Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

R.i.p

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• peters
    replied
    Ma ka harva külastan foorumit ja mul on samuti kurb, kui noored lahkuvad. Kuigi ma pole ühtegi Ericbana posti lugenudki.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    RIP Ericbana. Ma ei ole just suurim foorumiskasutaja. Vahel läheb suisa kuid mööda, kuniks siinsesse foorumisse satun, aga kõik see on ometigi väga kurb.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    RIP Randi

Leave a comment:

• kaala
    replied
    R.I.P Randy. 1964 hakkas ta raha pakkuma köigile, kes suudab töestada paranormaalsust. tema ülesanne oli see debunkida ja näidata kuidas asi tegelikult toimib ja mis selle näilise paranormaalsuse taga on. mingi hetk töusis summa MILJONI DOLLARINI. 1000 on selle aja jooksul üritanud, MITTE KEEGI pole önnestunud. Tema on ka üks peamisi põhjuseid, miks tänapäeva mustkunstnikud on valinud nö. ausa tee ega väida asju mis pole töesed. Üks selliseid on UK mentalist Derren Brown. Randi on skeptikute hulgas ja mustkunstnikute maailmas tuntud nimi. Igaljuhul tegi Randi igasuguste meediumite, selgeltnägijate ja muude soolapuhujate vastasena ära suure töö, et oleks vähem lollust ja rohkem möistlikku arutelu. Muideks ta on ka kunagi Eestis käinud.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt
    James Randi
    Neile, kes nagu mina, ei teadnud kellega tegu: James Randi was a Canadian-American stage magician and a scientific skeptic who extensively challenged paranormal and pseudoscientific claims. He was the co-founder of the Committee for Skeptical Inquiry, originally known as the Committee for the Scientific Investigation of Claims of the Paranormal.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    James Randi

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Conchata Farrell ehk Kaks ja Pool meest Bertat mänginud naisterahvas.

Lemmik seriaal siiani ning Berta oli alati priceless. Rest in Peace!
    Eks ta lõpuks oma sarkasmi üledoosi surigi!

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Conchata Farrell ehk Kaks ja Pool meest Bertat mänginud naisterahvas.

Lemmik seriaal siiani ning Berta oli alati priceless. Rest in Peace!

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja GoldenEagle poolt
    Eddie Van Halen.
    Väga kahju. Van Halenist hakkas kindlasti mu armastus glämiliku rokenrolli vastu noorena kui lisada kogu see punt koos Whitesnake, Skid Row, Mötley Crüe, WASP, Def Leppard ja nii edasi siis mälestused on ainult head. Letz jump, Eddie!

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Eddie Van Halen.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Väga kurb. Minu üks Soccerneti foorumi lemmik. Puhka rahus ericbana.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    R.I.P Ericbana

Leave a comment:

• enzo5
    replied
    Siiras kaastunne omastele. Jään edaspidigi Freiburgile ühte pöialt hoidma ericbanale mõeldes ja tänu temale olen minagi rohkem euroopa jalgapallistaadioneid rohkem külastanud.

Leave a comment:

• decrakas
    replied
    Väga sisukad postitused olid. Sügav kaastunne

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Sügav kaastunne. Tema kirjutisi oli alati tore lugeda.

Leave a comment:

Töötlen...