Algselt postitas elx
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Naabrid
Collapse
X
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
-
hmmm...minu naabritest rääkides, siis kõrvalnaabrid on väga okeid, aga perekond meie all on ikka eriti vahva
Eelmise aasta lõpus kui toimus Kalev - Asvel korvpallimatš läksin väga hoogu ning nagu naksti oli naaber üleval. Mees ise muidugi purupurjus ja siis tuleb väike repliik " Eestlased, ma tapan teid kõiki ära"aga nüüd, vennal oli nuga ka kaasas juba, aga ma usun, et see oli temale palju ohtlikum kui meile
igatahes lugu lõppes sellega, et meie teda sisse ei lasknud ning nii jäi ta trepi peale nutma, et kõik on nii halvad
aga muidu tundub tubli mees, kuulab rokkmuusikat, mängib elektrikitarri, muhe
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitusthmm.. ei tea mis seinad siis on, et öösel külm.. mul vanas mitteköetavas majaski veel pole.. aga võibolla on tegemist lambavillases tekis
Temperatuur oleks nagu täitsa normaalne, aga öösel lambavillase teki all on ikka täielik saun ja lihtsalt pole võimalik normaalselt magadaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Mul elab korrus kõrgemal abielupaar. Nii umbes 60 aastased. Mees on eestlane, naine on venelane, aga eesti keelt valdab väga hästi kuigi väike-väike aktsent on. Neil on ka koer terjer või midagi sellist. Sellist suuremat kasvu. Koeraga käib jalutamas tavaliselt mees. Õigemini ma pole kordagi näinud, et naine koeraga jalutamas oleks käinud. Väga sõbralikud inimesed on.
Nüüd aga asja juurde. Täna hommikul kui ma 7.05 autosse istusin ja tööle vurama hakkasin tuli härra koeraga jalutamast. Näpus oli tal aga McDonaldsi kott ja selle sees mingi eine. Vaadake millest minu naabrid hommikuks söövadKohvi ja võileivad on vale vastus :P
Edit: Naabrimehe nimi on ka ReinInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNüüd aga asja juurde. Täna hommikul kui ma 7.05 autosse istusin ja tööle vurama hakkasin tuli härra koeraga jalutamast. Näpus oli tal aga McDonaldsi kott ja selle sees mingi eine. Vaadake millest minu naabrid hommikuks söövadKohvi ja võileivad on vale vastus :P
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustSell, kuidas sul naabrimadaamiga täna hommikul suhted olid?
Ei tulnud "madaami" nimi kohe meeldegi, pidin alljärgneva postituse üles otsima.
Algselt postitas vandersell Vaata postitustMutt elutseb vastaskorteris, on viiekümnendates üksik proua, kelle kohta korteri omanik oma hoiatussõnad andis. Omanikuga sai veel kokku lepitud selline asi, et kui Mutt midagi uurib, olen mina omaniku vend. Aga jah, ega mina pold ju teda näinud. Juba esimesel õhtul põkkusin Mutiga ja kui olime tutvunud ning ta õhinal küsis, kas olen uus omanik, saades vastuseks "ei, lihtsalt vana tuttav", langes näost täitsa ära. Ju neil minggi kala omavahel lahendada. Aga jah, temaga kohtun ma naabritest kõige tihemini. Kord on heas tujus ja viisakas, teinekord hoian välisuksi liiga kaua lahti: "ma ei tea kuidas teil küttega on, aga minul läheb korter niimoodi külmaks!" Samas paar päeva tagasi oli vaja välisuksel mingi liist naeltega kinni lüüa, siis oli suur sõber. Nojah. Ja siis pidavat tal veel viinaviga ka olema, aga seda pole ma veel täheldanud. Ju olen ise tihemini vastavas konditsioonis.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustEi tulnud "madaami" nimi kohe meeldegi, pidin alljärgneva postituse üles otsima.
Algselt postitas vandersell Vaata postitustSaada mulle need pildid ka ära.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Siiamaani on mulle tundunud, et ülemine naaber on tore noormees, tuleb vastu, siis iga kord teretab viisakalt. Kuni täna öösel kella kolmeni tundus mulle nii. Mul on hommikul võistlused ja mingid jopid arvavad, et on õige mõte hakata mingit tantsu või kesteabmida tegema hakata, lihtsalt täie massiga põrandal hüppama ja pidu panema. Polnud väga kaugel, et teatud numbril helistada või ise neile ukse taha minna. Nii palju siis unest.
Kommentaar
-
Mul on üks naabrimees, kellele meeldib vahest viina visata ning koju mölisema tulla. Tema vaieldamatult lemmik sõnad mida käreda häälega räusata on VITTU, PERKELE ja SAATANA!!! Mingil naabril viskas see aga kopa ette ja eile oli ta nende uksele väikese üllatuse valmistanudRespekt selle töö tegijale igatahes!
Joga Bonito!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar