oli kobe uuema põlvkonna näitleja. kahju!
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
R.i.p
Collapse
X
-
Leave a comment:
-
Kes Müüdimurdjaid on vaadanud, teab.
RIP Grant Imahara, kes suri 13. juulil vaid 49-aastaselt.
Lisatud failidLeave a comment:
-
Ma tean väheste koondiste treenereid, aga et hr Charlton 1990 Iirimaa koondist juhendas MMil teadsin küllLeave a comment:
-
Pole küll trivia mees, aga Jackie eksitas mindki. Tunnistan, et olin ka sunnitud googledama.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltTrivia mehed teavad siiski, ehkki tavaliselt Jack'ina, mitte Jackie'na.Leave a comment:
-
Minu viimane lause oli pigem suunatud eelnevale ebakõlale, kus inimesed polevat liiga tuntud. Aga tundub, et rip teema on marukonfliktseks läinud.Mina küll guugeldasin ja miks imeks panna, paljudel meist ikka 66 aasta inglise koondise koosseis peas on või mälestused mehest kelle karjäär lõppes 4 kümnendit tagasi.
Võtan mütsi maha teie teadmiste ees aga nendega esinemise võiksite siiski jätta oma järgmise kohtingu tarbeks ja siin teemas siiski paari sõnaga ka kadunukese elu paraadmomente tutvustada.Leave a comment:
-
Mina küll guugeldasin ja miks imeks panna, paljudel meist ikka 66 aasta inglise koondise koosseis peas on või mälestused mehest kelle karjäär lõppes 4 kümnendit tagasi.
Võtan mütsi maha teie teadmiste ees aga nendega esinemise võiksite siiski jätta oma järgmise kohtingu tarbeks ja siin teemas siiski paari sõnaga ka kadunukese elu paraadmomente tutvustada.Leave a comment:
-
-
Ma ei viitsiks, aga me räägime Bryan Recfulist.Wait what?
Samas lõngas kirjutad: "esimene reaktsioon ei tohiks olla kellegi maha tegemine." aga hakkad mind maha tegema kui lihtsalt küsisin, mis djela on kui elus olevaid suvalisi naisi postitatakse rip teemasse.
Läksid mingi Epsteini pedofiili täiesti elus oleva eksi peale nii äksi täis, et pidid kohe kaitsma hakkama?
Ega ühelt Unitedi fännilt rohkemat muidugi ei ootakski.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Glee näitleja. Omal ajal kui mul oli palju aega vaadata seriaale ja asju siis esimesed 2 hooaega vaatasin ka Gleed ja mulle väga meeldis see näitleja. Nüüd siis selline uppumissurm... 
Leave a comment: