üldse Euroopas kui ka Läänes.Kommentaar
-
See pidev korrutamine igal pool, et “sellel aastal tulevad jõulud teistmoodi” .
Kõik teavad seda ilmselt isegi juba. Milleks seda pidevalt rõhutada.Kommentaar
-
Viimastel nädalatel ongi ju lisandunud mingi teine teade, kus jutt algab a’la “Eestis on suur oht nakatuda koroonaviirusesse”.
Tõsi, praegu saaks sesa sõnumit ka juba efektsemalt saata. Nt statistikale tuginedes “ selles poes viibib hetkel vähemalt üks koroonaviirusega nakatunu.”20 LEGENDKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar