320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liiga hea...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Norrakad teevad pulli ehk kas 22 amatööri saavad 11 profist jagu? Keelt oskama ei pea, aga kui mõikab, siis on päris häid pärle kohati. 8-8-4


    Edit: inglisekeelsed tiitrid on ka - mai bääd.

    Kommentaar


      kapten Soni ja stjuardess Kala seiklused.

      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

      Kommentaar


        Google: I know everything.
        Facebook: I know everyone.
        Internet: Without me, you're nothing.
        Electricity: Keep talking fools.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Google: I know everything.
          Facebook: I know everyone.
          Internet: Without me, you're nothing.
          Electricity: Keep talking fools.
          Liiga hea nali aastast 2010.
          You need people who score goals, that's how you win games.

          Kommentaar



            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

            Kommentaar


              A new study suggests that efforts to mitigate climate change in the USA have been met with such resistance for a pretty unbelievable reason - many citizens believe the second coming is imminent, so any efforts to improve the world are a waste of time.

              Kommentaar


                Õues on 26 kraadi.
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                Kommentaar


                  ja täpselt sellel päeval on koolis kõik kohustusliku osavõtuga seminarid.tra. :S

                  Kommentaar


                    WOW!

                    Ärge jätke sekunditki vahele!

                    Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel

                    Kommentaar


                      Algselt postitas ZanniN Vaata postitust
                      WOW!

                      Ärge jätke sekunditki vahele!

                      Tõesti, ülivõimas.
                      Giggs will tear you appart.

                      Kommentaar


                        1182 reklaami ajal ekraanil olev kiri, et tegu on miski videoprogrammi trialiga

                        Kommentaar


                          Tellisin kaupa ning sain vastuse, et kaup on komplekteeritud kuid toode X on laost otsas, kuid tellitud ning jõuab Eestisse umbes kuu aja pärast. Liiga hea on see, et toode X moodustas tellimuse koguväärtusest umbes 1/150 ning pakuti oodata kuu aega kuni element Eestisse jõuab ning kogu kauba korraga saaksin :=)

                          Kommentaar


                            Toimetusse saabus kiri. Autoriks Rait Armastusesaadik.

                            Sathyagraha 2.0 versus Tallinna "tasuta" ühissõit 1.0

                            2012. aasta lõpul hoiatasid tallinna ajakirjanikud uuest aastast käivituva tasuta ühissõidu seaduslikkuse puudumise eest — linnavalitsuse poolt nõutav Ühiskaardi isikustamine ning ühissõidukitesse paigaldatud vaidaatorite abil tallinlaste isiklike sõiduharjumuste andmete kogumine, serverisse ülekandmine ja 7 aastaks salvestamine on Andmekaitseinspektsiooniga kooskõlastamata. Seepärast jätsingi sündinud tallinlasena oma 2 € eest ostetud kaugloetava Ühiskaardi isikustamata ja sellele raha laadimata ning asusin alates 2013 01 04 Tallinna ühissõidukeis tasuta sõitma. Seejuures õnnestus valideerimine kui 20. jaanuarini pea iga kord — ühissõiduki validaatoris süttis roheline tuli koos kirjaga, et sõiduõigus on olemas.

                            2013 01 20 paiku tõmmati tasuta ühissõit niiöelda 2.0-lt 1.0-le tagasi, sest Transpordiamet seadistas validaatorid ümber. Nüüdsest näitasid need vaid punast tuld ja kiri soovitas osta pilet ühissõidukijuhilt. Kuu aja jooksul sattusin sestpeale vaid kolme ühissõidukisse, mis näitasid mulle veel rohelist tuld.

                            2013 02 20 sattusingi linnavalvurite ehk MuPo haarangu ohvriks Pirita teel Lillepi ja Maarjamäe peatuse vahel, sõites kesklinna poole. Peatuste vahel peatatud bussist tõsteti mind lausa venna kõrvalt maha, sest erinevalt minust sõitis tema arglikult isikustatud kaardiga. Mulle aga vormistati MuPo kaubikus, salvestava kaamerasilma all (=orwelli-ühiskond ruudus!), minu elu esimene väärteomenetluse protokoll (#052413). Esimese ehmatusega lausa jalutasin mitme kilomeetri kaugusel asuvasse Andmekaitseinspektsiooni, kus ametnik kinnitas mulle, et ülalnimetatud kooskõlastus on Linnavalitsusel nende asutusest ikka neel saamata!

                            2013 02 25 käisin MuPo peamajas ja kirjutasin neile vastulause, mis etteruttavalt öeldes tagajärjetuks osutus.

                            2013 03 01 sattusin taas MuPo haarangu ohvriks — seekord Toompuiesteel trolliga sõites, just enne Balti jaama peatust. Teise väärteoprotokolli (#052239) vormistamise tõttu ei jõudnudki ma enam kell 19 suletavasse öko-toidupoodi ning olin sunnitud pimedas mööda libadaid ja kohati olematuid kõnniteid pidi pea 10 kilomeetrit kahe toidukotiga jalutama äärelinna oma isamajja ööbima. Selle protestimarsiga algaski minu ühemehe-sathyagraha 2.0 Tallinnas süveneva orwelli-ühiskonna vastu. Otsustasin, et ilma kohtuvaidlusteta maksan need 2 tulevast sunnirahanõuet ära ja avalikustan juhtunu ning käin siin Hirmupealinnas edaspidigi ringi ainult jala — nagu seni olen teinud alates 1992. aastast seoses palgatöölt lõpliku äratulemisega.

                            2013 04 04 tegingi üle 12 tunni kestnud umbes 25 kilomeetrise jalutuskäigu mööda poriseid Tallinna tänavaid MuPo peamajja ja tagasi. Selgus, et mult nõutakse 20 + 24 € sunniraha Linnakantselei arvele, kusjuures maksma pidin kahe erineva ülekandega — see lisas 44 eurole veel pea 5€. Veel üks orwelli-ühiskonna ilming ehk valikuvabaduse puudumine — pangaülekande asemel ei saagi maksta MuPo peamajas sularahas ja ilma teenustasuta! Ja lisaks — miks ma jätsin kasutamata võimaluse inimkohtu poole pöörduda? Sest ma mitte ainult et usun vaid ka lausa kogen, et jumalik karma-põhimõte töötab kõikjal ja alati niigi. Maarahvana teate isegi, et mida külvad — seda ka lõikad. Lisaks leidsin kaasaegsest ilmutusest "Jutuajamised Jumalaga" veel ühe jumaliku põhimõtte — see mille vastu võitled, püsib visalt, aga see mida lihtsalt vaatad, kaob iseenesest. Just selle põhimõtte pidev rakendamine igas olukorras teebki algelisest kodanikuallumatusest võitmatu sathyagraha 2.0! Mõistmaks, kuidas Suur Vaim karmavõlglastega ise "arveldab", pean lisama kuupäevaliselt veel mõned tähelepanekud.

                            2013 03 01 alustas Põhja-Tallinna linnaosas, kus samal päeval koostati mulle mu teine väärteoprotokoll, tööd Virumaalt pärit prügiveoasutus. Aga juba esimeste nädalatega kuhjusid prügikastide ümber rämpsulademed, mida lausa linnapea ise käis pahaselt uudistamas, sest uued äravedajad ei olnud veel harjunud pealinna elanike rämpsutekitamise hiigelvõimega.

                            2013 03 13 oli vist see päev, kui linnapea saatis senise MuPo naisjuhi hoopis Tallinna Turgude juhiks, kus tal tuleb loodetavasti kah rohkem jala käia ja toiduaineid tassida. MuPo meesjuhiks sai üllatuslikult peaaegu mu nimekaim — Raik Saart!

                            2013 04 05, kohe järgmisel päeval pärast minu kahte sunnirahaülekannet Edgar Savisaare juhitava pealinna kantseleile, ilmus ajalehes "Äripäev" uuriva ajakirjanduse lugu, milles noritakse Savisaarega tema väidetava Šveitsi salaarve tõttu.

                            2013 04 08 saabusid Saksamaalt Tallinna 9 elektrooniliselt juhitavat kirikukella "Savisaare kiriku" jaoks, mida hakati kohe ka Lasnamäel ehitatavasse õigeusukirikusse paigaldama. Selletaguse poe külastajana oli mulle kohe selge tolle vihje mõte — pean need ülekohtused MuPo-juhtumid panema e-kirja abil "suure kella külge".

                            2013 04 09 käsitleti ETV saates "Ringvaade" Lasnamäe-taguses Pirita jõe jäätunud orus salaja puid langetava tabamatu saemehe juhtumit. Rahulolematud jalutajad olevat helistanud sealt sageli MuPo-sse ja tahtmatult jooksutanud neid lumeväljadel — kõik tulutult, sunniraha pole määrata kellelegi!

                            2013 04 14 näidati teleuudistes IRL-i noorte seni veel abitut katset MuPo peamaja ees rahulolematuse tõttu meelt avaldada. Ei imestaks, kui ükskord hakkavad minust poole nooremad indigo- ja kristall-lapsed tõepoolest nõudma sellise sunniasutuse ärakaotamist. Sest igasugune järelvalve ja trahvimine on seotud mitte armastuse vaid selle vastandi — hirmuga.

                            2013 04 26 avalikustati tallinlanna võit inimkohtu esimeses astmes MuPo otsuse üle määrata talle 24 € sunniraha selle eest, et ta unustas ühissõidukisse sisenemise järel valideerida oma isikustatud Ühiskaardi. Sellele teatele järgnenud linnaametnike selgitus pani lõpuks i-le täpi peale — tegemist polegi tasuta ühissõiduga, vaid 0-eurose sooduspiletiga. Selle peab tallinlane lunastama igal sisenemisel ühissõidukisse, kui ta oma 2-eurose sundisikustatud Ühiskaardi valideerib. Seega — null eurot maksev ühissõidukipilet? Tänan, ei! Armastuse kõrgeima taseme ehk tingimusteta armastuseni on siit veel kaua areneda.

                            Alles 2013 05 03 lõpetas Andmekaitseinspektsioon järelvalvemenetluse Tallinna Linnavalitsuse poolt ennatlikult kehtestatud tasuta ühissõidu piletisüsteemi suhtes. Ning kohustas isikustatud sõiduandmeid säilitama omavolilise 7 aasta asemel vaid 7 ööpäeva. Kuna Ühiskaardi sundisikustamise nõuet ei tühistatudki ning mina pole nõus usaldama Hirmupealinna valitsejate kätte oma isikustatud ühissõiduandmeid isegi mitte nädalaks — siis muutus Ühiskaart mulle lõplikult kasutuks. Selle tagasimüümiseks olen sunnitud veelkord jalutama kesklinna ja tagasi, sest sellist tehingut olevat võimalik sooritada vaid ühes kohas terve Tallinna peale — Linnavalitsuse peamajas!

                            2013 05 05 avas linnapea pidulikult Lasnamäe kiriku kellatorni. Samal päeval avati Põhja-Tallinnas Snelli pargis Kõnenurk — nagu Londonis Hyde Park´is juba paar sajandit olemas on olnud.

                            2013 05 07 pärast paaripäevalist edasilükkumist ilmaolude tõttu saadeti Urantia ehk Maa orbiidile I eesti tehiskaaslane — EstCube. Ning pärast paarinädalast lootmist Mihkel Kärmase avalikustamisabile asusin 2013 05 09 ise levitama elu kosmilisi aluspõhimõtteid.

                            Neale Donald Walsch´i vahendusel ilmutab Vaim, et see kes valib igas olukorras armastuse, saab tagajärjeks igavese elu. Aga hirmu valinud hinged kogevad lõpuks ka elule vastupidist tagajärge. Milline see on? Eks igaüks mõtle selle üle ise! Urantialased ehk maalased — praegusel Uue Ajastu eelõhtul soovin teile tarkust selle üliolulise valiku tegemisel, mis mõjutab otseselt teie surematusevõimega hinge saatust tulevikus.

                            Lugupidamisega, Rait

                            P.S. Ilusat Hirmupealinnapäeva!

                            2013/2019 05 15
                            (vaata "The Urantia Book", page 1351)
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                            Kommentaar


                              lege - http://www.hiphop.ee/artiklid.php?id=3
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Stok
                                Vaata üks leht tagasi.
                                Once a Gooner, always a Gooner

                                Kommentaar

                                Working...
                                X