Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nagu näha oli 26. aprillil Tõnismäel ka sm. Dugan isiklikult ja seda päris esireas.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tublid leedukad ja lätlased

Kommentaar

"Tallinna märulis sattus vahi alla ka üks jalgpalliklubi FC Haapsalu endine mängija."

Ja see poiss saab olla ainult Kovtun, kes osteti vist eelmine hooaeg Haapsalu ridadest Ajaxisse.

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
          "Tallinna märulis sattus vahi alla ka üks jalgpalliklubi FC Haapsalu endine mängija."

Ja see poiss saab olla ainult Kovtun, kes osteti vist eelmine hooaeg Haapsalu ridadest Ajaxisse.
          A Kovtun mängis ju Kalevi vastu juba..

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
            A Kovtun mängis ju Kalevi vastu juba..
            Krt, sa ütlesid, et Tallinnas möllab pool Ajaxit. Tuleb välja, et nii oligi

Kommentaar

Ma ei mäleta, kellele ma seda ütlesin, aga oli umbes nii et. Ma ei imestaks, kui Ajaxi uued esindusrõivad Hugo Bossilt oleksid

Kommentaar

Ikka mulle, kellele veel

Kommentaar

ärge uskuge seda, see on moskva propaganda

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                    ärge uskuge seda, see on moskva propaganda
                    Jah! Fašistid!
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      http://tuvasta.politsei.ee/est/0426000000_2221.html

Nagu näha oli 26. aprillil Tõnismäel ka sm. Dugan isiklikult ja seda päris esireas.
                      See ei ole ju Dugan
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                        See ei ole ju Dugan

Kas see pole ka Dugan?

Või on siis Duganil teisik?
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          http://postimees.ee/080507/esileht/s...59_foto.php#33

Kas see pole ka Dugan?

Või on siis Duganil teisik?
                          See on aga politsei lehel mitte.Vaata hoolega.Ma olen Duganiga korduvalt suhelnud ja tunneks inimese ikka ära.Politsei lehel olev isik on kindlasti ka tunduvalt noorem.
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

kas see oli teie arvates õige et ansip PS pärje viis?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                              kas see oli teie arvates õige et ansip PS pärje viis?
                              Ainuõige.Igaüks saab aru,et meie oleme siin põlisrahvust esindavad peremehed.Elagu siin kasvõi 20 eri rahvust.Aga nende vastu tuleb viisakas olla,ja kaval ning tark,ja neid austada nagu külalistega ikka käitutakse.Muidu on sõjaolukord.Kas sa aru ei saa sellest ükskord?

Marcellol on täiesti õigus,esimesel pildil võib olla sarnane isik,kuid mitte Dugan.Isegi kuldnaeratust ei paista
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                                Ainuõige.Igaüks saab aru,et meie oleme siin põlisrahvust esindavad peremehed.Elagu siin kasvõi 20 eri rahvust.Aga nende vastu tuleb viisakas olla,ja kaval,ja neid austada nagu külalistega ikka käitutakse.Muidu on sõjaolukord.Kas sa aru ei saa sellest ükskord?

Marcellol on täiesti õigus,esimesel pildil võib olla sarnane isik,kuid mitte Dugan.Isegi kuldnaeratust ei paista

saan saan, täna on ka üle maailma sõja lõpu tähistamine ju, lugesin delfi komentaare seal oldi suht vihased et ta viis, ega pärga ei asetatud ju kommudele vaid sõja lõpu tõttu.

Kommentaar

Working...
                                X