eino õnneks SEB saatis uue kaardi koju kätte kui linnukese tegid netipangas...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevasoovitus
Collapse
X
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustmul on seb. aga see isic kestabki ainult ühe aasta. 31sel võtsin veel raha automaadist siis ütles suurelt, et kaotab kehtivuse 1.jaan 2009. ei mõelnud ka sellepeale siis.
Kommentaar
-
Nagu ma ütlesin juba, oli vaja u-Netis 1 linnuke teha ja kaart saadeti postiga koju. Aga üldiselt olen viimasel ajal kõikide suuramte pankade kohta igast sitta kuulnud, niiet homme võtan kogu raha välja ja investeerin bensiini selle. Laen vannid ja tünnid täis ja hakkan müüma kui hind jälle tõuseb. Ja vahepeal laseb sümboolse summa eest meie armsatel pähesüstijatel aure ka nuusutada
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustJa vahepeal laseb sümboolse summa eest meie armsatel pähesüstijatel aure ka nuusutada
Kommentaar
-
jÕppige eesti keeles nooret inimjeset
Tere!
Noh, ma juba leidsin materijalid, mis kirjeldavad mudeli koostamisest.
Siin ma lisan seda.
Palun vaadage seda ja öelge mulle millal see mudel võib ollla valmis.
Mul on üks veel küsimus , mu kodutöö tema on "statsionaarsus ja mittestatsionaarsus aegreade esialgne töötlimine statistika saamiseks"
Ja seda on vaja uuritada aegridade mudeli näiteks, et see peab olla aru saadav kõigile. Ja et kõik aru saada seda teema, siis on vaja teha märkid kus ja mis on.
Lugupidamisega,
Kristina
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar