Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Enam ei müüda üle Eesti siis alkoholi! juhhei!
Hea, et vähemalt üks 700-ne Viru Valge mul kodus! Kuigi pigem vahetaks selle küll õlleks, kes seda viina-raibet ikka lürpida soovib...
vahetame. mul on 1 pudel alekok specialit ja 1 pudel puls kirsikat. sams on kapi otsas "mõned" kangemad joogid.
Need noored ja vanad, kes Tallinnat lõhuvad (siinjuures ei ole ma päris nõus estoni paari aknaklaasi teooriaga), teevad seda vägagi valides.
Nad VARASTAVAD JA RÖÖVIVAD JA PÕLETAVAD. Nad on vargad, röövlid ja kotipoisid.
loomulikult ei olnud see mõeldud tõese hinnanguna, vaid piltiku näitena vastuseks pealinna hävitamise loosungile. mine elan kesklinnas ja ma pole kordagi tundnud ennast ohustatuna antud rahutustest. nagu sa ütled, on tegemist tavaliste poeröövlitega, ning tavakodanikel pole vaja asjasse sekkuda. politsei on asjade käiguga väga hästi kursis, ning mingist linna hävitamisest pole juttugi. ebameeldivustega seotud kulud katab riik.
sõber nägi maardus pilti, kus uhiuutes nike dressides kodanik pakkus r-kioski kilekotist müüa veel teisigi uhiuusi nike dresse.
ja suhtuge igasse rate või orkuti vm ringkirja skeptiliselt. kasutage oma pead asjade lahti mõtlemisel
Jah. istuge kodudes kui meie linna põletatakse ja rüüstataks...
Mina ja mu paljud sõbrad ei saa seda lihtsalt rahumeelselt pealt vaadata.
Rootsi Kunniga koos oleme takistanud nii mõnedki rüüstamised. Käisime ka päeval abistamas läbu koristamist, aitasime Tammsaare monumenti puhastada ja klaasikilde kokku korjata. See on kohutav mis siin toimub ja ma kordan veelkord, ma ei saa seda rahumeelselt pealt vaadata.
Nii mõnigi värdjas on saanud meie käest rüüstamise ja maradööritsemise eest vasta hambaid. TIBLAD AHJU RAIPED!
Nagu meie president ütles, need värdjad saavad julmalt karistatud
5-7 aastat vanglat!!!
põles umbes 5 prahihunnikut. armani kauplust ei pidanud ma küll oma kodulinna lahutamatuks osaks. võimaldan sellega teha tööd inimestel, kes selleks palgatud.
tundub et lebdev on ka inimene karjus seal et kui julged aknad sisse peksta siis julge end ka politseile väljaanda, normaalne, sõimas venlasi kitsedeks
Kommentaar