Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
DJ Whirl & Mayer - Streets at Night (Vocal Edition)
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Kui keegi kuulas viimast \"Programmi\", siis seal sai sama asi samuti suure dissi osaliseks. hiphop.ee-s üleval olevate piltide järgi otsustades oli asi pehmelt öeldes hale. Kindlasti ei andnud üritusele juurde toimumisaeg (kuu lõpus) ja küllaltki soolane hind. Tean omastki käest, et õppelaenu-ootus ei lasknud sittagi ette võtta. Teinekord tuleb kiiremini reageerida.
Aga see, et hopp-pidudel käivad suurem osa kommerts-uus-fännid, tean omastki käest. Selliseid bling-bling-kloune, kes live-esinemise ajal kuskil vaiksemas nurgas pihve sebivad, on arvukalt. Ja ka lava ees möllaval publikul pole pahatihti aimugi, mida esineja laval öelda tahab, ja tehakse häält täiesti valedes kohtades.
Mis ma siin ikka mölisen. Olen niikuinii kõigist kõige riilim.
ahviäri.
inimestel pole auditooriumist vist erilist pilti - suht raske on siis ka end edukalt realiseerida.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Siin-seal lipsab ühtteist sisse. Vähemalt foorumis suudan end üldjuhul tagasi hoida.
Algselt postitas Daz_Booob
ahviäri.
inimestel pole auditooriumist vist erilist pilti - suht raske on siis ka end edukalt realiseerida.
Oot-oot, millest sa räägid? Kui ma sain õigesti aru ja sa pidasid silmas hiphopparite oskamatust end oma auditooriumile müüa, siis sa oled kõigest lihtsalt valesti aru saanud.
Edukas realiseerimine on hea muusika, mitte müüv muusika. Kuigi eks need kaks võivad omavahel ka seotud olla teinekord, aga seda siis vaid hea muusika sobivusest mainstream\'iga, mitte mainstream\'i sobivusest hea muusikaga.
Täna kuulsin Groove Coverage tuleva laulu RIPi ning kuradi täkk biit ja vokaalid on laulul ikka ning täna \"lasti vabadusse\" Jan Wayne uus laul Time 2 Fly, mille ma varsti ka kätte saan. Kuulsin paar päeva prewievit ning ausalt öeldes lootsin palju paremat. Sõnad olid head, aga nendele oleks võinud parema viisi taha panna.
Aga hetke TOP 3:
1. Crazy DJ & DJ Wnuki feat. East Clubbers - Dream (Deep Sea Project Mix) - Võimas! Võiks mitu tundi järjest kuulata seda laulu.
2. Alex Megane - Little Lies (Mike Newman and the Viron Extended Mix) - Väga kõva! Parem, kui Megane esimene singel \"Hurricane\". Refrään läheb eriti hästi peale.
3. Klubbingman - Love Message (Tune Up vs. DJ Manian Remix) - Originaal versioon oli iseenesest juba väga hea ning Tune Up!i ja Dj Maniani (ehk Cascada) mix ei saa elusees nagunii halb olla. Väga mõnus biit ning ka vokaalid on väga ilusad.
Cascada uus singel \"How Do You Do\" on päris mõnus, kuid minu silmis kehvem, kui \"Miracle\", \"Bad Boy\" või \"Everytime We Touch\", kuid eks näeb, milline miksikuningas Rob Maythi remix kaasa toob.
Algselt postitas mazz
Oot-oot, millest sa räägid? Kui ma sain õigesti aru ja sa pidasid silmas hiphopparite oskamatust end oma auditooriumile müüa, siis sa oled kõigest lihtsalt valesti aru saanud.
korraldaja ei pea teps mitte hh olema - pidasin siis silmas korralduse poolt
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar