Aga keegi ärijuhtimist oskab natuke kommenteerida?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ülikooli-teema
Collapse
X
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustAga keegi ärijuhtimist oskab natuke kommenteerida?
mis äri sa juhtima hakkad kui kooli lõpetad?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustmis siin kommenteerida?
mis äri sa juhtima hakkad kui kooli lõpetad?
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustMa ei tea veel millist äri, aga ma mõtlen! Tegelikult ma mõtlesin, et kui raske, huvitav, hea valik see oleks ja milliseid koole soovitatakse.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMina soovitaksin küll pigem filosoofiat või religiooni õppida. Mõlemat läheb tulevikus märksa rohkem tarvis kui ärijuhtimist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustMina filosoofiat ja muid pehmeid erialasid eriti ei soovita. Pigem soovitaks inseneri ja muid väärtusi loovaid erialasid. Targutajaid on kõik nurgatagused täis, kuid tegijaid tuleb tikutulega taga otsida.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustMina filosoofiat ja muid pehmeid erialasid eriti ei soovita. Pigem soovitaks inseneri ja muid väärtusi loovaid erialasid. Targutajaid on kõik nurgatagused täis, kuid tegijaid tuleb tikutulega taga otsida.
Kommentaar
-
macca paneb oma hoiatusega natuke puusse, kuna majandusteadus ongi kõige ehtsam filosoofia ning seeläbi ka võrdlemisi pehme eriala. seda õppinuna ja oma tegu kahetsenuna julgen siiski soovitada ärijuhtimist mitte õppida. selle lõpetanuna oledki sa eriti pehmete teadmiste omanik, ning ilma väga heade tutvusteta sul niipea juhtimisega kätt proovida ei lasta. minu valusalt omandatud kogemus ütleb, et majanduserialadest tasub õppida finantsarvestust, kui see valdkond vähegi isikuomadustega sobib. pärast oled omandanud midagi konkreetset ja võid raamatupidajana kohe tööle asuta. see on valdkond, kus makstakse reeglina natuke rohkem, kui on valdkonna keerukus, niisiis tuleb raha kergelt kätte. kui väga osavaks osutud siis saad tulevikus finantsdirektoriks, kontrolleriks, eelarvestajaks või eesti panga presidendiks.
aga tegelikult soovitan sul omandada esimene kõrgharidus selline, mis annab sulle mingid konkreetsed oskused. kas siis raamatupidaja, graafilise disaineri, progeja või psühholoogi omad, erilist vahet pole, peaasi et endale meeldiks. tulevikus võid alati kusagil tasulises kõrgkoolis ärijuhtimise magistri juurde teha, kui sul tõepoolset kunagi juhtimisalast haridust vaja minema peaks. olen lihtsalt näinud liiga palju neid "ärijuhte", kes juhtimisega kohe põrmugi kokku ei puutu.
majandust õppisin muidu TTÜs«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustmacca paneb oma hoiatusega natuke puusse, kuna majandusteadus ongi kõige ehtsam filosoofia ning seeläbi ka võrdlemisi pehme eriala.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustKui raske on tavaliselt kehakultuuri sisse saada oskab keegi öelda ?... mis on see tulemus ,et saaks sisse ilma ,et peaks raha maksma ?
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustPalju cooperis maailma rekord on siis ?... ei aga tõsiselt mõtlen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar