Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ebaterve huumor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

"Dr Saksa Hambaravi" ??? Ei saa aru.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
      "Dr Saksa Hambaravi" ??? Ei saa aru.
      Varem oli "i rape children ". Saad aru?
      DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
      Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

venelased lähevad teatavasti varsti miilitsalt politseile üle. sellega seoses tekib uusi ja huvitavaid ametikohti.

Полицейский инспектор дорожного регулирования

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

PM valimiste ajal. Lugejat ei rõhuta.
          Lisatud failid

Kommentaar

Juba käesoleva aasta detsembrist alates saavad linnade ja valdade ning riigile kuuluva AS Hoolekandeteenused sotsiaaltöötajad oma käsutusse kokku 507 elektriautot Mitsubishi i-MiEV.

Jaapanlased on teinud suurepärase diili, saavad oma rämpsust lahti ning lisaks sellele teenivad hoolduse pealt kena kasumi.

Meie idioodid on unustanud endalt küsida, kuidas selline käru peaks meie põldude vahel vastupidama?

Kuidas sellise käru aku püsib meie talvel?

Kas antud käru üleval pidamine ei suurenda mõttetult püsikulusid?

Huumori tipp on muidugi elektriauto keskkonnasõbralikkus (keskkonnasõbralik aku, keskkonnasõbralik elektri tootmine põlevkivist). Ausalt, käsi haarab relva järele sellist keskkonna jura lugedes.

Kangesti meenutab see Eesti Õhu uute lennukite ostu, mis nüüd paraku peavad kusagil aia ääres parkima.
            tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Mis teha, kui pappi jookseb nii palju peale, et pole kusagile enam kulutada. Prügikasti oleks ka ju naljakas visata.

Tõsisemalt rääkides, siis minu meelest normaalne tehing. Tõenäoliselt üks esimesi partiisi külma kliimasse ja julgen arvata, et nii testimise eesmärgil kui ka bartertehingu tõttu, sai Eesti riik hea diili.

Kommentaar

Eks selle tehingu põhiline väärtus peitub selles, et tekiks infra elektriautode jaoks, mille puudumine on siiani takistanud siinsetel inimestel neid ostmast.
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Holy shit....
                  Ela ja tunne, et elad
                  see on kõige lihtsam
                  filosoofia, mis toimib
                  sule silmad ära vaata
                  tagasi, hinga sügavalt ja
                  hüppa üle iseenda varju
                  tule koos minuga.

Kommentaar

Pigem ikka selle Liiga Hea teema materjal ;D

Kommentaar

Algselt postitas gianluca Vaata postitust
                      Juba käesoleva aasta detsembrist alates saavad linnade ja valdade ning riigile kuuluva AS Hoolekandeteenused sotsiaaltöötajad oma käsutusse kokku 507 elektriautot Mitsubishi i-MiEV.
                      Minu arust on ikka oluliselt naeruväärsem see, mille eest me seda kraami saame. Järgmine kord küsin naabrimehe käest endale teleka selle eest, kui ta tahab jõulude ajal ohtralt hapukapsast ja mandariine süüa nng oma kõhutuulega ettenähtud co2 emissiooni ületada.

Kommentaar

Algselt postitas kyps Vaata postitust
                        Minu arust on ikka oluliselt naeruväärsem see, mille eest me seda kraami saame. Järgmine kord küsin naabrimehe käest endale teleka selle eest, kui ta tahab jõulude ajal ohtralt hapukapsast ja mandariine süüa nng oma kõhutuulega ettenähtud co2 emissiooni ületada.
                        Tegelikult peaks ruttu hakkama looma üleriigilist autoabi firmat, kes aitab neid kärusid hädast välja. Kuna abi peab olema pidevalt tagatud, siis peaks saama riigiga sõlmida pikaajalise lepingu. Või on meie nutikad parteilased koos Mitsubishi poistega juba midagi sellist loonud?
                        tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

kuna tõenäoliselt on kõik mahukad projektid juba ära jagatud ja maha müüdud, siis mõistlik on välja töötada n.ö. 1st aid kit nendele põrnikatele.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas gianluca Vaata postitust
                            Tegelikult peaks ruttu hakkama looma üleriigilist autoabi firmat, kes aitab neid kärusid hädast välja. Kuna abi peab olema pidevalt tagatud, siis peaks saama riigiga sõlmida pikaajalise lepingu. Või on meie nutikad parteilased koos Mitsubishi poistega juba midagi sellist loonud?
                            mis oleks olnud alternatiiv - arvestades, et kyoto kokkulepe lõppeb käesoleva aastaga ja raha kasutamise võimalused määrab vähemalt mingis osas kvoodi ostja?

ahjaa, ja need uued lennukid. ma olen küll vaid mingi viis-kuus korda nendega lennanud aga kordagi pole aia äärde maha pandud. pargib silla juurde ja terminali sisenemine käib sealtsamast, trepist. mis pole ideaallahendus aga siiski, ka mitte kuigi traagiline. ka talvel.

Kommentaar

No näete isegi, kuidas see töökohti loob ja SKP-d tõstab Varsti oleme kõik sunnitud patareidega autodega sõitma ja tore kui leidub vabatahtlike katsejäneseid, kes annavad oma panuse, et see toode kasutuskõlbulikuks muuta.

Kommentaar

holy shit, pääsesid telekasse.

Kommentaar

Working...
                                X