Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Selline ca kümneaastane foorumlane (count ja kes nad kõik siin on) võiks kaaluda sellist filmi nagu Mr. Magorium's Wonder Emporium. Veidi vanemana võib aga samas Natalie Portmani imetella.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Ma ei tea miks ma siin teemas olen, aga rääkides spordifilmidest, siis hiljuti vaatasin väikest teost nimega MURDERBALL. See oli hea. Soovitan. Täiesti imelik, et see jama pingviinidest sai oskari ja MÕRVAPALL ei saanud!
Praegu Sõpruses jooksev In the Loop võib vabalt olla tänavuse aasta parim komöödia. Poliitiline satiir parimas vormis koos lopsakate dialoogide ja suurepäraste näitlejatöödega. Soovitan.
Vaatasin Transformers 2-st osa. Ausalt ma tahtsin juba alguses oksele hakata, aga noh läks edasi ja mida edasi seda ilasemaks läks, ausõna täielik taandarenguga laste film. Ei mingit storyt, ei mingit normaalset pointi, ainuke asi olid effektid, mis peale 2 ja poolt tundi ka juba ära väsitasid. Väga pettunud. Michael Bay poolt on mudiu Bad Boys 2, mis on üks lemmikuid action/komöödia zanris, aga siin ta failis täielikult. EI SOOVITA MITTE KELLEGILE, isegi Õnne 13 on huvitavam, ausõna!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Praegu Sõpruses jooksev In the Loop võib vabalt olla tänavuse aasta parim komöödia. Poliitiline satiir parimas vormis koos lopsakate dialoogide ja suurepäraste näitlejatöödega. Soovitan.
Lopsakad on need dialoogid tõepoolest. Selles mõttes, et roppusi ja ülemängimist täis tikitud. Minu jaoks oli see film päris igav.
Lopsakad on need dialoogid tõepoolest. Selles mõttes, et roppusi ja ülemängimist täis tikitud. Minu jaoks oli see film päris igav.
Seda, et film on satiiriline komöödia, võis lugeda juba reklaamist ja plakatilt. Satiir eeldabki teravusi ja 'ülemängimist'. Lisaks, asi põhineb sama režissööri satiirilisel seriaalil 'The Thick Of It', mis on sama fucke täis kui meie kass suvel puuke. Mida sa ootasid siis, et filmi jaoks kärbitakse mõni ära ja tehakse üks soft kahetunnine yes-prime-minister?
Aga noh, arvata võis, et nagu kuulipildujast tulevad libestatud-hobusetüra-persse-rammimise-naljad kaotavad sinu hinnangust objektiivsuse. Roppused iseeneses pole üldse selle filmi selgroog, nad lihtsalt toetavad ideaalselt süžeed ja karaktereid. Uskuge parem eikat, see ON naljakas film.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Seda, et film on satiiriline komöödia, võis lugeda juba reklaamist ja plakatilt. Satiir eeldabki teravusi ja 'ülemängimist'. Lisaks, asi põhineb sama režissööri satiirilisel seriaalil 'The Thick Of It', mis on sama fucke täis kui meie kass suvel puuke. Mida sa ootasid siis, et filmi jaoks kärbitakse mõni ära ja tehakse üks soft kahetunnine yes-prime-minister?
Aga noh, arvata võis, et nagu kuulipildujast tulevad libestatud-hobusetüra-persse-rammimise-naljad kaotavad sinu hinnangust objektiivsuse. Roppused iseeneses pole üldse selle filmi selgroog, nad lihtsalt toetavad ideaalselt süžeed ja karaktereid. Uskuge parem eikat, see ON naljakas film.
eika arvamus on objektiivne ja minu oma ei ole? No tere talv. Vaat ei ole naljakas, paar väikest kohta ehk välja arvatud. Sisuliselt on ta üpris tobe jant ära kulutatud teemal.
Filmi taust jätab mind täiesti külmaks, läksin seda vaatama ilma igasuguste eelteadmiste ja eelarvamusteta.
eika arvamus on objektiivne ja minu oma ei ole? No tere talv.
Tere, tere. Ma ütlesin, et maksab uskuda pigem eikat, kelle taluvuslävi ei ole peale esimest 'vulgaarset' tiraadi punases. Aga no kui oli lisaks igav ja kulunud, mis siis ikka, sul ju need poliitilised telgitagused selgemad kui mul.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Olen pigem lastefilmide lainel. City of Ember on väga tore nooremale vaatajale mõeldud ulmekas maa-alusest tuhalinnast, mille elu hoidev elektrigeneraator hakkab vaikselt vanadusse surema.
Filmis on lisaks toredatele noortele esindatud suure kõhuga, väga paha Bill Murray, hiiglaslik ööliblikas ja verejanuline inimsuurune mutt.
vaatan selle Loopi nüüd mingi aeg ära, ent siiralt miskipärast kahtlen, et sellest on vastast senise poliitilise satiiri tippteosele "Dr. Strangelove or How I Learned To Stop Worrying And Love The Bomb"
Kommentaar