Hangover FTW! Sai vist mingil mõttetul hääletusel või asja aasta parima komöödia auhinna ka.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
The Blind Side.
Seda, et Kathy Bates on suurepärane näitleja on ammust ajast teada, aga ennast üllatas positiivselt Bullocki memm.Kui ta peaks selle osatäitmise eest Kuld Gloobuse saama, siis saab asja eest.
Filmist nagu polegi mõtet eriti rääkida.Selline tüüpiline (draama/nutt) eluloo film vennikesest nimega Michael Oher (NFL/Ravens).
Filmi kodukas
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustHangover FTW! Sai vist mingil mõttetul hääletusel või asja aasta parima komöödia auhinna ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustHangover FTW! Sai vist mingil mõttetul hääletusel või asja aasta parima komöödia auhinna ka.
Lisaks olen vaadanud viimastel nädalatel palju filme, kõiki ei viitsi hakata ettelugemagi, sest ei mäleta neid enam
Aga kõige parem neist tundud Eagle Eye, mingi "I, Robot" sarnane teos, kus siis USA Governmenti projekt läheb käest ära ja hakkab inimesi kontrollima vms.
Pinge püsib terve filmi, niiet igav ei hakka.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustDetsembrikuumus tundus päris vaadatav film olevat. Polnud nii lapsik, kui Nimed marmortahvlil
Kommentaar
-
Orphan.
Kõva õudukas. Eesti ja Eesti keel oli ka seal sees.Ning see Saarema vaimuhaigla Saarte insituut.
Ja väidetavalt ka peaosa täitja rääkis inglise keelt Eesti aksendiga, a minu arust oli see rohkem vene oma, aga noh, hea tööga sai igatahes hakkama see kõigest 13 aastane tütarlaps. :P
Siin ta räägib siis sellest, kuidas ta õppis eesti aksendiga inglise keelt rääkima.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustHangover
Dude, kus mu auto on? aur saab kuskil poolepeal otsa ja otsi hakatakse kokku t6mbama
saada pruut ja k6ik telefoni teel persse, sest sa v6id teha mida tahes,
aga siis kiirusta tagasi laulatusele, sest sa ikkagi ei v6i teha mida iganes..
ainus, kes v6ib teha mida iganes, on see 1 hambaga dude, sest tema pole oma tulehargiga ametlikus abielus
aga alati 'moraalse ameerika' viimaste seisukohtadega kursihoidmiseks kasulik vaadata
e: selle do the right thing kohapealt tuleb meelde film A.Sandleriga, kus ta kasuisaks pidi hakkama, tekkis poisiga tore side ja nad olid juba peaaegu perekond, aga siis ilmus kuskilt bioloogiline isa ja loomulikult tuli laps tagastada (nn happy endi kindlustas girlfriendi tagasitulek ja nad said vist l6pus oma lapse, et k6ik oleks siiski 6nnelikud)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Seoses Hangoveriga meenus üks vana film, mida sai hiljuti vaadatud.Teema sama.Pulmad tulekul ja poisid paned Vegasesse poissmeeste õhtut veetma.Seal küll keegi kaduma ei lähe, aga selle eest saab üks strippar olengu ajal otsa peale ja sealt edasi algab üks sürr teise otsa...Nimetaks seda filmi mustaks huumoriks, kuidas kellelegi muidugi.
Very Bad Things (1998) ...Näitlejate nimestik oli ka hea.
Imdb
Kommentaar
-
Death At A Funeral
väga naerda ei saa, aga tasub vaatamist.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustDeath At Funeral
väga naerda ei saa, aga tasub vaatamist.
Esimest korda kui vaatasin aint naersin väga nauditav huumor
Eile vaatasin väga head filmi The hurt locker suht must see
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar