Mina olen tohutult rahul, et läbi pääsesime. Nullist mõne kuuga, paari miljoni kroonise kampaaniaga ikkagi 6 kohta parlamenti. Korralik tulemus, millest on hea edasi liikuda.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kas annad valimistel hääle Operile?
Collapse
X
-
Algselt postitas runno Vaata postitustSuuremad tänud.. äkki tuleb kuskilt välja ka häälte arv kandidaadile?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustPäris huvitav. Eelmistel valimistel Kuusmaa kampaaniat ei teinud(kuksil ütles nii minu meelest, et andis ainult loa enda pilte üles panna) ja sai minu mälu järgi mingi 25 häält. Kui see aasta ka nii on, siis tundub easy money olevat, sest Oper on oma erakonda astumisega uudiskümnise ületanud ja lisaks osalenud telereklaamis ning kõikide poolt loetavas "Kesknädalas" on ka temast juttu tehtud.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMina olen tohutult rahul, et läbi pääsesime. Nullist mõne kuuga, paari miljoni kroonise kampaaniaga ikkagi 6 kohta parlamenti. Korralik tulemus, millest on hea edasi liikuda.
Ei hääletanud küll SDE-d, aga hea meel ka nende edu üle. Kuidagi sümpaatsed inimesed on sinna punti sattunud, eriti nende parteijuht on muhe eesti mees võrreldes teiste klubide kaptenitega.
P.S. Huvitav mida Reformikad teevad, paar tuttavat plaksutasid käsi, et lõpuks ometi Edgar pukist maas. Ei käi see nii lihtsalt midagi. Järgmised päevad annavad hea pildi poliitikute võimuiha vs. põhimõtted suhtumisest, annaks ju tekitada ka nt. Kesk+IRL+Villu frankensteini (uh, see oleks lahe)."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustP.S. Huvitav mida Reformikad teevad, paar tuttavat plaksutasid käsi, et lõpuks ometi Edgar pukist maas. Ei käi see nii lihtsalt midagi. Järgmised päevad annavad hea pildi poliitikute võimuiha vs. põhimõtted suhtumisest, annaks ju tekitada ka nt. Kesk+IRL+Villu frankensteini (uh, see oleks lahe).When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustTeema kokkuvõtteks Andres Oper sai valimisringkonnas nr.1 kokku 308 häält jäädes oma ringkonnas häälte arvult 27, kuid tegi mitmele poliitikule ära.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustVaatasin tulemused regiooniti üle ja kõige targem valija oli loomulikult Tartu linnas.
MOTT.
Tallinnas on lasnamäe ja põhja tallinn kahjuks...
Tegelt valus millised lambad saavad valida.Minu paraadnas on vähemalt 10 sellist inimest kellel sinine pass aga keeleoskus on null ja polnud raske arvata kelle poolt nad hääle andsid.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar