Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuna ilmus detsembri keskpaigas siis peaks minema 2014 aasta arvestusse. Sama keiss nagu Genka/oja plaadiga. Igasugu aasta kokkuvõtted tehtud selleks ajaks kui need ilmusid.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Allmusicule paneb albumoftheyear.org pika puuga ära. Kui muusikast rääkida, noh.
Et mitte niigi ohustatud filmi teemat enam risustada, tõstaks selle jutu siia, sest tahaks ju vastu vaielda. Et siis uurisin seda lehte ja no vausa, kust ta pika puuga ära paneb, ei näe ma ühegi külje alt. Läksin nüüd pisut hoogu kohe:
Esiteks ülesehitus ühe tundmatu bändi näitel:
Find Famous Blues-Rock Artists and Musicians on AllMusic
siin vist polegi vaja kommentaarida.
Ja lõppkokkuvõttes kõige tähtsam, hinnangud - saan aru, et aoty võtab kokku nii-palju-kui-on arvu kriitikuid ja lükkab kokku keskmise - mis on mu meelest suvalisem variant. Ehk on aoty'st vähem kannatlikumal lihtsam vaadata, et mis siis x aastal oli best ja worst kõigi arust, aga midagi eriti ei näe, mis seda lehte väga õigustaks
Nii. Vastan. Mina kasutan Albumit uue muusika leidmiseks. Ehk selleks, et leida mingeid vanu blues rocki plaate, ei ole see koht mõistagi õige. Tegu on portaaliga, mis koondab siis kokku uued plaadid ja neile pandavad hinded. Sealt saab üsna täpselt aru konsensuse, et kas plaat on väärt ajakulu või mitte. Näiteks kui AllMusic viskab mingile superstaarivõitja plaadile 3 viiest, siis Album paneb juurde ka muud kohad ja kui keskmine ongi kolm viiest, siis on tegu üsna nadi esitusega.
Albumis on võimalik võtta välja ka endale sobivad portaalid. Ala, et sa usaldad pitchforki, AV Clubi ja NME-d. Võtad nende arvamused ette, saad nii parimad, uuemad kui halvimad sorteerida. Ehk sa ei pea käima igal leheküljel eraldi.
Plaadid tulevad kiiremini üles, sest kui näiteks Pitchfork arvustab viis plaati päevas, siis Albumis on roogitud kõikjalt, mis näitab väga operatiivselt, et mis kusagilt tuli.
Ehk Albumoftheyeari ja Allmusicu vahe on tõesti see, et üks on ilmselgelt viimase aja muusika peale keskendunud ja teine üritab luua kogu muusikaajaloo pilti. Kuna mina olen pigem uute asjade seas tuhnija, siis on mulle parem albumoftheyear. Kui ma tahan teada, et mis bänd on Rolling Stones, siis, helljeah, käi Allmusicus aga. Või Wikipedias. Või ma ei tea kus.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Belle and Sebastiani seitsme ja pooleminutiline "Play For Today" on selline instant classic, et võib vabalt aasta parimaks lauluks osutuda. Mis siis, et alles jaanuar.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Belle and Sebastiani seitsme ja pooleminutiline "Play For Today" on selline instant classic, et võib vabalt aasta parimaks lauluks osutuda. Mis siis, et alles jaanuar.
Kas see oli see tümmiga Pet Shop Boysi stiilis pikk laul või see Dum Dum Girlsiga koos tehtud lugu? (plaat on kõvakettal, mis on tööl...)
p.s. okei. Enter Sylvia Pluth vms oli PSB moodi, sinu soovitatu oli Dum Dumiga. Veel analüüsin olukorda.
vaatasin siis, mida ma endale 2014 kolast olin salvestanud. kuulan muusikat ainul albumikaupa.
- camera
- first hate (EP)
- kate tempest
- maria minerva
- scott walker & sunn o)))
- teho teardo (tegelt 2013 aga ilgelt meeldis)
- epliku mõlemad
- warpaint
Julian Casablancas + The Voidz – Human Sadness 493
Julian Casablancas + The Voidz – Where No Eagles Fly 472
A Silver Mt. Zion – What We Loved Was Not Enough 362
Kishi Bashi – The Ballad of Mr. Steak 293
Lykke Li – Love Me Like I'm Not Made of Stone 271
St. Vincent – Severed Crossed Fingers 261
Foxygen – Everyone Needs Love 253
Cloud Nothings – Pattern Walks 249
Alvvays – Archie, Marry Me 226
Julian Casablancas + The Voidz – Dare I Care 222
Foxygen – How Can You Really 219
Sharon Van Etten – Afraid of Nothing 218
Kishi Bashi – Philosophize in it! Chemicalize with it! 216
St. Vincent – Psychopath 216
Micah P. Hinson – Sons of the USSR 212
Sharon Van Etten – Tarifa 209
Neil Finn – Recluse 207
Wild Moccasins – Real 204
Nicole Atkins – It's Only Chemistry 202
Grimes – Go 200
St. Vincent – Birth In Reverse 195
Sharon Van Etten – Every Time the Sun Comes Up 191
The Ministry Of Wolves – Cinderella 190
Sun Kil Moon – Carissa 189
Foxygen – I Don't Have Anything/The Gate 188
James Vincent McMorrow – Gold 187
Angel Olsen – Hi-Five 187
Hospitality – I Miss Your Bones 186
Azealia Banks – Nude Beach a Go-Go 186
Cory Branan – The No-Hit Wonder 185
