Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
See mulje võis ju jääda, aga plaan taoline film teha küpses George Milleri peas juba kümneid aastaid varem. Seega vaid raha teenimise eesmärgil antud film kindlasti ei valminud. Tom Hardy ei ole ka just Kiirete ja vihaste tüüpi actionstar. Ja noh, päris sisutühjaks ma seda filmi ei pea. Infot oli küllaga. Viimaks, suur osa klassikalistest märulitest ja seiklusfilmidest ei hiilga just sügava sisuga. Sellegi poolest ei ole need seetõttu halvad filmid.
Kiired ja Vaprad oli film? Tom Hardy on näitleja? Nüüd hakkan vaatama filme uues fookuses
Ja noh, päris sisutühjaks ma seda filmi ei pea. Infot oli küllaga. Viimaks, suur osa klassikalistest märulitest ja seiklusfilmidest ei hiilga just sügava sisuga. Sellegi poolest ei ole need seetõttu halvad filmid.
Dudes. Tõmmake nüüd ikka markeriga jäme kriips mittesügava sisuga filmide ja roadmoviede skeleti seljas ratsutava MM vahele. Kas selle süžeed oleks võimalik kuidagi pikemalt kirjeldada, kui et 'sõidame punktist A punkti B ja siis võimsa megatwistina punkti A tagasi'?
Ah tegelt, mis siin ikka aurata. Kui mcn'le meeldis, siis oli hea film. Annan alla.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Dudes. Tõmmake nüüd ikka markeriga jäme kriips mittesügava sisuga filmide ja roadmoviede skeleti seljas ratsutava MM vahele. Kas selle süžeed oleks võimalik kuidagi pikemalt kirjeldada, kui et 'sõidame punktist A punkti B ja siis võimsa megatwistina punkti A tagasi'?
Ah tegelt, mis siin ikka aurata. Kui mcn'le meeldis, siis oli hea film. Annan alla.
Kas a la Arnold läheb metsa ja võitleb tulnukaga ning võidab on oluliselt sügavam kui sõidan punktist A punkti B ja tagasi... No ma ei tea. Need filmid on kõik kesise sisuga. Põnevus ja märul on need, mis loevad ja neid pakkus Fury Road mõlemat.
Kas a la Arnold läheb metsa ja võitleb tulnukaga ning võidab on oluliselt sügavam kui sõidan punktist A punkti B ja tagasi... No ma ei tea. Need filmid on kõik kesise sisuga. Põnevus ja märul on need, mis loevad ja neid pakkus Fury Road mõlemat.
Või "tulevik on perses, tulevikust saabuvad robot ja inimene, kes lasevad pool linna õhku".
Või siis "politseinik tapetakse. Temast tehakse robot. Ta maksab kätte."
Või "kosmoselaev maandub võõral planeedil. seal on kuri tulnukas, peaaegu kõik saavad surma."
Või "mees on ebaõiglaselt vanglas, näeb vaeva ja põgeneb läbi seina".
Kommentaar