see aasta on aivar pidevalt kampaaniat teinud. kandideerib tele2 erakonna ridades koos mingi logistiku ja doktorihärraga
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kas annad valimistel hääle Operile?
Collapse
X
-
(saade käib, arvasin, et saab kirjutamise lõpuks läbi - seetõttu siis tekst minevikus)
Vaatasin tänast valimisstuudiot, sisuliselt haridusest. Ja ma olen täiesti raevus, peaaegu isegi rohkem kui malagari parastamise peale pärast Terry vigastust. No jeesus kristus, sõne otseses mõttes - stuudios on Kristlikud Demokraadid, kes räägivad kümnete ja isegi sadade tuhandete inimeste ees. Milline parem platvorm oma arvamuste ja programmi tutvustamiseks, kuid mida nad teevad? Sõna ei võta, rääkida saavad vaid siis, kui neilt midagi lõpuks küsitakse, sest saatejuhid tõmbavad konkse ja märkavad, et mees istub kui nukk ja ei räägi. Ja kui nad räägivad, siis on jutt nii ümmargune ja segane, et midagi ei saa aru. No kurat küll. Tõsiselt. Tehke midagi!
Ja lisaks - kui selle debati järgi erakondi paika panna, siis ma valiks Keskerakonnd ja Rahvaliidu, issakene. Reps ja Allik olid nii head. Nagu for real. Selge jutt ja mõtted ning veel loogiline ka.
Õnneks järgnes neile kohe Kreitzberg ja siis ka Lukas. Roheliste mees Tanel Tammet oli ka mõnes osas päris sisukas ja mõned vahvad mõtted, kuid nende probleem on ikkagi see, et nad ei ole asjas sees olnud ja seetõttu nõrgemad.
Rõivas tegi paar head lüket, kuid tugevuselt kohe Peeter Võsu järel ehk suhteliselt katastroof.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMa ei visanud seda ära. See pilt on mul kodus voodi kohal seina peal. Ootan igal õhtul, et Evelyn koputaks tasakesi mu uksele ning külla tuleks. Iga väiksemagi krõbina peale jätab mul süda mitu lööki vahele ja peas jookseb läbi mõte- Et kas täna tõesti on see päev.
Kommentaar
-
Algselt postitas 10 Lopez Saldanasee mõistusega inimest reinust eristabki, et teeb omad valikud millegi järgi, mitte ei karju ultra kombel, käsi korraga silmil ja kõrvul hoides, "ise oled loll".
Irw... sulle ei anna ikkagi rahu, et hääletasin nende poolt kes ei poolda astmelist tulumaksu.Aru ma ei saa miks peaks inimene kellel läheb elus paremini ja kes ise selle heaks, et tal paremini läheks on rohkem pingutanud ja teinud peab protsentuaalselt rohkem makse maksma??? Nii või teisiti maksab ta ju rohkem makse.
Sinu kiuste pean ikkagi neid inimesi kes hääletavad astmelise tulumaksu poolt poolearulisteks.
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustIkka pole käind vä?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitust
Vaatasin tänast valimisstuudiot - Kristlikud Demokraadid sõna ei võta, rääkida saavad vaid siis, kui neilt midagi lõpuks küsitakse. Ja kui nad räägivad, siis on jutt nii ümmargune ja segane, et midagi ei saa aru.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
njah martin, üks asi on see mida räägitakse ja teine asi on see mida tehakse.....ehk siis mille heaga siis reps meil hakkama sai peale nende venemaal elavate vähemusrahvuste olukorra SUUUUURE kiitmise? valimislubadused on mõtetud....kõiki nad niikuinii kunagi ei täida ja kesikutele kombekohaselt ikka suheldakse äriliselt ainult oma komparteilastega. ausõna kui luba antaks siis tapaks keskerakondlasi (vahet pole kes ta on - ise liitus selle sigalaga) ja absoluutselt mitte mingit süümepiina ka ei ole.....rahvaliit hakkab ka juba samas suunas liikuma kurat.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustnjah martin, üks asi on see mida räägitakse ja teine asi on see mida tehakse.....ehk siis mille heaga siis reps meil hakkama sai peale nende venemaal elavate vähemusrahvuste olukorra SUUUUURE kiitmise? valimislubadused on mõtetud....kõiki nad niikuinii kunagi ei täida ja kesikutele kombekohaselt ikka suheldakse äriliselt ainult oma komparteilastega. ausõna kui luba antaks siis tapaks keskerakondlasi (vahet pole kes ta on - ise liitus selle sigalaga) ja absoluutselt mitte mingit süümepiina ka ei ole.....rahvaliit hakkab ka juba samas suunas liikuma kurat.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustnjah martin, üks asi on see mida räägitakse ja teine asi on see mida tehakse.....ehk siis mille heaga siis reps meil hakkama sai peale nende venemaal elavate vähemusrahvuste olukorra SUUUUURE kiitmise? valimislubadused on mõtetud....kõiki nad niikuinii kunagi ei täida ja kesikutele kombekohaselt ikka suheldakse äriliselt ainult oma komparteilastega. ausõna kui luba antaks siis tapaks keskerakondlasi (vahet pole kes ta on - ise liitus selle sigalaga) ja absoluutselt mitte mingit süümepiina ka ei ole.....rahvaliit hakkab ka juba samas suunas liikuma kurat.
Palve:
Kust krt ma leian nimekirja keda ma saan hääletada Kristiines?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Sain just sellise kirja :
Hea sõber!
Lähipäevadel otsustatakse Eesti saatus järgmiseks 4 aastaks.
1) Kui Sa tahad, et ravijärjekorrad oleksid poole lühemad.
2) Kui Sa tahad, et tööinimeste palgad tõuseksid.
3) Kui Sa tahad, et hea haridus, tänapäevane arstiabi ja teised
avalikud teenused oleksid kättesaadavad kõigile Eesti elanikele,
siis mine valima ja anna oma hääl Keskerakonna kandidaadi poolt. Keskerakond on Eesti vanim ja praegu üks suurimaid parteisid. Alates 1999. aastast on meie poolt hääletanud iga neljas Riigikogu valimas käinud inimene ja me pole nende inimeste ootusi petnud.
Ainult Keskerakond on täitnud kõik 2003. aastal antud peamised valimislubadused. Kui mõned lubavad õnne saabumist 15 aasta pärast, siis Keskerakonnal on realistlik ja teostatav programm järgmiseks neljaks aastaks. Selles tähtsustatakse inimese heaolu numbritest rohkem. Eesti majandusel on läinud hästi ja on aeg, et ka töötajad saaksid sellest osa.
Eelvalimiste viimane päev on täna, 28. veebruaril ja kõik jaoskonnad on avatud kella 20.00ni. Neist suuremates saab hääletada ka väljaspool elukohajärgset jaoskonda. Elektrooniliselt saad hääletada aadressil www.valimised.ee kuni 28. veebruaril kella 20.00-ni.
Pühapäeval 4. märtsil on kõik jaoskonnad avatud kell 9.00-20.00.
Midagi ei ole veel otsustatud. Mõtle oma peaga, mine valima ja tee Eestile parim valik. Kandideerijate kohta leiad infot siit.
Vali rikas riik ja parem palk!
Sinu Keskerakond!
www.keskerakond.ee
Vastasin ka neile. Tundsin huvi, et kus nad mu aadressi said. samuti teatasin neile,et olen juba oma hääle andnud ja nemad õnneks mu valiku hulka ei kuulunud. Veel teavitasin, et ainult ohmud toetavad erakonda kes pooldab astmelist tulumaksu. Samuti palusin neil edaspidi oma jaburaid lubadusi mulle enam mitte saata.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitust
Palve:
Kust krt ma leian nimekirja keda ma saan hääletada Kristiines?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tembu Vaata postitust
Eelistus tehtud,nüüd tuleb vaid valima jõuda.
Kas kuskilt statistikat leiab milline on olnud valimisaktiivsus eelnevatel Riigikogu valimistel.Üle 60% oleks juba päris hea vist.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
martin - pole mul sellel lausel mingit sisu, ma lihtsalt pidin midagi kirjutama kuna iseendaga ei räägi (eriti tööl) ja teistel niigi tegemist et terve päev lihtsalt rääkida.
marcello - miks sa jumalat palud? kui mõtlesid seda viimast lauset siis see on puhtast südamest ja see kompartei on mind tõsiselt vihastanud ja seda suudavad nad iga jumala päev (uudistekanaleid ju peab vaatama/kuulama). kui nad tahavad rahva tervist parandada (nagu neil see programmis põhimõtteliselt sees oli) siis mingu laiali see erakond. see oleks kõige parem haigusi ennetav tegu - kuna siis oleks rahval stressi ja närvipinget palju vähem (stress ja närvipinge võib igast haigusi põhjustada ju).
sorry aga ma ütlen väga teravalt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar