Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
R.i.p
Collapse
X
-
-
103 pole veel mingi vanus
aga tegelikult, tema kehastas mu jaoks seda klassikalise hollywoodi suursugusust.. huvitav seda enam, kuna ta pidi omajagu poliitilistel põhjustel stuudioid trotsimaLeave a comment:
-
-
Vahepeal tundus, et tal hakkab paremaks minema, ja ravi mõjuma, aga nii nagu vähiga väga sageli on, osutus see petlikuks. Kahju. Jättis sümpaatse ja asjatundliku inimese mulje.Leave a comment:
-
Puhka rahus, Tartu Ekspress
Loodan, et foorumi õhtulehtlased koostavad juba pakkumist, Kaur Pavese sugune talent ei tohi raisku minna.Leave a comment:
-
Nicholas Parson suri. Kurb kuu Inglise huumori austajatele. Ma olen veetnud lugematu arv tunde ja päevi kuulates Just a Minute saadet, mida ta on saate algusest peale vedanud. Kurb.Leave a comment:
-
-
lugesin. mis sellega?Loe palun seda artiklit https://www.theguardian.com/sport/20...ashington-post
ilmselgelt pole see vägistamissüüdistus esimene asi, millega pärast traagilist õnnetust inimeste tunnetel trampima tulla, aga kui fookus juba läks talle kui (suurele) inimesele, siis on vähemalt küsimus asjakohane.
loe parem seda:
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: