Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Naabrid
Collapse
X
-
Lasid liiga valjult tümmi, korraldasid läbu või siis tegelesid naise/tüdrukuga liiga valjuhäälselt? Mina muud varianti välja ei mõtle.
Leave a comment:
-
mõni päev tagasi oli pandud uksele pastakaga kirjutatud silt " mõtle naabrile ka ". See mis ma tegin on siiani saladus.Leave a comment:
-
ega meilgi majas keegi millegist hooli.ostsin uue korteri eelmine kevad aga mitte ühtegi véearvet ei ole tulnud.järelikult on tasuta ja kui naabritel midagi küsin siis nemad ka midagi ei tea.osa naabreid on veel soomlased kes siis kui eestis on silmini saku originaali täis ja pool 5 hommikul trepikojas appi karjubLeave a comment:
-
Vägagi tegus ühistu siis
Sa muret pole tundnud, et ei tea, mille peale niinimetatud remondifondist raha kulutatakse ning kui korterite arv korrutada igakuise hooldusfondi maksega, siis kas tõesti kulub nii palju üldelektrile, prügi äraveole, koristajale ja raamatupidajale või on nendest maksudest tasutud ka ühistu esimehe "ametiauto" liising, ametialaseks tööks "vajalik" viimase peale läppar, rääkimata internetiarvest ja ilusast mobiiltelefonist koos piiramatu limiidiga?
Kui ühistu on ametlikult registreeritud, siis peaks minu andmetel olema vähemalt kord aastas üldkoosolek, kus kõikidest möödunud aasta tuludest ja kuludest infot antakse ja aastaaruanne elanike poolt kinnitatakse.Leave a comment:
-
Ausõna, neid vahvaid pajatusi siin lugedes sobiks taustaks ülihästi mängima just see lugu:
Leave a comment:
-
Ma ei tea kas see on nüüd vedamine või mitte, aga naabritega puudub igasugune läbikäimine. No - aeg-ajalt öeldakse trepikojas tere. Mis ju iseenesest meeldiv.
Veidi üle aasta juba elatud seal, aga ühestki ühistu koosolekust teavitatud pole ning maja meililistis on olnud täpselt üks kiri kogu selle aja jooksul.Leave a comment:
-
Ei mina tea, mingi kuradi malts oli. Nii suureks tal ei õnnestunud kasvada, arusaadavalt.
Siis kui ma väike olin, siis mul olid apelsinipuud, neid ma kastsin küll, sest lootsin ikka kunagi vilju korjata nende otsast. Kasvasid pooleteise meetri pikkuseks, a ei ühtki apelsini! Läksid ka utiili.Leave a comment:
-
No näed, ära tekita oma naisest eksnaist ja selliseid traagilisi sündmusi ilmselt ei juhtuks. Samas kui tegemist oli sellise asjaga, siis head teed tal minna.Leave a comment:
-
Oleksid pidanud talle ennetava löögi\löögid andma ja alles siis varganäolt toimetamiste kohta aru pärima.
Kunagi ei või liiga ettevaatlik olla.Leave a comment:
-
Polegi ammu oma lemmikteemasse kirjutanud. Õieti pole praegugi põhjust. Aga noh, kino siin hommikupoole sai.
Eile ma ju muidugi käisin jälle pisinatuke porojommitamas ja täna vastu hommikut vaatasin rummiuimase peaga õudusunenägu sellest, kuidas eksnaine on tagasi ja murrab korteriuksest sisse (ära pahanda, D, see jutt on lihtsalt dramaatilise efekti lisamiseks). Aga siis! Ärkasin pooleldi üles ja ikka keegi möllab ukse taga. Klõbistab millegagi lukuaugus ja kobistab jäsemeid vastu ust. Ra, misasja, mõtlesin, kergelt ärritudes. Kuradi naabrid, joovad end lolliks ja kodu üles ei leia. (Ma olen ise kah paar korda korruse sassi ajanud ja käinud samamoodi võõrast lukku sudimas.) Ajasin enda vaevaga üles ja läksin vaatasin uksesilmast. Miski võõras päss, ja ludistab lukuaugus edasi nagu õige mees kunagi. Täitsa napakaks läinud need murdvargad!
Kuule, ma tulen kohe välja ja annan sulle kere peale, karjusin talle läbi ukse. Midagi paremat ei tulnud lihtsalt pähe. Päss ehmatas ilmselgelt ära ja küsis siis selges soome keeles: 'Päiväää, onks se silmanlääkärin asunto?' Millekski selliseks ei olnud ma ilmselgelt valmis ja seni kuni ma üritasin põhjanaabrite keeles vastata, et viimane kord, kui kontrollisin, ei olnud siin ühtki silmaarsti, võttis päss oma tšumadani (ilmselt täis erinevat murdvaraste atribuutikat, mõtlesin) ja lasi vuttvutt trepist alla. Sa vahi, ilmselt kodus turg täis, käivad üle lahe eestis gastrollimas, mõtlesin šokeeritult.
Vaatasin igaks juhuks aknast välja, et kas tüüp ikka tänavale jõudis ja et kuhu läheb. Aga ei tulnud majast tänavale keegi. Selge, lõi minus välja naabrivalvur, ilmselt valis mõne teise korteri ja hakkas sinna sisse murdma. Nii seda asja jätta ei saa. Lõppeks olen ma suur tugev poiss, jaksan veeretada kahejapoolekiloseid hantleid ja hüppasin keskkoolis kaugust viis viiskendviis.
Otsisin midagi selga ja täis otsustavust, läksin pahalast jälitama. Oligi teine korrus allpool passima jäänud, mind kuuldes hakkas kiirelt trepist alla sibama. No mu sajameetri aeg oli ka alla kahekümne, nii et kolmandal sain ta kätte ja küsisin tagantjärele mõeldes üsna ebaviisakalt, et mida ta vitunägu siin õige toimetab. Lilli tuli kastma, arvas ta ise. Tema sõber, silmalääkäri, on reisul ja palus tal läbi astuda! Otsis tõestuseks tšumadanist märkmikugi välja ja näitas, tõepoolest, suurepärases kalligraafilises kirjas oli sinna maalitud minu aadress, selle väikese vahega, et majanumbri järel oli suur rasvane A. Juhtisin sellele pisiasjale tähelepanu ja saatsin ta järgmisesse asuntosse sisse murdma. Lahkusime sõpradena.
Loodetavasti saavad ikka lilled kastetud ja ei sure pikaldast surma, nagu minu asparaagusega juhtus.Leave a comment:
-
siin teemas mitteMa ei saanud kohale jääda, ma olin niigi hiljaks jäänud.
112 on väga hea number ja seal töötavad kaunid inimesed. Ilma irooniata. Näiteks seekord kui ma ema majas uude ufolifti kinni jäin, kus mingit levi ei olnud ja ma sain kõne teha ainult hädaabisse ning paluma 112-l helistada mu mammaaale, et ta tuleks ja laseks oma poja liftist välja. Aga sellest ma olen juba vist rääkinud.Leave a comment:
-
Ma ei saanud kohale jääda, ma olin niigi hiljaks jäänud.
112 on väga hea number ja seal töötavad kaunid inimesed. Ilma irooniata. Näiteks seekord kui ma ema majas uude ufolifti kinni jäin, kus mingit levi ei olnud ja ma sain kõne teha ainult hädaabisse ning paluma 112-l helistada mu mammaaale, et ta tuleks ja laseks oma poja liftist välja. Aga sellest ma olen juba vist rääkinud.Leave a comment:
-
Kui ma nyyd 6igesti aru sain siis sa helistasid h2daabisse ja ise lahkusid "syndmuskohalt"?
Sõidan juba tööle, kui umbes 10 minutit hiljem heliseb telefon. "Tere, hädaabi, tähendab, brigaad on kolmandal, aga keegi ei lama! Mis te teete nalja või?!" Kuidas ei lama! "Ju ta siis ärkas ellu," on ainus asi, mis suudan erutunud daamile pobiseda. Hea vastus, tagantjärgi mõeldes. "Ei no SELGE!" ja hädaabi-daam viskab toru hargile.
Loo moraal on see, et esiteks ei ole mõtet laipa leides kuhugi helistada, saad riielda. Teiseks, kui oled surnud, siis jää selleks, kuni brigaad kohale tuleb. Kolmandaks, kui naabripoiss X ütleb, et nägi ka 'laipa' ja sellel olnud võtmed käes, võib arvata, et 'laip' oli hoopis naabripoiss Y, kes oli juba alustanud volbriga ja koduukse taga väikese puhkepausi teinud.
H2daabi korrapidaja oleks v6inud muidugi selgitada hiljem rahulikult, et kui 112-te helistada siis on soovitatav ise kohale j22da...Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: