Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
loll... ega jansu koolis ka arvuteid ei ole... jansu on moblaga netis eksju?
mõlemad olete lollid miks ma peaks omale arvet tegema moblaga? rumal laps. taku* sa võid minu klassi tulla, ma õpetan sulle kuidas asjad tänapäeval käivad... vbla luban mõnikord ka arvuti juurde sind
ja õpetaja töös on see ka hea, et saab vahepeal vabu tunde (nagu mul praegu)....ja kell 13 juba koju
Kurat seda nüüd teab, on see töö maagia või öö maagia või öötöö maagia, igaljuhul hommikul ca 9st käis stardipauk ja nüüd loetud minutite pärast juba uus päev. Õnneks midagi hullu pole, paar tundi läheb veel. Ise olen rahul.
M. Atonen:
Mul on selline küsimus, et ei tea, kas selline mõttekas mees nagu Mart Laar ka Riigikogu töös osaleb või on ta praegu kuskile mingile tööpostile saadetud? Äkki te oskate öelda, kirjutab blogi äkki või?
Aseesimees E. Ergma:
Lugupeetud kolleeg Meelis Atonen! Teeme nüüd nii, et me tegeleme tööga, aga mitte jutustamisega. Aitäh! Palun, mis veel on? Palun, Meelis Atonen!
M. Atonen:
Aitäh! Mina just tahangi teada, kas Mart Laar tegeleb praegu tööga.
Aitäh!
Aseesimees E. Ergma:
Aitäh! Palun, kolleeg Sven Sester!
S. Sester:
Aitäh, lugupeetud juhataja! Teie kui astrofüüsik oskate öelda, kas praegu on mingi täiskuu aeg? Aitäh!
Aseesimees E. Ergma:
Lugupeetud kolleegid, jätkame ikka töö tegemist.
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
Scooter, sa ei olegi seda linki veel postitanud kuhugi või on mul kahe silma vahele jäänud? Ühe disaineri 'aastaraamat' ehk bloody brilliant igaljuhul.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
limonaad ja kerglased naised kombineerituna kroonilise laiskusega on viinud selleni, et alustasin tänast tööpäeva eile hommikul kell 11.
ihan jees, amarillo.
Kommentaar