Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

töö maagia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
    meil küll koolis internetti polnud. tegelt meil polnud kooligi
    loll... ega jansu koolis ka arvuteid ei ole... jansu on moblaga netis eksju?

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
      loll... ega jansu koolis ka arvuteid ei ole... jansu on moblaga netis eksju?

mõlemad olete lollid miks ma peaks omale arvet tegema moblaga? rumal laps. taku* sa võid minu klassi tulla, ma õpetan sulle kuidas asjad tänapäeval käivad... vbla luban mõnikord ka arvuti juurde sind

ja õpetaja töös on see ka hea, et saab vahepeal vabu tunde (nagu mul praegu)....ja kell 13 juba koju

Kommentaar

Krt meil tuli ajakiri RUUM kontorit pildistamas. Praegu poseerin ja postitan ühekorraga.
        DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
        Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Kurat seda nüüd teab, on see töö maagia või öö maagia või öötöö maagia, igaljuhul hommikul ca 9st käis stardipauk ja nüüd loetud minutite pärast juba uus päev. Õnneks midagi hullu pole, paar tundi läheb veel. Ise olen rahul.

Scuudi, millal fotosessiooni tulemusi näeb?
          The other line moves faster.

Kommentaar

tee tööd, muidu tuleb armastus!

Kommentaar

M. Atonen:
              Mul on selline küsimus, et ei tea, kas selline mõttekas mees nagu Mart Laar ka Riigikogu töös osaleb või on ta praegu kuskile mingile tööpostile saadetud? Äkki te oskate öelda, kirjutab blogi äkki või?

Aseesimees E. Ergma:
              Lugupeetud kolleeg Meelis Atonen! Teeme nüüd nii, et me tegeleme tööga, aga mitte jutustamisega. Aitäh! Palun, mis veel on? Palun, Meelis Atonen!

M. Atonen:
              Aitäh! Mina just tahangi teada, kas Mart Laar tegeleb praegu tööga.
              Aitäh!

Aseesimees E. Ergma:
              Aitäh! Palun, kolleeg Sven Sester!

S. Sester:
              Aitäh, lugupeetud juhataja! Teie kui astrofüüsik oskate öelda, kas praegu on mingi täiskuu aeg? Aitäh!

Aseesimees E. Ergma:
              Lugupeetud kolleegid, jätkame ikka töö tegemist.

Kommentaar

vahepeal ei teinud tööd ja armusin kõrvakontori tibidesse ära

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                  vahepeal ei teinud tööd ja armusin kõrvakontori tibidesse ära
                  on neil ka ilusad kõrvad?

Kommentaar

Algselt postitas Raix Vaata postitust
                    Scuudi, millal fotosessiooni tulemusi näeb?
                    Veebruarikuu RUUM'is olid pildid a meie blogis on ka selle kohta kus me töötame väike sissekanne.

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
                      Veebruarikuu RUUM'is
                      Scooter, sa ei olegi seda linki veel postitanud kuhugi või on mul kahe silma vahele jäänud? Ühe disaineri 'aastaraamat' ehk bloody brilliant igaljuhul.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Miks ma olen 1,5a jooksul ainult 3 päeva puhkust võtnud?!

Oehh... jõud saab otsa... ei jõua enam. Kohe saab 2nädalasele puhkusele.
                        A vähemalt kaunistas täna meie kontorit Heti Tulve.

Kommentaar

limonaad ja kerglased naised kombineerituna kroonilise laiskusega on viinud selleni, et alustasin tänast tööpäeva eile hommikul kell 11.
                          ihan jees, amarillo.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Aga meil pandi töö juures MSN kinni. Järjekordne hea näide millega IT osakond tegeleb.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Veebipõhised pandigi kinni. Tavalist MSNi saavad ITosakonna sõbrad ainult nautida. Kahjuks mina nende hulka ei kuulu.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                                Veebipõhised pandigi kinni. Tavalist MSNi saavad ITosakonna sõbrad ainult nautida. Kahjuks mina nende hulka ei kuulu.

Tavaliselt saab ka IT osakond oma käsud kuskilt kõrgemalt..

Kommentaar

Working...
                                X