Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

jumal tänatud et see tüüp tuvastatud on

Kommentaar

laurisalstrom@hotmail.com

ega asjata polnud neljandik arreteeritutest eestlased
      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

"oh vitt jäin vist vahele!"

Kommentaar

Sotsioloog Kivirähk nõuab Ansipi tagasiastumist. Päris huvitav igatahes. Minu meelest üsna sarnane seisukoht Savisaarega. Niisiis tulge nüüd kõik teda venemeelseks tiblaks, Keskerakonna tallalakkujaks jne sõimama.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
            Sotsioloog Kivirähk nõuab Ansipi tagasiastumist. Päris huvitav igatahes. Minu meelest üsna sarnane seisukoht Savisaarega. Niisiis tulge nüüd kõik teda venemeelseks tiblaks, Keskerakonna tallalakkujaks jne sõimama.
            kas ta siis pole ja sama käib ka vähja tiidu kohta.
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              kas ta siis pole ja sama käib ka vähja tiidu kohta.
              Et siis kõik inimesed, kes tahtsid seda laamendmist iga hinna eest vältida ning süüdistavad asjade käigus Ansipit on riigireeturid?

Kommentaar

Et siis kõik inimesed, kes tahtsid seda laamendmist iga hinna eest vältida ning süüdistavad asjade käigus Ansipit on riigireeturid?
                mis saanuks siis kui lumepall, mis oma liikumist aasta tagasi näitas, põrganuks kokku maradööridega? Kas selle peale ei suuda mõelda? Eelduste kohaselt tekkinuks siis rahvsute vaheline kokkupõrge, hetkel põrkasid vaid ühed. Ehk siis tundub, et hoiti ära hullem...eelduste kohaselt oli oht olemas.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ma ei saa üldse sellest jutut aru! Mis kuradi turvatunde kadumisest saab juttu olla või Valitsuse usaldusväärsuse langemisest. Pole ma mingi suur pronksmehe minemaviimise toetaja olnud ega asja, kuid millegi üle nurisemiseks ma põhjst nagu ei leia... Pigem riigi tugevuse ja ühtsuse märgisk peaks Valitsus jätkama ja seda kindlamalt kui kunagi varem! Toetan 100%-liselt seda Valitsust!

Kas Kivirähk oli kaa nende TLÜ õppejõudude seas, kes ei tahtnud seda monumendi teisaldamist? Teevad kaa äkki nüüd tagasi Ansipile ja valitsusele?
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Kumb on hullem, kas mitmepäevased rahutused, suur vägivallalaine ja eestlaste-venelaste vaheliste suhete täielik jahenemine või kord aastas 9. mail toimuv demonstratsioon, kus Eesti lippu lehvitavad pensionärid aetakse ära ning venelased joovad kesklinnas viina?

PS. Ma nagu enda arvates selgitan Savisaare ja co seisukohti. Ise ma olin samuti Aljosha teisaldamise poolt. Lihtsalt närvidele käib seee Savisaare suur kritiseerimine igal pool.

Kommentaar

kivirähk on savisaarega ühes pundis ju, seega tema ütlus pole imestus. ta kaitseb savisaart ju

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                        kivirähk on savisaarega ühes pundis ju, seega tema ütlus pole imestus. ta kaitseb savisaart ju
                        No Kivirähk on küll olnud erapooletu või pigem Edgari vastu. Toomla on tavaliselt see, kes Savikat kiidab.

Kommentaar

Kumb on hullem, kas mitmepäevased rahutused, suur vägivallalaine ja eestlaste-venelaste vaheliste suhete täielik jahenemine või kord aastas 9. mail toimuv demonstratsioon, kus Eesti lippu lehvitavad pensionärid aetakse ära ning venelased joovad kesklinnas viina?

PS. Ma nagu enda arvates selgitan Savisaare ja co seisukohti. Ise ma olin samuti Aljosha teisaldamise poolt. Lihtsalt närvidele käib seee Savisaare suur kritiseerimine igal pool.
                          ütlen korra veel, et eestlaste hulgas kasvas viha, mis on hoogu kogunud ning mille maht on suurenenud - ja ei imesta kui selle taga on cccp.
                          9. mai võinuks põhjustada kontrollimatu vaenu kahe rahvuse vahel - hetkel mindi sellest mööda.

Mis jahenemine? Kas sa venelastega ei suhtle?
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Mina ei ole kunagi olnud pronkssõduri äraviimise poolt, kuid kui Eesti Vabariigi valitsus otsustas pronkssõduri ära viia, siis Eesti Vabariigi kodanikuna ma austan seda otsust. Rasketel aegadel peab rahvas kokku hoidma, Savisaar seda ei tee ja on seega minu silmis riigireetur. Vähja Tiit on oma hinge müünud rahale, mis sõltub vene kapitalist. Kivirähk võtab asja sotsioloogi seisukohast ja tal on omamoodi õigus, kuid praegusel hetkel peab IGA eestimaalane võtma hoiaku, mis on Eesti Vabariigile kõige tähtsam. Ja minu meelest on selleks hetkel valitsuse toetamine ja suht äärmusliku vaate omamine. Kui valitsus peaks langema, siis on vene propaganda võitnud ja oht langeda vene mõjusfääri palju suurem. Me peame kaitsma oma riiki!
                            On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                            I don’t care what you think of me!
                            Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                              9. mai võinuks põhjustada kontrollimatu vaenu kahe rahvuse vahel - hetkel mindi sellest mööda.
                              Arvad, et nüüd 9. mail ei juhtu midagi?

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                              Mis jahenemine? Kas sa venelastega ei suhtle?
                              No ma ei suhelnud enne ja ei suhtle ka praegu, sest ma lihtsalt ei oska enam-vähem sõnakestki vene keelt
                              Aga jahenemise all ma pean silmas seda, et eestlased on hakanud jälle venelasi tibladeks sõimama ning üleüldine venelaste vastane viha kumab inimestest.

Kommentaar

Algselt postitas kyps Vaata postitust
                                No Kivirähk on küll olnud erapooletu või pigem Edgari vastu. Toomla on tavaliselt see, kes Savikat kiidab.
                                ei kivirähk edgari pepupoiss

Kommentaar

Working...
                                X