Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Suitsetamine vol 2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Suitsetamine vol 2\'

tere jälle minu fännid..
    nädal on läinud nii ja naa. Üldiselt suitsu ma ei tee. Reedese peo käigus tõmbasin sõbralt 3 mahvi, et maitsta kuidas on.. Oli imelik maitse ja suht vastik. Laupäevasel üritusel pahvisin suti sigarit.... Nicorette närimiskummist ei ole veel suutnud loobuda, kuid doosi olen suutnud vähendada poole võrra 10 - 5. Kuid MA EI SUITSETA.. Minu jaoks kõlab see igaljuhul uskumatuna ja olen jube häppi selle üle. Tahtmine suitsu teha jääb päev - päevalt aina nõrgemaks. Kui esimestel päevadel ei läinud vist 10 minutitki mööda ilma, et suitsule mõtleks, siis nüüd on see taandunud 10 -15 korrale päevas. Toit on jube imeliku maitsega ja lõhnad on harjumatult intensiivsed. Hommikune kuiv köha on kadunud ja üldse on enesetunne paranenud.. ja pohmelli peaaegu ei olnudki.. Loodan, et kuu paari jooksul kaob suitsuisu täiesti ja Nicoreti saab kah ära visata..eks ma annan siis teada..

PS: Marcello: kaal on sama... veel...

Kommentaar

Rünno presidendiks. Anonüümsete tossuhoolikute vms omaks siis äkki...

Aga tegelt ka tuus, retsept. Endal küll vastava asjandusega kogemusi pole, kuid algatus on tore ja ehk läheb õnneks. Edu!

Kommentaar

Algselt postitas runno

PS: Marcello: kaal on sama... veel...
        on tõeline ime, kui jätadki maha ja kaal ei muutu...pakun sulle poole aasta pärast 10-12 lisakilo
        Kapten Trumm

Kommentaar

Super Rünno!!!!
          Ise üritan uuesti...varsti
          "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Üldiselt jätsin taas suitsetamise maha eelmisel pühapäeva, nii et idee järgi peaks täna 10 päeva täis saama. Esimene isu suitsu teha oli eile tööl kuid pidasin kiusatusele vastu. Eks paistab kuda edasi läheb...
            “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Viimased ööd kummitab mind debiilne unenägu: ma näen unes, et ma suitsetan ja olen ise sitaks rahul sellega. Hommikul mõtlen wtf, oli siis uni või mitte.
              Muidu olemine on väga hea, arve pidamine läks sassi, et kui kaua suitsetand pole. Ja see ei oma enam erilist tähtsust ka. :P
              Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Rünno,vaata,et see mahvi küsimine ja sigari tõmbamine harjumuseks ei saa.Muidu pahvid varsti jälle nagu vanasti.Kuna endal oli kogemusi sellega,siis nüüd kui aasta ja paar kuud tagasi maha jätsin,ei ole isegi vesipiipu tõmmanud.Ja kui teistel on sigari/konjaki õhtu siis mina lepin ainult konjakiga.
                Kaal tuli mul kolme kuu jooksul,prauhti.Ei saanud arugi.Oma osa mängis kindlasti ka istuv töö.Kaks varianti oli.1.kas jooksed peaga vastu seina 2.nosid midagi,et suitsunälg ära ei tapaks.
                Aga respect kui suudad maha jätta.Mina tõmbasin enne seda mingi 14 aastat kindlasti aga paar kuud piinlemist ja nagu poleks kunagi teinudki.
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Nu kak?
                  Teema vajub unarusse
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas amority

Niisiis sai eile vastuvõetud otsus, enam suitsu ei tee. Lambist ja ilma konkreetse põhjuseta. 10 aastat saab peagi täis seda pulka imedes.

Niisiis, sai eile 10:50 (laupäev 29.oktoober) viimane suits. Preagu, vaadates kella on preagu ilusasti vastu suudetud olla juba 24 tundi, kellade keeramise tõttu küll 23, kuid esimene ööpäev on selja taga. Soovige edu mulle siis eksole. Proovin siis läbi viia Est-Ramadani (ilma suitsu ja osalise alkota, seks on E-R kooslus, et teaksite).

Tähendab, annan kõigile teada kel oli samuti huvi suitsust loobuda - nüüd on õige aeg

Homme kirjutan oma tunnetest pikemalt

Anna andeks aga ma kahtlen sügavalt et sa suudad selle maha jätta
                    Tuld!

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Nu kak?
                      Teema vajub unarusse
                      rünnol läheb hästi. teeb ainult 2 mahvi igast suitsust

Kommentaar

"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

teemakohane klipp
                          Tuld!

Kommentaar

kaks päeva ilma suitsuta oldud.eks näis kaua veel suudan.

Kaalunud pole, aga 2 päeva tagasi oli see 93 kg.Nädala lõpus kaalun ja vaatan palju lisandunud on.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

3 päeva juba ilma sutsuta oldud

Rünno kuidas sinuga lood on???
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

rünno suitsetab taimaal. aga kuna see pole meie ajavöönd, siis see ei loe

Kommentaar

Working...
                                X