Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hangover FTW! Sai vist mingil mõttetul hääletusel või asja aasta parima komöödia auhinna ka.

Kommentaar

The Blind Side.
      Seda, et Kathy Bates on suurepärane näitleja on ammust ajast teada, aga ennast üllatas positiivselt Bullocki memm.Kui ta peaks selle osatäitmise eest Kuld Gloobuse saama, siis saab asja eest.
      Filmist nagu polegi mõtet eriti rääkida.Selline tüüpiline (draama/nutt) eluloo film vennikesest nimega Michael Oher (NFL/Ravens).
      Filmi kodukas

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
        Hangover FTW! Sai vist mingil mõttetul hääletusel või asja aasta parima komöödia auhinna ka.
        Parim komöödia tõesti

Kommentaar

Ma vaatasin ka mõni päev tagasi seda ja peab tunnistama, et oli väga hea, ettearvamatu sündmustekäik, parajalt nalja ja äktsiooni.

Lisaks olen vaadanud viimastel nädalatel palju filme, kõiki ei viitsi hakata ettelugemagi, sest ei mäleta neid enam
          Aga kõige parem neist tundud Eagle Eye, mingi "I, Robot" sarnane teos, kus siis USA Governmenti projekt läheb käest ära ja hakkab inimesi kontrollima vms.
          Pinge püsib terve filmi, niiet igav ei hakka.
          AILTON

Kommentaar

Detsembrikuumus tundus päris vaadatav film olevat. Polnud nii lapsik, kui Nimed marmortahvlil

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
              Detsembrikuumus tundus päris vaadatav film olevat. Polnud nii lapsik, kui Nimed marmortahvlil
              öö, ööö, ööö... kämoon. samasugune tibutabu

Kommentaar

The Damned United oli suurepärane jalgpallifilm. Soovitan

Kommentaar

Orphan.

Kõva õudukas. Eesti ja Eesti keel oli ka seal sees. Ning see Saarema vaimuhaigla Saarte insituut.
                  Ja väidetavalt ka peaosa täitja rääkis inglise keelt Eesti aksendiga, a minu arust oli see rohkem vene oma, aga noh, hea tööga sai igatahes hakkama see kõigest 13 aastane tütarlaps. :P

Siin ta räägib siis sellest, kuidas ta õppis eesti aksendiga inglise keelt rääkima.
                  Ela ja tunne, et elad
                  see on kõige lihtsam
                  filosoofia, mis toimib
                  sule silmad ära vaata
                  tagasi, hinga sügavalt ja
                  hüppa üle iseenda varju
                  tule koos minuga.

Kommentaar

Hangover
                    Sideways meets
                    Dude, kus mu auto on? aur saab kuskil poolepeal otsa ja otsi hakatakse kokku t6mbama

saada pruut ja k6ik telefoni teel persse, sest sa v6id teha mida tahes,
                    aga siis kiirusta tagasi laulatusele, sest sa ikkagi ei v6i teha mida iganes..
                    ainus, kes v6ib teha mida iganes, on see 1 hambaga dude, sest tema pole oma tulehargiga ametlikus abielus

aga alati 'moraalse ameerika' viimaste seisukohtadega kursihoidmiseks kasulik vaadata

e: selle do the right thing kohapealt tuleb meelde film A.Sandleriga, kus ta kasuisaks pidi hakkama, tekkis poisiga tore side ja nad olid juba peaaegu perekond, aga siis ilmus kuskilt bioloogiline isa ja loomulikult tuli laps tagastada (nn happy endi kindlustas girlfriendi tagasitulek ja nad said vist l6pus oma lapse, et k6ik oleks siiski 6nnelikud)
                    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Vaatasin ka ära. Algus oli paljulubav. Aga ikkagi ei saanud ma lõpuks teada, miks telekad viltu rippusid ja kust see kana tuli...

Kommentaar

Ma ei saa täpselt aru mis sa öelda tahtsid, aga kui sa seal filmis sügavat sisu näha lootsida, siis parem vaata Prillitoosi edasi.

Aga kui ma tõesti väga valesti mõistsin sind, siis on nii

Edit:see on vaikivale mehele siis

Kommentaar

hangover on avg komöödia, võibolal neile, kes üle kahe pitsi ei tõsta tundub uus .

Must Välk - Suht tore vene komöödia, aktsiooni ja pulli ikka saab. Nasha Rahsa saab aga kindlasti olema veel parem.

Kommentaar

Seoses Hangoveriga meenus üks vana film, mida sai hiljuti vaadatud.Teema sama.Pulmad tulekul ja poisid paned Vegasesse poissmeeste õhtut veetma.Seal küll keegi kaduma ei lähe, aga selle eest saab üks strippar olengu ajal otsa peale ja sealt edasi algab üks sürr teise otsa...Nimetaks seda filmi mustaks huumoriks, kuidas kellelegi muidugi.
                            Very Bad Things (1998) ...Näitlejate nimestik oli ka hea.
                            Imdb

Kommentaar

Death At A Funeral

väga naerda ei saa, aga tasub vaatamist.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                                Death At Funeral

väga naerda ei saa, aga tasub vaatamist.

Esimest korda kui vaatasin aint naersin väga nauditav huumor

Eile vaatasin väga head filmi The hurt locker suht must see

Kommentaar

Working...
                                X