Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Suitsetamine vol 2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
    rünno suitsetab taimaal. aga kuna see pole meie ajavöönd, siis see ei loe
    Kahjuks või õnneks on Rünno ehk Oleg Volf vahistatud.

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

rünno on siin foorumis ennast ka 4 aastat nooremaks valetanud

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
        Kahjuks või õnneks on Rünno ehk Oleg Volf vahistatud.

http://www.postimees.ee/300107/esileht/krimi/242099.php
        Vaatasin jah et sa selle uudise lisanud. Mul sõber ka sial oma super-fotokaga, korra käis läbi et.. aga ta õnneks noorem ja mitte nii loll

Kommentaar

Täna siis neljas päev ilma.

Kõige suuremat puudust tunnen suitsust hommikul ärgates, autoga tööle (koju) sõites ja peale õhtusööki. Ühesõnaga nendel hetkedel kui olen harjunud tavaliselt suitsetama.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

oota... sa jätad maha vä?

kurat... kes siis minuga peale trenni suitsu tegema hakkab pean ise ka maha jätma?

Kommentaar

Jah, sina Taku jäta kah maha!

Kommentaar

jahh härra

Kommentaar

kurat täna pole veel suitsu teind aga niikui seda teema pealkirja nägin tuli kohe isu.....lähen kohe suitsupausile.

Kommentaar

Täna siis viies päev ilma. Eile õhtul oli päris suur kiusatus suitsu teha. Ei oskagi öelda millest see tuli. Tõenäoliselt sellest, et oli igav ja polnud midagi teha. Kui leidsin omale tegevust, siis ununes ka suits.

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                    igaks petteks toon välja ka mõningad ebameeldivad nähtused, mis suitsetamisest loobumisega kaasnevad:
                    *närvilisus, agressiivsu, enesetunde halvenemine, keskendumisraskused, koordinatsioonihäired, kehakaalu suurenemine.

muuda ka kindlasti keskkonda - näiteks korista ära tuhatoosid, tikud, välgumihklid jne. asjad, mis vanat armastust meelde tuletavad.
                    seda ka, et kasuta ikka plaastrit + nätsu. plaaster pane hommikul peale ja õhtul ennem magama minekut võta ära, muidu hommikul koged šeffi pohmakat.
                    Mul õnneks selliseid asju ei juhtu. Olen suht rahulik. naist ei peksa ja sõimata saab sama palju kui ennem..

Samuti kannan alati poolikut suitsupakki taskus, et iseloomu veel rohkem kasvatada.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Täna siis 12 päev. Enesetunne täitsa OK.

Kaalunud ennast pole.

Kommentaar

ma ei soovitaks ka... sul kõht on päris kole

Kommentaar

Hea töö taku!

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                            ma ei soovitaks ka... sul kõht on päris kole
                            Mida sa kiunud ahv

Minusugune paks, vana ja kole lööb rohkem väravaid kui 3 sinusugust ilusat, saledat ja noort poissi kokku.

M.O.T.T

Ela kõigepealt nii vanaks kui mina ja siis vaatame kui "ilus" sa oled

Kommentaar

türa... ma olen väravavaht, sina ründaja

tropp

ja löön ma sinust igal ajal paremine... minu vasak jalg on ka tugevam, täpsem aj siledam, kui sinu parem

ja asjale ei saandu sa jälle pihta. küsimus ei oel selles, kui ilus mina olen või mitte... küsimus oli sinu kõhus... ja minu kõht võib sinu vanuselt vabalt ilusam olla, kui sul praegi....

Kommentaar

einoh aga tehke endist siis pilt oma kõhust ja jalgadest jnejne ja siis pange off-topicu alla ja pange hääletusse ja väravalöömise võistlus ka raske pole - lööte 5 erinevalt positsioonilt 5 lööki ja vaatab kes rohkem sisse lööb
                                kui nüüd suitsetamise kohapealt rääkida siis eile õhtul peale sloveenia-eesti mängu mõtlesin et jätan maha ja rohkem ei osta suitsu (sai just otsa) siis hommikul oli see mõte juba meelest läinud ja ikka ostsin automaatselt suitsu

Kommentaar

Working...
                                X