Ariel Pink – Not Enough Violence 185
The Raveonettes – Sisters 176
Micah P. Hinson – A Million Light Years
Bruce Springsteen – American Skin (41 Shots)
Julian Casablancas + The Voidz – Nintendo Blood
tUnE-yArDs – Water Fountain
Sondre Lerche – Sentimentalist
Hospitality – Inauguration
Withered Hand – Heart Heart
Brigita Murutar – Laule täis taevakaar
Chuck Ragan – Gave My Heart Out
La Sera – Losing to the Dark
Shovels & Rope – Swimmin' Time
Taylor Swift – Blank Space
Landlady – X-Ray Machine
Katy B – Crying for No Reason
Lily Allen – Air Balloon
Joan as Police Woman – The Classic
Taylor Swift – Out of the Woods
NONONO – Pumpin Blood
Marissa Nadler – Firecrackers
Fanfarlo – Painting With Life
Ceo – Whorehouse
Hospitality – It's Not Serious
Ty Segall – Manipulator
Jamie T – Zombie
Sia – Chandelier
Poliça – You don't own me
Sia – Push (Feeling Good on a Wednesday)
Foxygen – Cosmic Vibrations
Cymbals Eat Guitars – Chambers
Music Go Music – Inferno
Foxygen – Coulda Been My Love
Gerard Way – How It's Going To Be
MØ – Don't Wanna Dance
Foxygen – Star Power IV: Ooh Ooh
Archie Bronson Outfit – Lori From The Outer Reaches
Kishi Bashi – Song For the Sold
tUnE-yArDs – Sink-O
Foxygen – Star Power III: What Are We Good For
Counting Crows – Palisades Park
Music Go Music – People All Over the World
King Creosote – For One Night Only
Peggy Sue – Longest Day of the Year Blues
St. Vincent – I Prefer Your Love
EMA – Satellites
Flying Lotus – Never Catch Me
My Brightest Diamond – Before The Words
Music Go Music – Tell Me How It Feels
Music Go Music – Nite After Nite
Tennis – Dimming Light
St. Vincent – Rattlesnake
Music Go Music – Tuff Turf
Cherry Glazerr – Trick Or Treat Dancefloor
Stephen Malkmus and the Jicks – Lariat
Tennis – Solar On The Rise
Music Go Music – Shine Down Forever
Julia Holter – Don't Make Me Over
Scott H. Biram – Gotta Get to Heaven
Nicole Atkins – The Worst Hangover
St. Vincent – Regret
A Silver Mt. Zion – Fuck Off Get Free (For The Island Of Montreal)
Liars – Mess On a Mission
Takako Minekawa & Dustin Wong – She He See Feel
Against Me! – Transgender Dysphoria Blues
Blank Realm – Falling Down the Stairs
St. Vincent – Huey Newton
The Juan Maclean – A Simple Design
Ron Sexsmith – Nowhere To Go
Dum Dum Girls – Cult of Love
Kuna siin foorumis kunagi U2 tublisti haibiti ja mina lõpetasin nende kuulamise juba eelmisel sajandil, siis praegu just kostis kõrvaklappidest nende Zooropa. See oli ikka tõesti vägev laul, ei mäletanudki enam. Vist ka nende viimane meistriteos.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
* Endine Ejecta on nüüd välja tulnud nime all Young Ejecta. Muusikaliselt üsna mõttetu, aga nagu kohane, hoiab bändi lauljatar endiselt joont, et tema ei poseeri kusagil riietes, kuna see muudab ta naisest mingiks mannekeeniks. Ühesõnaga kuus laulu ja umbes sama palju pilte väga karvase nuustikuga eidest. Kenjaalne!
* Rhiannon Giddens on väga segase etnilise häälega proua, kes võtab vanakooli bluesi ja folki laulud ette ning esitab need võimsa häälega ümber. Üldiselt on sellised plaadid kindlad kaarega mööda käimise juhtumid, aga seda ma isegi soovitan. Eriti laule "Tomorrow Is My Turn" (NIna Simone kaver) ja "She Got You".
* Viet Cong üsna keskmine post-rock, aga viimane lugu Death väärib küll ülekuulamist.
* Of Montreal on muidu väga tore projekt, kuna kipuvad väga suure väljaandmisarvu kiuste ikka mõned väga head lood tegema. Kohe ilmuv plaat on aga märk mingist kummalisest jamiroquaistumisest, kus on ilge kogus acid-jazz knihve loosse lükatud ja lõpptulemus on suhteliselt suvaline soust. Samas on Of Montreal mulle endiselt hingelähedane, et mõne laulu liigutasin ikka kordukuulamiste alla.
* Toro Y Moi plaadist kuuleme me veel aasta lõpus. Laul Empty Nesters enda hellas falsetis on üks selle kevade ilusamaid tjuune.
" Noel Gallagheri bändi värk ja Carl Barat tegid ka midagi, aga need plaadid said imekiirelt läbi ja ei jäänud mitte mdiagi meelde ka. Mõttetu ajaraisk.
* Natalie Prass kõlab kohati kui õrnahäälne Disney filmi soundtrack, aga reaalselt laulab haavatud naine enda kustunud armastusest. Laulud "Violently" ja "It Is You" soovitan kontrolliks üle kuulata. Väga kenad teised.
* Purity Ring tegi plaadiga Shrines võimsa debüüdi, aga nüüd on plaat ka justkui hea, aga liiga palju on tavapärast EDM-i sisse võetud ja muudetud ennast täiesti tavaliseks tapeedimürtsuks. Samas on paar laulu - Begin Again ja Stranger Than Earth. Need kuulake üle.
Kommentaar