Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Appi, lõpp on kinni kiilunud seal.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://youtu.be/s4qgc-FDW10 see on ilus.
Kommentaar
-
Iga selle filmi stseen on super. Eriti t1 malli vaaterattas toimuv.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustAppi, lõpp on kinni kiilunud seal.
Kommentaar
-
Mulle jäid mõned kohad natuke arusaamatuks, nagu näiteks afro-ameeriklasest agent, kollane hummer või miks laps rööviti.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://youtu.be/s4qgc-FDW10 see on ilus.
Samas näitlejatöö oli okey, põnevust ning huumorit oli piisavalt.
Ütleks 7/10, vaatan ilmselt uuesti.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Tissid?Algselt postitas hofnar Vaata postitustMulle jäid mõned kohad natuke arusaamatuks, nagu näiteks afro-ameeriklasest agent, kollane hummer või miks laps rööviti.
Ütleks 7/10, vaatan ilmselt uuesti."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Laps rööviti seepärast, et kiilakas tahtis ennast tõestada. Teised jäid ka mulle arusaamatuks.Algselt postitas hofnar Vaata postitustMulle jäid mõned kohad natuke arusaamatuks, nagu näiteks afro-ameeriklasest agent, kollane hummer või miks laps rööviti.
Ütleks 7/10, vaatan ilmselt uuesti.
Kommentaar
-
kassa seda oled näind?Algselt postitas tarry Vaata postitustVaatamata sellele,et see on kõige kohutavam asi,mida ma oma elus näinud olen,suutsin endale tilga püksi naerda!
äid jõule!
verepilastus on vast okk
★★★★★★
Kommentaar
-
Tisse ei täheldanud. Helenil oli küll vormisärgil vähemalt üks nööp liiga palju lahti, kuid sealt midagi ei paistnud.Algselt postitas _AI_ Vaata postitustTissid?Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
See teema on siiski arutlemaks filmikunsti ja kultuuri üle, mingi tisside tisskursus võiks jääda Pöffi teemasse.Algselt postitas hofnar Vaata postitustTisse ei täheldanud. Helenil oli küll vormisärgil vähemalt üks nööp liiga palju lahti, kuid sealt midagi ei paistnud.
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar