Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sander, mul on kaks Kulda, kui huvitab

olgu tänatud need pikad vahetunnid

Kommentaar

Algselt postitas Juveman Vaata postitust
      Mulle ulatati hetk tagasi selline vahva link

Iga sekundiga nimekiri täieneb.
      see on mingi nali või?

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        ja poolakad võtavad ka meist õppust,kõik vene rämps koristatakse ära
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
          see on mingi nali või?
          alguses naersin tükk aega.. siis jäin mõtlema, et äkki on mingi viirus vms.. on või?

Kommentaar

nagu HT poolt genereeritud.

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
              Enam ei müüda üle Eesti siis alkoholi! juhhei!
              Hea, et vähemalt üks 700-ne Viru Valge mul kodus! Kuigi pigem vahetaks selle küll õlleks, kes seda viina-raibet ikka lürpida soovib...
              vahetame. mul on 1 pudel alekok specialit ja 1 pudel puls kirsikat. sams on kapi otsas "mõned" kangemad joogid.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                vahetame. mul on 1 pudel alekok specialit ja 1 pudel puls kirsikat. sams on kapi otsas "mõned" kangemad joogid.

tulin just soome laeva pealt. Mul on 1 pld. Minttu likööri ja alus Lapin Kultat

PS. soomes pidi telekate eest viina ja kalamarja saama

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
                  Need noored ja vanad, kes Tallinnat lõhuvad (siinjuures ei ole ma päris nõus estoni paari aknaklaasi teooriaga), teevad seda vägagi valides.
                  Nad VARASTAVAD JA RÖÖVIVAD JA PÕLETAVAD. Nad on vargad, röövlid ja kotipoisid.
                  loomulikult ei olnud see mõeldud tõese hinnanguna, vaid piltiku näitena vastuseks pealinna hävitamise loosungile. mine elan kesklinnas ja ma pole kordagi tundnud ennast ohustatuna antud rahutustest. nagu sa ütled, on tegemist tavaliste poeröövlitega, ning tavakodanikel pole vaja asjasse sekkuda. politsei on asjade käiguga väga hästi kursis, ning mingist linna hävitamisest pole juttugi. ebameeldivustega seotud kulud katab riik.

sõber nägi maardus pilti, kus uhiuutes nike dressides kodanik pakkus r-kioski kilekotist müüa veel teisigi uhiuusi nike dresse.

ja suhtuge igasse rate või orkuti vm ringkirja skeptiliselt. kasutage oma pead asjade lahti mõtlemisel

Kommentaar

Algselt postitas runno Vaata postitust
                    tulin just soome laeva pealt. Mul on 1 pld. Minttu likööri ja alus Lapin Kultat

PS. soomes pidi telekate eest viina ja kalamarja saama
                    üks minttu ühe metaxa vastu?

Kommentaar

Algselt postitas jaamu
                      tv3 turvamees oli konkreetne
                      õige mees mis teha aga ei tea kas kutsus ka politsei või ei
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Jah. istuge kodudes kui meie linna põletatakse ja rüüstataks...
                        Mina ja mu paljud sõbrad ei saa seda lihtsalt rahumeelselt pealt vaadata.
                        Rootsi Kunniga koos oleme takistanud nii mõnedki rüüstamised. Käisime ka päeval abistamas läbu koristamist, aitasime Tammsaare monumenti puhastada ja klaasikilde kokku korjata. See on kohutav mis siin toimub ja ma kordan veelkord, ma ei saa seda rahumeelselt pealt vaadata.
                        Nii mõnigi värdjas on saanud meie käest rüüstamise ja maradööritsemise eest vasta hambaid. TIBLAD AHJU RAIPED!
                        Nagu meie president ütles, need värdjad saavad julmalt karistatud
                        5-7 aastat vanglat!!!

Kommentaar

põles umbes 5 prahihunnikut. armani kauplust ei pidanud ma küll oma kodulinna lahutamatuks osaks. võimaldan sellega teha tööd inimestel, kes selleks palgatud.

istuge parem kodus ja kuulake agent m'i

Kommentaar

keegi võiks selle venna ära tuvatsada, se epeksis aknaid sisse ja siis karjus tvsse et eestlased peksid

В Таллинне демонтировали Бронзового солдата (6 фото)

tundub et lebdev on ka inimene karjus seal et kui julged aknad sisse peksta siis julge end ka politseile väljaanda, normaalne, sõimas venlasi kitsedeks

Kommentaar

Abipolitseinikuks saab registreeruda telefonil 612 3030 ning elektroonselt aadressil vabatahtlik@pohja.pol.ee

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                                Abipolitseinikuks saab registreeruda telefonil 612 3030 ning elektroonselt aadressil vabatahtlik@pohja.pol.ee
                                abipolitseiniku seadus
                                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Working...
                                X