Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Või siis aasta suurim üllatus Oasis - Dig Out your Soul, mis tuli tõesti järsult ning ootamatult kohe mulle (ja eriti The Shock of the Lightning, mis oli meeeeeeeldiv).
sakuradikurat. miskipärast alles falling downi video nägemist tekkis soov ülejäänut kuulata ja kõlas meeldivalt värske. võib-olla on asi minus, aga tundub nagu oleks kasutatud vähe käredamat tehnikat. sellist foorumilemmiku jack white'i stiilis võime ja värki. A Manchester solo la City!
Hoi. See kõlbaks küll ka abi sektorisse, kuid ma otsin sellsit artisti.
1.) tegu kuskilt musta aafrika riigist pärit algmaterjaliga, mis on siis (ilmselt) saanud ka brittidelt tantsulisema tausta.
2.) kaasa PEAKS lööma mõnes loos M.I.A.
3.) nimi kõlas nagu Bukkake Sound Systam, aga mitte päris nii.
Toe Tag on 'minu bänd' juba ainuüksi intekate pärast. Sealt ei tule mingit kõige riilima või üli-diipi pseudodebiilsust. Osatakse naeruvääristada ümbritsevat samalajal tajudes, et teiste vaatevinkilist on nad ise täpselt sama naeruvääristatavad. Plaati pole veel lõpuni kuulanud, aga ma tean, et sellest saab mul selle aasta üks mängitumaid. Ja daiboh, kui mingi oss hakkab siin mingit linki taga ajama.
-e- ja bukkake sound system oli ekspressi nädalaplaat. muusikat pole kuulanud, aga arvustuses oli kirjas, millest see muusikažanr välja on arenenud ja see oli puhas kuld.
Julgeks väita, et Eminemi "Relapse" on seda pikka pausi väärt olnud. Pikka eepost raskest elust ja deprekast ja mitmeaastasest sõltuvusest ei ole mõtet hakata siia kirjutama, aga paraku see nii lihtsalt on, et oma elust ja hingest kõntsa välja kiskudes mõjub ta ikkagi kõige veenvamalt. Singlilood on muidugi suht masendavad a) yo-yo party-up ja b) kohustuslik parishiltonite sõimamise uunoraadio materjalid, aga no õnneks need saab ju alati skippida, et ei jääks plaadi üldiste tooni taustal nii teravalt kõrva kraapima. Ja Dre põhjad on endiselt kuradi head, võiks nüüd selle omaenda Detoxi ka valmis saada ükskord.
Kommentaar