Algselt postitas kyps
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
õlle joomine
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTumeda Iiri õlle joojana (muud sorti õlut juba ammu ei tarbi), aga totaalse õllevõhikuna haarasin poest purgi minu jaoks uue kaubamärgiga Murphy's. Päris maitsev oli.
Shaparkz ostsin eile Dr!nk Shopist Meantime coffee porteri. Tänud, väga omapärane kohvi maitse
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKas sa ostad oma iiri õlled eestist? Midagi peale Guinness draughti pole nagu silma jäänud.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas ELLvanaPEER Vaata postitustTrimpan just seda alecoq orcanicut.Sai yks pudel prooviks võetud, mõtlesin et puhta solk aga kannatab juua küllMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Sitta toodavad mõlemad, imho, nii Suck kui Cock. Samas on mõlemil siiski toredusi ka. Tõmmu Hiid ja Saku Hele näituseks. Eks see ole igavene konfrontatsioon. Ise tarvitan mõlemi pruulikoja toodangut ja ei oskaks küll valida, et kui ükspäev peaks ainult ühe juurde jääma, et siis kumb see oleks.
Mingi gurmaan ma otse loomulikult ei ole ja siinset vestlust vaatan suhteliselt suurte silmadega üldiselt. Hullu teadust pannakse kohati. Aga ei, absoluutselt, ignorant olen lõppeks ju ikkagi mina.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustno alecoqi kõige kehvem õlla on ka parem kui saku parim!
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustno alecoqi kõige kehvem õlla on ka parem kui saku parim!
ma olen päris kindel et Maiz ei ole parem kui näiteks Rock ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Joks Vaata postitustma olen alati suurte silmadega vaadanud neid ALE COQ VS SAKU vendi. võtsime siis ühel kratist kinni, valasime saku originaali, ale coq premiumi, rocki, ice, pilkud ja aleksandri tüübile valgetesse topsidesse ja lasime härral hea maitsta. tulemus oli ootuspärane, vend ei saanud ööd ega mütsi aru, milline neist Ale Coqi või Saku õlu on.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustmis on sinu arust saku parim?
ma olen päris kindel et Maiz ei ole parem kui näiteks Rock ..
Kommentaar
-
Viru Õlu on välja lasnud mingisuguse gurmaaniõllede seeria, millest eile kahte ka isiklikult proovisin. Ikka ja jälle pean tõdema, et Viru Õlu kasutab õlle valmistamisel mingit solki või peseb oma vaate mingi x kemikaaliga, üks ja sama jube järelmaitse oli, on ja jääb ilmselt ka edasipidi.
Õllede hind oli muideks päris soolane, pudel maksis vist 1.19 pluss pant.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar