Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
R.i.p
Collapse
X
-
Ma ka harva külastan foorumit ja mul on samuti kurb, kui noored lahkuvad. Kuigi ma pole ühtegi Ericbana posti lugenudki.
-
RIP Ericbana. Ma ei ole just suurim foorumiskasutaja. Vahel läheb suisa kuid mööda, kuniks siinsesse foorumisse satun, aga kõik see on ometigi väga kurb.Leave a comment:
-
R.I.P Randy. 1964 hakkas ta raha pakkuma köigile, kes suudab töestada paranormaalsust. tema ülesanne oli see debunkida ja näidata kuidas asi tegelikult toimib ja mis selle näilise paranormaalsuse taga on. mingi hetk töusis summa MILJONI DOLLARINI. 1000 on selle aja jooksul üritanud, MITTE KEEGI pole önnestunud. Tema on ka üks peamisi põhjuseid, miks tänapäeva mustkunstnikud on valinud nö. ausa tee ega väida asju mis pole töesed. Üks selliseid on UK mentalist Derren Brown. Randi on skeptikute hulgas ja mustkunstnikute maailmas tuntud nimi. Igaljuhul tegi Randi igasuguste meediumite, selgeltnägijate ja muude soolapuhujate vastasena ära suure töö, et oleks vähem lollust ja rohkem möistlikku arutelu. Muideks ta on ka kunagi Eestis käinud.Leave a comment:
-
Neile, kes nagu mina, ei teadnud kellega tegu: James Randi was a Canadian-American stage magician and a scientific skeptic who extensively challenged paranormal and pseudoscientific claims. He was the co-founder of the Committee for Skeptical Inquiry, originally known as the Committee for the Scientific Investigation of Claims of the Paranormal.Leave a comment:
-
-
Conchata Farrell ehk Kaks ja Pool meest Bertat mänginud naisterahvas.
Lemmik seriaal siiani ning Berta oli alati priceless. Rest in Peace!Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Siiras kaastunne omastele. Jään edaspidigi Freiburgile ühte pöialt hoidma ericbanale mõeldes ja tänu temale olen minagi rohkem euroopa jalgapallistaadioneid rohkem külastanud.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: