Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Suitsetamine vol 2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Keegi rääkis siin keeramisest...
    Ma olen teinud aasta või pool
    Ja ma keeran 24/7 ja siis müün keeratud kraami edasi ja endal ei teki kiusatus tobi järele
    Macheser United
    Roda
    AC Milan

Kommentaar

mac baren'i tubakad kõige paremad.

Kommentaar

ärge suitsetage!
        AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
          ärge suitsetage!
          ära joo toidu kõrvale!

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
            ärge suitsetage!
            Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

jätsin suitsetamise maha täpselt kuu aega tagasi. mahajätmisel aitas mind kõvasti tugev köha ja kurguvalu, mille pärast mul esimesed 3-4 päeva ilma suitsuta üsna kerged olid. peale seda oli nädal aega raske(eriti kui alkoholi jõin), kuid siis hakkas isu kaduma. nüüd olen juba paar kilo ka juurde võtnud
              enne seda tegin peaaegu kolm aastat.

Kommentaar

progresseeruv ahelsuitsetamine pärast aasta ja kahekuulist pausi...

Kommentaar

No mul veereb 5.päev täna,eelmine nädal piirdusin sama arvuga,jumal tänatud et küsitletutel tänase päeva jooksul suitsud puudusid,koolis oli kohati päris õõvastav tunne
                  Nüüd oleks veel ilus kui keegi korraldaks 100 km raadiuses suitsu puuduse,siis ei oskaks ka ise ilmselt puudust tunda

Kommentaar

Üritame taas, kolmas päev juba läheb.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Nädal täis, üritame edasi.
                      Kui ei ürita, siis ise ka maha ei jää.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                        progresseeruv ahelsuitsetamine pärast aasta ja kahekuulist pausi...
                        Nii ta on jah. Pidasin ka jälle paar aastat pausi ning nüüd aina hullemaks läheb. Eelmise aasta alguses hakkasin uuesti tegema ja nüüd läheb juba pakk päevas. Ei tea kas peaks majanduse uue tõusuni maha jätma.

Kommentaar

Nonii, kuna majandussurutis surus ka minu taskud lõplikult kortsu siis otsustasin alustada tervise taastamist. Möödunud on kolm nädalat ja sümptomid on segadusse ajavad. Nimelt on mu keskendusmisvõime absoluutselt kadunud ja lisaks sellele pole üldsegi mitte harv juhus, kui ma unes end jälle suitsetamast leian või suitsupakki poest soetamas. Olen kuulnud et ma pole ainuke kellel sellised probleemid on olnud. Oskab keegi ehk head nõu anda kuidas edasi minna?
                          Ahjaaa, kilosid on lisandunud tükki 5, kuigi olen tihedamalt hakanud trenni sattuma ja oma kehalt küll neid üleliigseid kilosid tuvastada ei suuda.

Kommentaar

3-4 nädalat piinavad sinu keha ja vaim sind samas taktis. Aga ära muretse, sest peale seda hakkab päikene paistma, ega looju ennem kui nõela otsa satud.

Tavaliselt ongi nii, et kõik see, mis peaks paremaks minema - lõhataju, maitsemeel, nägemine, kordinatsioon, hingamine jne - muutub halvemaks. Aga mida perset sa enda kehast siis ootad, kui oled teda (tõenäoliselt keskmiselt 10-20 suitsu päevas, 4-8 a jooksul) järjepanu hooranud. Nüüd ta annab sulle väikese õppetunni, mis on veel suhteliselt leebe, sest sinu süda taob ikka veel õiges rütmis.
                            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                              Nonii, kuna majandussurutis surus ka minu taskud lõplikult kortsu siis otsustasin alustada tervise taastamist. Möödunud on kolm nädalat ja sümptomid on segadusse ajavad. Nimelt on mu keskendusmisvõime absoluutselt kadunud ja lisaks sellele pole üldsegi mitte harv juhus, kui ma unes end jälle suitsetamast leian või suitsupakki poest soetamas. Olen kuulnud et ma pole ainuke kellel sellised probleemid on olnud. Oskab keegi ehk head nõu anda kuidas edasi minna?
                              Ahjaaa, kilosid on lisandunud tükki 5, kuigi olen tihedamalt hakanud trenni sattuma ja oma kehalt küll neid üleliigseid kilosid tuvastada ei suuda.
                              seda on küll lihtne öelda, kuid raske teha, aga proovi teha asju nii nagu mitte varem, näri nätsu, joo hästi palju vett. Kilode pärast ära põe, need kukuvad hiljem maha kui vähegi liigutad ja ennast ogaraks ei õgi ja sportimist päevapealt ei lõpeta. Proovi mõelda kogu aeg hästi positiivselt, kolm nädalat on juba hea tulemuse nii et punnita edasi, kui vaja siis kulge kasvõi tund korraga. Edu ja jõudu!

Kommentaar

Kilodel on lihtne põhjus, sel ajal mil sa tavaliselt suitsetaks, nüüd sööd :P

Kommentaar

Working...
                                X