Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas annad valimistel hääle Operile?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Ja sellise teema teeb foorumi administraator? Mina ei saa valida isegi Savisaart, Operist rääkimata. Elu on jube kui elukoht on vale.

mäletad.. mul oli tükk aega moderaatori tiitel

Kommentaar

elusees ei valiks Operit Riigikokku. tule taevas appi, ennem valiks Miss Laura sinna

poisil on mõistust et palli taguda aga et Riigikogus olla siis seda tal küll pole

Kommentaar

Täpsusema tulemuse saamiseks oleks pidanud ka mainima, et hääletada ei tohi need, kes ei ela Haaberstis, Kristiine või Põhja-Tallinna linnaosas

Kuna mina pole veel senimaani suutnud/viitsinud end Võrumaa registrist välja kirjutada, on mul võimalus valida Erki Nool .
        Kahju, et Värnik ei kandideeri
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
          Täpsusema tulemuse saamiseks oleks pidanud ka mainima, et hääletada ei tohi need, kes ei ela Haaberstis, Kristiine või Põhja-Tallinna linnaosas
          Jah, tegelikult oleks pidanud sellelt viimaselt variandilt "ei, sest" eest ära võtma, et kõik kes mainitud piirkonnas ei ela saaks selle valida ja muude variantide poolt ainult asjakohased inimesed hääletada.

Kommentaar

Oper nigunii riigikogusse ei pürgi, miks tema poolt üldse hääletada?
            K on ses suhtes kaval, et paneb inimeste iidolid nimekirja häälte püüdmiseks.
            Valida tuleks ikka neid, kes tahavad teha poliitikat vastaval tasemel.

Kommentaar

Ärge palun enam koondise mängudel ka enam käige - Kullakallis Ooooper ju ka lineupis üles antud. Vastik ju vaadata kui sihukene tõbras seal mängib. Öääk. Inimesed kasvage suureks, igaüks võib teha mida ise soovib. Mõttetu on argumenteerida teemal mis kellelegi mitte kui midagi ei anna kuna te ahvid nagunii vaatate ja imetlete teda järgmistel mängudel. Libakeelsed saatanad.
              Monkey Spordi uus koduleht & blogi käsikäes www.monkey.ee : Hummel & Joma jalgpallivormid, varustus etc.! www.hummel.ee
              Monkey @ Twitter

Kommentaar

Algselt postitas Treon Vaata postitust
                Ärge palun enam koondise mängudel ka enam käige - Kullakallis Ooooper ju ka lineupis üles antud. Vastik ju vaadata kui sihukene tõbras seal mängib. Öääk. Inimesed kasvage suureks, igaüks võib teha mida ise soovib. Mõttetu on argumenteerida teemal mis kellelegi mitte kui midagi ei anna kuna te ahvid nagunii vaatate ja imetlete teda järgmistel mängudel. Libakeelsed saatanad.
                jah, mulle meeldib Oper kui jalgpallurina. Koondise mange puuan ikka vaadata ja loodan et Opi ka varava loob. Samas minu silmis on ta jalgpallijobu, sest oskas poliitika ja spordi segi ajada. sorri, minu draama. edu talle, vahemalt palliplatsil!

p.s. ei ole uhegi erakonna liige.
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Ütle mulle palun kust kuradi otsast ta selle segamini ajas? Jalgpallihaigla ise ajas jalgpalli ja poliitika segamini. Kahjuks.
                  Monkey Spordi uus koduleht & blogi käsikäes www.monkey.ee : Hummel & Joma jalgpallivormid, varustus etc.! www.hummel.ee
                  Monkey @ Twitter

Kommentaar

Ütle mulle palun kust kuradi otsast ta selle segamini ajas? Jalgpallihaigla ise ajas jalgpalli ja poliitika segamini. Kahjuks.
                    Äkki oleks pidanud Operi juba jalgpallikooli rajades jobuks pidanud tituleerima, sest siis ajas ta äri ja spordi sassi...

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                      Äkki oleks pidanud Operi juba jalgpallikooli rajades jobuks pidanud tituleerima, sest siis ajas ta äri ja spordi sassi...
                      Hea vend. Loll vend. Rumal vend. On arusaadav, et ernevatele spordikoolidele võetakse mõne tuntud isiku nimi, et oleks parem ja lihtsam opereeruda. Kui sa võtad jalgpalliklubi rajamist kui äri siis oled sina kui Jalgpallihaigla liige küll ajast ja arust. Ma ei ole kuulnud et Opi oleks esinenud poliitiliste avaldustega mis määraks ühel või teisel viisil tema poliitilist karjääri. Igaühe vaba tahe on kuhugi kuuluda ja midagi ära teha, lihtsamalt öeldes, eksisteerida kusagil nimekirjas tegemata midagi. Antud hetkel ma ei näe seost Opi kuulumist kuhugi erakonda ja olla poliitik. Viimast ta ei ole. JPH ise pani Opi sinna patta. Huvitav kas ta oleks ka siis jobuks valitud kui liitunuks Refomi või Isamaaliiduga? Vastust tean juba ette, öeldagu mida iganes.

