Brasiilia liiga "fighting spirit" ehk kuidas lüüa 9 kolli 10 minutiga
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ebaterve huumor
Collapse
X
-
Kõik kulges normaalselt kuni 80. mänguminutini kui Viana meeskond sai infot, et ainus rivaal meistritiitlile võidab samuti. Ja siis hakkas toimuma mõlemas kohtumises kummalisi asju. Viana lõi viimase üheksa minutiga üheksa väravat ja võitis 11-0, Moto Club teenis aga peale 82. minutit kolm penaltit ja võitis 5-1.
Huvitav kuidas see toimus. 80ndal minutil keegi ütles vastastiimile nüüd, et tavai kutid ärge jookske enam?
Igatahes oleks olnud tore selle mängu viimased 9 minutit livebetis olla
Kommentaar
-
Juhtumised Sydney's
ja Saksmaal
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustDELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
küsimus etvspordi viktoriinist. viimane vastusevariant on armas.
7. 1968. aasta Mexico olümpiamängudel pälvisid ohtrat tähelepanu tumedanahalised USA sprinterid, eesotsas 200 m olümpiasangarite Tommie Smithi ja John Carlosega, kes protestiks rassilise diskrimineerimise vastu Ühendriikides vibutasid autasustamistseremoonial mustas kindas rusikaid. Kuidas kutsuti seda liikumist, mida Smith, Carlos ja teisedki USA sprinterid esindasid?
1. M.L Kingi liikumine
2. Solidaarsus
3. Black Power
4. Negroes freedomarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
-
Algselt postitas cáñamo Vaata postitusthttp://www.reporter.ee/2009/10/22/se...t-eestit-ules/
Tänu sellistele tunnen ma ennast targana Ebaterve et keegi saab nii loll olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustSee peab nali olema noo! Ma arvasin et Ameeriklased on lollid aga mis see siis praegu oli?? Krdi lambad
Indrek pani ka hästi et ütle mõni riik kuhu tahaksid reisida? -Kanaaridele tahaks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar