Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kõige suuremat puudust tunnen suitsust hommikul ärgates, autoga tööle (koju) sõites ja peale õhtusööki. Ühesõnaga nendel hetkedel kui olen harjunud tavaliselt suitsetama.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Täna siis viies päev ilma. Eile õhtul oli päris suur kiusatus suitsu teha. Ei oskagi öelda millest see tuli. Tõenäoliselt sellest, et oli igav ja polnud midagi teha. Kui leidsin omale tegevust, siis ununes ka suits.
igaks petteks toon välja ka mõningad ebameeldivad nähtused, mis suitsetamisest loobumisega kaasnevad:
*närvilisus, agressiivsu, enesetunde halvenemine, keskendumisraskused, koordinatsioonihäired, kehakaalu suurenemine.
muuda ka kindlasti keskkonda - näiteks korista ära tuhatoosid, tikud, välgumihklid jne. asjad, mis vanat armastust meelde tuletavad.
seda ka, et kasuta ikka plaastrit + nätsu. plaaster pane hommikul peale ja õhtul ennem magama minekut võta ära, muidu hommikul koged šeffi pohmakat.
Mul õnneks selliseid asju ei juhtu. Olen suht rahulik. naist ei peksa ja sõimata saab sama palju kui ennem..
Samuti kannan alati poolikut suitsupakki taskus, et iseloomu veel rohkem kasvatada.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
türa... ma olen väravavaht, sina ründaja
tropp
ja löön ma sinust igal ajal paremine... minu vasak jalg on ka tugevam, täpsem aj siledam, kui sinu parem
ja asjale ei saandu sa jälle pihta. küsimus ei oel selles, kui ilus mina olen või mitte... küsimus oli sinu kõhus... ja minu kõht võib sinu vanuselt vabalt ilusam olla, kui sul praegi....
einoh aga tehke endist siis pilt oma kõhust ja jalgadest jnejne ja siis pange off-topicu alla ja pange hääletusse ja väravalöömise võistlus ka raske pole - lööte 5 erinevalt positsioonilt 5 lööki ja vaatab kes rohkem sisse lööb
kui nüüd suitsetamise kohapealt rääkida siis eile õhtul peale sloveenia-eesti mängu mõtlesin et jätan maha ja rohkem ei osta suitsu (sai just otsa) siis hommikul oli see mõte juba meelest läinud ja ikka ostsin automaatselt suitsu
Kommentaar