Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Suitsetamine vol 2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pole kunagi suitsetanud, aga pidudel tihti enamus sõbrad suitsetavad aga ma ikkagi ei suuda suitsetada. Ja suitsuhaisust võin oksendama ka hakata.. kas see on mingi haigus või lihtsalt lampi vastureaktsioon?

Aga olen väga uhke, et ei suitseta.. sest tänapäeval on see vaikselt juba haruldus.

Kommentaar

5 aastat ei teinud ühtegi suitsu ja ka enne seda ainult pidudel, nüüd nädal aega "proovinud" ja krt hakkab vaikselt külge.
      Lõvi helistab põlevale ringile:
      «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

homme võin öelda, et olen kuu aega puhas olnud. järjekordne korralik paus on sisse tehtud. kunagi nagunii suitsetan mõne suitsu, aga mitte järgmise kuu jooksul.

Kommentaar

stockholmis ostsin musta pakiga marbsi, tra kui hea lihtsalt
          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Gairi
            "Ainult pidudel suitsetamine" on ka suitsetamine. See teeb sinu staatuseks "suitsetaja". Sama hea on öelda, et ma ei tarvita alkoholi, ainult pidudel. Kas see teeb sind karsklaseks? Ei tee.
            tean seda, aga 5 aastat ei teinudki ühtegi suitsu, nii et olin mittesuitsetaja.
            ja praegu ei tule ka vist suitsetamisest midagi välja ja see ainult positiivne.
            Lõvi helistab põlevale ringile:
            «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

Nonii, möödunud on kuid ja targast plaanist on siiani nii palju tolku olnud, et täielikult suitsuvaba olen nüüdseks 4 kuud, lisaks veel esimene kuu, mille lõppedes õlleuimas siiski suitsu ette panin. Paus ongi nii pikaks veninud just seetõttu, et pole vahepeal absoluutselt alkoholi tarbinud. Lisaks lõi irooniliselt peale suitsust loobumist välja ka tõsine tervisehäda.
              Kui algselt sain hakkama ilma mokatubaka ja muude abistavate vahenditeta siis nüüd on seis juba üsna si**. Matsu hakkas kuluma juba ebanormaalses koguses, komm või näts kuulub kohustuslike vahendite hulka ja suitsetavas seltskonnas on ikka jube raske. Hetkel olengi kahe vahel, kas hakata uuesti tegema või...?
              Loobuda kahest tervist kahjustavast vahendist ühe korraga (ka alkohol), muudab esialgu maailma ikka kuidagi eriti veidraks, tunnen end poole igavama inimesena seltskonnas.

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                Paus ongi nii pikaks veninud just seetõttu, et pole vahepeal absoluutselt alkoholi tarbinud. Lisaks lõi irooniliselt peale suitsust loobumist välja ka tõsine tervisehäda.
                sellepärast ma jätagi, ma ei händliks seda ära.

Kommentaar

Eile oli räme-rõlge-rõvepohmell, mis päädis hommikuse öökimisega WC ääres. Et oma päeva ilusamaks teha ja kustutada vihaleeki elukaaslase silmis, lubasin suitsetamise maha jätta.
                  Staaz-vahelduva eduga aastast 1997.

edit:epic fail
                  Last edited by orbitaaljaam; 29.12.10, 08:59. Põhjus: ei tulnud s*****i välja noh

Kommentaar

need esimesed, hiljemalt 5 minutit peale ärkamist tehtud hommikused suitsud on kõige paremad. asjale lisab naudingu-faktorit see hommikune sagimine mööda tänavat, samal ajal kui mina võin rahulikult minna tagasi voodisse.

Kommentaar

Üle kuu aja ilma suitsuta. Vahepealsete kõrvalnähtudena on ilmnenud valu rinnus ning kopsudes, vastik maitse suus (veel hullem kui suitsu tehes), tahtmine sporti teha, pohmakate kadumine.

Kommentaar

Minust jätkus viieks kuuks, mille jooksul ma samas ka tilkagi alkot ei tarbinud.
                        Kurat teatud asjad viisid närvisüsteemi nii paigast ära jälle, et nüüd olen täisnikotiinik,taas, pakk päevas, julgelt. Ega tegelikult hea tunne pole, eks suvest tuleb uuele katsele minna, kuidagi tuleb sellest rõvedast kombest lahti saada.
                        Muide orbitaaljaam, kõrvalnähud olid ka mul vägagi kummalised, vahel oli selline tunne, et ei oska enam kõndidagi.
                        Kui palju härrad muidu nikotiiniplaastrist oskavad rääkida?

Kommentaar

Kuna meesterahvastel on suitsetamisest füüsiline sõltuvus, siis nikotiiniplaaster+näts on suured abimehed - samas tuleb olla ettevattlik nende tarbimisega, sest liigne nikotiini kogus keerab olemise ikka korralikult nässu (nt. pole tark plaastrit ööseks peale jätta)... "tra, ma parem kimun kui sellist jälkust kannatan."
                          Vastavalt nikotiinisõltuvsele tuleb valida plaaster ja näts - mõõdupuuks on siis suitsude hulk/maht (muidugi omavad erineva vängusega suitsud erinevat tähendust, mõju). Ma pole päris kindel aga eeldan, et plaastrite pakkidel on "mõõdupuu" kaasas/kirjas - ajad muutuvad. Kindalsti saab aga taolise mõõdupuu kohta infot suitsetamisest loobumisega tegelevatelt inimestelt, organisatsioonidelt ning tõenäoliselt ka netist.
                          Juhul kui suitsetamisest loobumise kabinet on tasuta, siis kasutage kindlasti - n.ö. pihtimine ja veel võõrale inimenesele, on suur motivaator.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                            Üle kuu aja ilma suitsuta. Vahepealsete kõrvalnähtudena on ilmnenud valu rinnus ning kopsudes, vastik maitse suus (veel hullem kui suitsu tehes), tahtmine sporti teha, pohmakate kadumine.
                            Ah mine sa ka perse. Suitsetamine on äge.

Kommentaar

pussy.
                              Ela ja tunne, et elad
                              see on kõige lihtsam
                              filosoofia, mis toimib
                              sule silmad ära vaata
                              tagasi, hinga sügavalt ja
                              hüppa üle iseenda varju
                              tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                                nikotiiniplaaster+näts on suured abimehed - samas tuleb olla ettevattlik nende tarbimisega, sest liigne nikotiini kogus keerab olemise ikka korralikult nässu
                                Mina jätsin suitsetamise nii maha, et kasutasin ka plaastreid ja apteegis küsisin ilma pikema uurimiseta ikka neid kõige kangemaid muidugi. Esimene plaaster pani algul katuse kergelt sõitma, aga teise plaastriga läks süda nii pahaks, et oioi. Aga kannatasin selle päeva ära ja pärast seda rohkem plaastreid ei kasutanud ja suitsu pole teinud nüüdseks juba 9 kuud. Polnud mingit tahtmist suitsu teha ka isegi. Ma teistele ei julge soovitada sellist "ülepanemist", aga minu puhul aitas.

Sama asi oli kunagi mul Liivimaa Palsamiga, 15 aastasena tarbisin üle ükskord ja praegu paneks juba selle lõhn mind ropsima. Samas viinaga huvitaval kombel sellist asja pole, kuigi eks ole ka sellega korralikult liialdatud
                                Corner taken quickly...

Kommentaar

Working...
                                X