Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
LIIKLUS
Collapse
X
-
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustVisiooni mõttes metroo (kiirtrammi) plaani uuritakse. Keeruliseks teevad olukorra Tallinna mattunud ürgorud oma pehmete pinnastega ning kesklinna kõrghooned oma üle 30m sügavuste vaiadega. Eks see ole aja küsimus, kui see ära tehakse, aga hetkel on veel korralik samm minna poliitilise otsuseni, sealt uuringute ja projekteerimiseni ning lõpuks ehitamiseni. Pakuks puusalt et selline 20-30 aasta teema.
Kommentaar
-
Ma ei suutnud leida eraldi jalgrataste teemat siit foorumist, aga kuna ratas on liikluse üks osa, siis küsin hoopis siit:
Kas kellelgi teist on kogemusi elektrijalgratastega? Mis mudelid? Milline on rahulolu? Kuidas hinna-kvaliteedi-eluoluparandamise suhe? Kõik kirjutised teretulnud.
Mind ennast ammu paelub mõte tööle regulaarselt ebike'iga käima hakata, nii et selga märjaks ei sõidaks ja vähendaks auto/bussi ökomõju ja ummikuid ka veel, sitaks hipilahe + moneysave.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMa ei suutnud leida eraldi jalgrataste teemat siit foorumist, aga kuna ratas on liikluse üks osa, siis küsin hoopis siit:
Kas kellelgi teist on kogemusi elektrijalgratastega? Mis mudelid? Milline on rahulolu? Kuidas hinna-kvaliteedi-eluoluparandamise suhe? Kõik kirjutised teretulnud.
Mind ennast ammu paelub mõte tööle regulaarselt ebike'iga käima hakata, nii et selga märjaks ei sõidaks ja vähendaks auto/bussi ökomõju ja ummikuid ka veel, sitaks hipilahe + moneysave.
Valik langes White SC-E Comp kasuks ja olen väga rahul. Rattal on 3 abistavat käiku eco, medium ja high. Eco eeldab lagedal maal sõitmist ja annab väikese lisatõuke, max. reisipikkus ühe aku laadimisega oleks 160km. High on suurim abistaja ja temaga saab sõita 6 kraadisest mäest ülesse 40km, siis annab aku otsad. Mina ise sõitsin keskmiseselt 35km ja siis laadisin, aga sõitmine mäest üle, järelkäru taga, koos lapsega, siit tuleb lisakoormus akule. Rattal on ka 8 käiku, ning lagedal maal saad aku tagant välja lülitada ja liikuda kondimootoril. Aku abistab sind kuni 25km/h ja sealt edasi on sinu enda rida.
Mina kindlasti kiidan e-bike. Aitab väga kergesti üle mägedest, saad nautida värsket õhku ja selga märjaks ei aja. Win-winСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust.... Aku abistab sind kuni 25km/h ja sealt edasi on sinu enda rida....
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMina kindlasti kiidan e-bike. Aitab väga kergesti üle mägedest, saad nautida värsket õhku ja selga märjaks ei aja. Win-win
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustTänud kirjutise eest. Lootus teoorias sama selle win-win faktori osas. Küsiks niipalju juurde, et mis on aku mahutavus ja kaua sa ajaliselt seda nt 0% pealt 100% peale täis laed?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Leitud helkur on ilmselt halb enne. Igatahes, et kui eile läksin jalkat tegema, siis leidsin Pizza Americana juurest helkuri ja mõtlesin, et kuna mul seda külges pole, siis seon endale külge. Et nüüd on mul siis helkur ja nii. Täna tulin Solarisest ja liikusin Viru Keskuse juurde. Seal on see ilma foorita ülekäigurada, kus esmalt keeras buss kolm, siis mingi teine auto ja siis ma hakkasin liikuma, aga tuli ka mingi kuradi faking Volvo, kelle eest suutsin ära hüpata ja saada löögi ainult vastu arvutikotti ja jopet. Ütleme nii, et ma olen totaalpissed praegu ja tahaks sellele inimesele mingi kõva asjaga vastu pead koputada. Ühesõnaga hall Volvo S40 vist, numbriga 642 BKG. Kes ta üles leiab, saab mu poolt õlle või paar.
Kommentaar
-
SUUR VÕIT!!!
Lõpuks ometi võitsin ma PÖFFi publikuhääletusel auhinna! Ja igati väärt auhinna! EuroPark-i 2 kuu tasuta parkimiskaardi linna väliparklates (kehtib kuni veebruar 2019)!
Ehkki aastal 1995 võitsin Teet Margna ja Anneli Järveti juhitud bingosaatest auto, siis pole mul endiselt autot, mida kuhugi parkida. Seega, kui teil on auto, mida tahaksite parkida, siis oleks see suur võit võimalik omandada. Ostusumma pakkuge ise, kuna mul pole õrna aimugi palju see maksta võiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSUUR VÕIT!!!
Lõpuks ometi võitsin ma PÖFFi publikuhääletusel auhinna! Ja igati väärt auhinna! EuroPark-i 2 kuu tasuta parkimiskaardi linna väliparklates (kehtib kuni veebruar 2019)!
Ehkki aastal 1995 võitsin Teet Margna ja Anneli Järveti juhitud bingosaatest auto, siis pole mul endiselt autot, mida kuhugi parkida. Seega, kui teil on auto, mida tahaksite parkida, siis oleks see suur võit võimalik omandada. Ostusumma pakkuge ise, kuna mul pole õrna aimugi palju see maksta võiks.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar