Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
õlle joomine
Collapse
X
-
Õnneks asub saksamaa taanist vaid 3km kaugusel ja sai siis sealt odavat kesvamärjukest käia toomas. Miks meil ei võiks olla premium liitrises purgis? Faxe õnneks on ja isegi kõlbab juua ! Rohkem igaks juhuks soccernet.ee ei postita. Läheb ehk untsu midagi...Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
õlu, liitrises purgus? liitrises purgis? mine perse.
ma arvan ka, et naistele meeldivad need karvased ja natukene kandilisema lõuapäraga mehed. eriti just ovulatsiooni ajal. ja sa peaksid enda kolmetoalise maha müüma. tramaivõi.Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.Kommentaar
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
hahha
ma vist leidsin endale aasta postituse
Слава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
Karksi tume eripruul....vat see on õlle, mehed! Leidsin uue lemmiku endale. Selveris hetkel sellel soodus ka 59 senti vmsEla ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
A mis sellel liitrise ja plekkpurgi kombol siis viga on? Saksamaal juuaksegi näiteks õlut liitri kaupa. Kunagi Frankfurtis olin restos, oli palju rahvast ja teenindus paistis aeglane, mõtlesin, et tellin kohe kaks õlut ette ära, siis ei pea kaua uut õlut ootama, kui esimene januga nagu mutiauku kaob. Ettekandja küsima, et kas väikesed või suured. No ikka grosse, mis ma nende 0,33stega jändan, mõtlesin. Toodigi lauda kaks liitrist steini.
Aga kes pole lugenud, sis plekkpurgi-müüdi purustas james oma viimases blogipostis.
Vaielda võib muidugi selle üle, kas Faxe-sugune random õlu üldse tasub joomist.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
Aga kui sa oma märjad huuled joomise ajal vastu metallpurki paned, kas siis maitse ei muutu?Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Kogemus on näidanud, et pudelis on õlu parem, tee või tina. Lisaks lahtub liitrine kiiremini.
Kui kiiremini lahtumise faktor välja jätta (valan liitrise plekk-õlle kahele inimesele poolestesse klaasidesse), siis on ikkagi maitse kordades viletsam kui näiteks 0.33liitrises pudelis samal õllel.
Ehk siis lühidalt: viga on selles, et pudelis maitseb paremini.Kommentaar
-
lapsesuu ei valeta
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mis saade see oli, kanal 2 peal ehk, kus näidati igast huvitavaid (ja mite niiväga). Galileo? Seal tehti pimetest, et missugune on pudeliõlu ja missugune mitte. sajaprotseniliselt öeldi ära, kumb oli sitt(purk) ning kumb hea
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar