Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Presidendiralli algamas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Presidendiralli algamas\'

Algselt postitas dannar
    Presidendil pole ju sisuliselt mingit võimu,
    Presidendil on väga suur võim, kui arvesse võtta tõika, et ta võib kogu riigikogust tuleva pasa sinna tagasi saata

Mõni president vaataks pasale aga läbi näppude. Mõni torpedeeriks kõiki ebasoosingus oleva algatusi. Ja mõest ma üldse ei räägi.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas dannar
      Presidendil pole ju sisuliselt mingit võimu,
      Presidendil on väga suur võim, kui arvesse võtta tõika, et ta võib kogu riigikogust tuleva pasa sinna tagasi saata

Mõni president vaataks pasale aga läbi näppude. Mõni torpedeeriks kõiki ebasoosingus oleva algatusi. Ja mõest ma üldse ei räägi.
      ja siis saadab parlament selle jälle tagasi ning siis saab president selle ainult riigikohtusse saata, mis sisuliselt ei muuda lõpuks midagi, peale protseduuri läbi viimise aja meeletu pikendamise

Kommentaar

Algselt postitas dannar

pööbel tahab nalja, õlut ja tisse.
        Et siis Ingridi omi? Tänan ei.
        Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Eestile oleks siiski kaugelt kasulikum, kui presidendist riigile ka mingi kasu tõuseks.
          Rüütli suhtes on olukord viie aasta taguse ajaga ka mõneti teine. Tuletan meelde, et kui pärast eelmisi valimisi võis rahvas teda tõsimeeli pidada vastukaaluks parempoolele riigivalitsemisele, kes soovunelmates aitaks riigil kreenist välja saada, siis hetkel see ju enam nii pole. Nn kogu rahva presidendist on saanud tänaseks kahe erakonna koostöö garant. Sisuliselt erakondlik tegelane, kellel puuduvad võimed välispoliitikas midagi korda saata. Mis kasu tõuseb Eestile sellisest presidendist?
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

dannar, oledki küünik.
            kes on rääkinud viltu vaatamisest.
            viltu vaadatakse presidendiga kohtudes. nalja saavad inimesed, kes temaga vestlevad.(näide elust. kaks BBC ajakirjanikku, kes arnoldiga pidid 2 tundi vestlema, tõsi, see oli nii neli-viis aastat tagasi, tõusid intervjuu keskel püsti ja tänasid. hiljem tunnistasid, et nad ei saanud mitte millestki aru. siis ka ei saanud, kui nad olid palunud kohalikul tõlgil asju selgemalt seletada. tõlgi vastuseks öeldud \"ei ole võimalik\" on muidugi lõbusalt mitmetahuline.)
            välispoliitiliselt on see muidugi nonsenss. ja kreeka ja sloveenia presidente ma ei tea.
            küsimus on ju selgelt sisepoliitiline. mis on iseseisva ja nsvliitu kuulunud riigi vahe.
            ehk siis iseseisva ja OKUPEERITUD riigi vahe?
            üks on selge, see ei ole riigi tähtsaim mees. nii ülemnõukogu presiidiumi ja vabariigi presidendi toolil istub üks ja seesama mees.
            ja nüüd ongi see, mida nimetatakse maitse küsimuseks.
            Sinu arvates dannar on see lahe.
            Minu meelest ei ole.
            eetilistes küsimustes ühest tõde ei ole. see on selge.
            14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Algselt postitas uvv
              arnold rüütlist ei teinud presidenti antud intervjuud.
              arnold rüütli tegi ja teeb ka sellel korral presidendi see rahva osa, kes igatseb taga N.Liitu ja mõnusat äraolemist selles riigis. ja muidugi siis suur hulk mittekodanike, kelle valitud volikogude kaudu moodustub valijameeste kogu.
              vale.

eelmised presidendivalimised oli kõige suurem farss eesti poliitika ajaloos üldse. sellele järgnevad minu isiklikus edetabelis Tallinna Linnavolikogus toimunud salajane hääletamine, kus saadikutele jagati välja värvilised pliitsid (Isamaa, Mõisa valimine linnapeaks) ja K-kohuke (kesk).

aga prekuvalimiste juurde tagasi. nimelt oli tollal kõigil tugevatel poliitilistel jõududel omad ja üpris tugevad kandidaadid. mäletan ise, kuidas ott küsis rüütlilt, et mida ta sinna ronib, on ju teada, et tal puudub igasugune seljatagune. see oli ka tõsi. kuskohast see seljatagune siis tekkis? lihtne. tugevad ei suutnud kuni lõpuni kokku leppida, et kelle mees saab. otsustati lihtsalt. kui mina ei saa siis ei saa keegi. lööme selle mänguasja puruks, siis oleme vähemalt kõik ilma. nii valitigi rüütel presidendiks. päev, mil mul oli väga häbi olla EV kodanik.
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

need olukorrad ei ole samad.
                ja püüdmata olla parempoolsete poolt nendin ma, et need vennad, kes lasid Rüütli eelmisel korral preskuks ei olnud enda jaoks hinnanud seda, mis Eesti riigiga viimased viiskümmend aastat oli toimunud. ja muide, ma arvan seda ka praegu. suur osa meist on väikese papi eest valmis oma vaateid ja seisukohti endiselt muutma.

see, et ott küsis rüütlilt, et too ei oma seljatagust ja mis ta sinna läheb on muidugi kaalukas argument
                ehk rüütli ja okupatsiooni heakskiitmine, teisisõnu ükskõiksus selle vastu, et on olemas väärikas Eesti riik omab palju suuremat seljatagust, kui me arvata oskame.
                14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

nii valitigi rüütel presidendiks. päev, mil mul oli väga häbi olla EV kodanik.
                  ...ja kuna (suur) osa valijameestest eesotsas kahe suure liidriga tunduvad olevat reaalsustaju täielikult kaotanud, siis on oodata selle päeva kordumist.

Järgmise paari aasta jooksul, mil näen potentsiaali vanamehe aina süvenevaks dementeerumiseks, võivad Kadriorus juba Eero Rauna kui sisuliselt tõelise peremehe lapsed orgiaid pidada. Samal ajal jääb Eesti maailmakaardil aina tundmatumaks...

Loodan meedialt senise Rüütli-vastase propaganda jätkumist, et potentsiaalselt mõtlemisvõimelised valijamehed ei langeks lõplikult ajutu ja reaalsuskauge pläma ohvriks...Eesti väärib paremat presidenti kui see, kelle esinemiste puhul on alatasa hirm, et ta ütleb midagi valesti.

Poliitika ning jalgpalli sidumist ma üldjuhul ei toeta, ent praeguses situatsioonis näeksin küll hea meelega, kuis vutifännid kui rahva esindajad edastaks avalikkusele sõnumi, väljendamaks meelsust, mis on avaldunud ka enamikus siinsetest kommentaaridest.

Which ship has never docked at Liverpool?
                  The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas sicmic
                    Poliitika ning jalgpalli sidumist ma üldjuhul ei toeta, ent praeguses situatsioonis näeksin küll hea meelega, kuis vutifännid kui rahva esindajad edastaks avalikkusele sõnumi, väljendamaks meelsust, mis on avaldunud ka enamikus siinsetest kommentaaridest.
                    Tuleks lossi aknad palliga sisse taguda?

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas sicmic
                      Tuleks lossi aknad palliga sisse taguda?
                      Ma kardan, et sellest ei oleks kasu.

Teemaväline PS: Martin, ma ilmselt ei jõua täna ega lähematel päevadel neid ajakirju uurima, aga tänan pakkumast
                      Which ship has never docked at Liverpool?
                      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

lihtsam oleks Rüütli tartu villale ligi pääseda. Käin seal regulaarselt korvpalli mängimas otse selle ees asuval platsil. Turvamehed on ainult siis kui Rüütel majas on.

Kommentaar

Algselt postitas dannar

lihtsam oleks Rüütli tartu villale ligi pääseda. Käin seal regulaarselt korvpalli mängimas otse selle ees asuval platsil. Turvamehed on ainult siis kui Rüütel majas on.
                          Kus seal korvpalliplats on?

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas dannar

Kus seal korvpalliplats on?
                            Tähtveres. Tänava nimi ei meenu hetkel. Aga ristub Vikerkaare tänavaga

Kommentaar

Kas paremaid valikuid ei olegi kui need?

Kommentaar

Algselt postitas amority

Kas paremaid valikuid ei olegi kui need?
                                moni enesetaputerroristist moslem?
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X