Oper.ee kodulehelt:

Klubi juhatuse liige ja konsultant Andres Oper oper@oper.ee
                      Andres on professionaalne jalgpallur kes teenib hetkel leiba Hollandi Eredivisie klubis Roda JC ja kes toetab klubi ka rahaliselt. Olles mänginud erinevates riikides ja klubides omab ta selgemat ülevaadet, kuidas edukalt kasvatatada noori jalgpallureid. Andrese sidemed ja kogemused on suureks abiks klubi stateegia kujundamisel ning partnerite leidmisel.

Rõhutan siinkohal "toetab klubi ka rahaliselt" ja "sidemed ja kogemused on suureks abiks partnerite leidmisel". Kui sa veelkord arvad et klubimajandus on äri siis oled sa lihtsalt loll ja seda sõna kõige otsesemas mõttes.
                      Monkey @ Twitter

Kommentaar

pole kunagi keski poolt hääletanud ja ei tee seda mitte kunagist
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Hea vend. Loll vend. Rumal vend. On arusaadav, et ernevatele spordikoolidele võetakse mõne tuntud isiku nimi, et oleks parem ja lihtsam opereeruda. Kui sa võtad jalgpalliklubi rajamist kui äri siis oled sina kui Jalgpallihaigla liige küll ajast ja arust. Ma ei ole kuulnud et Opi oleks esinenud poliitiliste avaldustega mis määraks ühel või teisel viisil tema poliitilist karjääri. Igaühe vaba tahe on kuhugi kuuluda ja midagi ära teha, lihtsamalt öeldes, eksisteerida kusagil nimekirjas tegemata midagi. Antud hetkel ma ei näe seost Opi kuulumist kuhugi erakonda ja olla poliitik. Viimast ta ei ole. JPH ise pani Opi sinna patta. Huvitav kas ta oleks ka siis jobuks valitud kui liitunuks Refomi või Isamaaliiduga? Vastust tean juba ette, öeldagu mida iganes.

Oper.ee kodulehelt:

Klubi juhatuse liige ja konsultant Andres Oper oper@oper.ee
                          Andres on professionaalne jalgpallur kes teenib hetkel leiba Hollandi Eredivisie klubis Roda JC ja kes toetab klubi ka rahaliselt. Olles mänginud erinevates riikides ja klubides omab ta selgemat ülevaadet, kuidas edukalt kasvatatada noori jalgpallureid. Andrese sidemed ja kogemused on suureks abiks klubi stateegia kujundamisel ning partnerite leidmisel.

Rõhutan siinkohal "toetab klubi ka rahaliselt" ja "sidemed ja kogemused on suureks abiks partnerite leidmisel". Kui sa veelkord arvad et klubimajandus on äri siis oled sa lihtsalt loll ja seda sõna kõige otsesemas mõttes.
                          rahune nüüd maha. irooniadetektor on sul hommikul vist maha keeratud. ma olen nagu sama meelt mis sina muidu.

Kommentaar

Hästi. Tundub, et Jukk on su eest korralikult hoolt kandnud.
                            Ajasin su ennist Ballackiga sassi, täpsustasin ja sa võid sinule suunatud postis mõttes end Ballackiga ära vahetada.

Piiis
                            Monkey @ Twitter

Kommentaar

Ajasin su ennist Ballackiga sassi, täpsustasin ja sa võid sinule suunatud postis mõttes end Ballackiga ära vahetada.
                              saad kellegi teise postitusest valesti aru ja siis kui oled aru saanud õige mõtte siis suunad selle oma postituse automaatselt minule kuna kellelegi ju vaja suunata - täitsa normaalne vend oled ju!

ehk siis ma ütlen ainult üht sulle: käi putsi ja ei kahetse absull öeldut sellise lause peale mille ütlesid.

Kommentaar

Ära ropenda loll noormees. Sinu tsitaadid on lehest ja JPH kodulehelt pärit. Väga nõmedad laused sinusuguse auväärt härra suust. Ja seda ka praegu. Mõte on postil siiski täpselt sama, ajasin nimed hetkeks sassi ning nime täpsustamisel rakendasin koheselt ka vastavaid meetmeid enda parandamiseks. Ja sinu posti mõttest ei saa üleüldse aru. Mida sa sellega öelda tahad? Et kui loll sa oled?
                                Monkey @ Twitter

Kommentaar

Working...
                                X