Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevasoovitus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

eino õnneks SEB saatis uue kaardi koju kätte kui linnukese tegid netipangas...

Kommentaar

Minge kelgutama ja suusatama!
      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
      Algselt postitas taku*
      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

päevasoovitus sadadele ja tuhandetele foorumlastele, kes kindlasti taolise murega silmitsi seismas on:

Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
          mul on seb. aga see isic kestabki ainult ühe aasta. 31sel võtsin veel raha automaadist siis ütles suurelt, et kaotab kehtivuse 1.jaan 2009. ei mõelnud ka sellepeale siis.
          Mul sai ka isic läbi, SEB saatis ilusti smsi, et minu kaart ootab mind kontoris. Kui kohale läksin, siis tuli välja, et pank on mu kaardi ära kaotanud ja nad tellivad uue kaardi ja saan selle kätte pooleteise nädala pärast. Ei mingit vabandamist, ei mingit naeratust teenindaja poolt. Lihsalt tuimalt:"Kaart on kadundud, saate selle kätte 1,5 nädala pärast. Meil ükskõik, kuidas te oma üliõpilasestaatust nii kaua tõendate." Tropp pank.

Kommentaar

Nagu ma ütlesin juba, oli vaja u-Netis 1 linnuke teha ja kaart saadeti postiga koju. Aga üldiselt olen viimasel ajal kõikide suuramte pankade kohta igast sitta kuulnud, niiet homme võtan kogu raha välja ja investeerin bensiini selle. Laen vannid ja tünnid täis ja hakkan müüma kui hind jälle tõuseb. Ja vahepeal laseb sümboolse summa eest meie armsatel pähesüstijatel aure ka nuusutada

Kommentaar

sul on õhukindel vann?

Kommentaar

Tee teistele seda, mida sa tahad, et sulle tehakse!
                When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Ja vahepeal laseb sümboolse summa eest meie armsatel pähesüstijatel aure ka nuusutada
                  urrrr! ära eruta mind nii, kiisu!

Kommentaar

jÕppige eesti keeles nooret inimjeset

Tere!

Noh, ma juba leidsin materijalid, mis kirjeldavad mudeli koostamisest.
                    Siin ma lisan seda.
                    Palun vaadage seda ja öelge mulle millal see mudel võib ollla valmis.
                    Mul on üks veel küsimus , mu kodutöö tema on "statsionaarsus ja mittestatsionaarsus aegreade esialgne töötlimine statistika saamiseks"
                    Ja seda on vaja uuritada aegridade mudeli näiteks, et see peab olla aru saadav kõigile. Ja et kõik aru saada seda teema, siis on vaja teha märkid kus ja mis on.

Lugupidamisega,
                    Kristina

Kommentaar

Working...
                    X