Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ebaterve huumor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

20 LEGEND

Kommentaar

Viimane on tõsiselt ebaterve.

Kommentaar

Kui Martin selle postitas, oli seemneomanikul 300k postitust - WTF?
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Kunagi oli sarnase (jobi)teemaga mingi võistlus, umbes "1 gallon challenge" vms. Siia teemasse postitati see ka (ei viitsi otsida praegu) ning Martin lubas veel suure suuga tublilt Eestit esindada. Kus on tulemused, kuidas läks?

Cum on now!

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
            Kunagi oli sarnase (jobi)teemaga mingi võistlus, umbes "1 gallon challenge" vms. Siia teemasse postitati see ka (ei viitsi otsida praegu) ning Martin lubas veel suure suuga tublilt Eestit esindada. Kus on tulemused, kuidas läks?

Cum on now!
            kui poodiumikohta ei tule, siis ilmselgelt seetõttu, et viga on tehnikas. nii palju ikka ei mahuta ju.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Jalgpallimeeskond mis on juuksuri poolt tagaotsitav http://www.reporter.ee/?fbc&svs_page=1&id=120637

Kommentaar

joksi supersats

eks naaberkülas, kostiveres, liigub igasugu toredaid jutte joksi poistest...

piauvauvaujou võib kommenteerida, miks joksile geeliga mökerdatud juuksed ei meeldi.

hevi

Kommentaar

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                    joksi supersats

eks naaberkülas, kostiveres, liigub igasugu toredaid jutte joksi poistest...

piauvauvaujou võib kommenteerida, miks joksile geeliga mökerdatud juuksed ei meeldi.

hevi
                    Kehras liigub samamoodi selle satsi kohta legende...

Piavauvaujou võiks seda ka kommenteerida, et kas vastab tõele, et Kostiveres mängimas käies pandi teie bussi sumpsi kartul ja te ei saanud minema sealt kuidagi v

Kommentaar

piapiuvou on üldse tagumisest reast kõige parempoolsem kutt
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Kommentaar

Olen nõus.. kuidagi üldse eba eluterve tundub kogu see foorum.. umbes nagu mööduvaid autosid üles kirjutada. Aga huumorit pole.

edit: võtan sõnad tagasi, seal paar päris huvitavat teemat isegi
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

aitäh, Devil, "söögiisu" eest.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

eee....

Kommentaar

Working...
                                X