Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eksamid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
    Mille peale?
    Eesti raha

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      Eesti raha
      Kaks krooni?

Kommentaar

hea küll. 99% tõnäosus et sa läbi kukud tähenendab, et mul on 1% tõenäosus võita. Ehk siis aus koefitsent on 100.

2 krooni panus x 100 = 200 EEK.

Kui läbi kukud saad mu panuse endale (2EEK) kui läbi saad, maksad mulle 200-2 = 198 EEK.

Kommentaar

päris naljakas oled.

Kommentaar

homme kell 8 söötmisõpetuse praktikumi arvestus
            reedel kell 8 mullateaduse eksam, kell 10 söötmisõpetuse eksam
            5 juuni lõputöö tähtaeg, millest valmis umbes 30%
            kas ma lõpetan kooli või jaa
            FAKK JAA
            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
              kas ma lõpetan kooli või jaa
              töö kaitstud, viskipudel lahti korgitud
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

baka kraad käes? mis eriala?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  baka kraad käes? mis eriala?
                  tüüpiline humanitaar olen, õppisin riigiteadusi...ja teen seda ka edasi

pea valutab.
                  Which ship has never docked at Liverpool?
                  The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

mul silmad valutavad. Teisipäeval on vaja magistritöö esitada. Aga selle valmimisele ei aita kuidagi kaasa järeltööd ja kodutööd. Lisaks arvestustöö ja 2 eksamit, millest ma hetkel ei tea ööd ega mütsi. Aga olenemata sellest, kas veab kuidagi lõpuni välja või tuleb tugev feil, on kolmapäeval plaanis elujooming.

Kommentaar

Ehitusstaatika eksam tehtud ja kool põhimõtteliselt lõpetatud. Missest,et 2 aastat veel vaja käia.
                      Lõvi helistab põlevale ringile:
                      «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

andke mingit head materjali, teisip. siis geograafia eksam

Kommentaar

Saada mulle oma email. Siis võin sulle mingi materjali saata.

Kommentaar

jama rsk. söötmisõpetusest kukkusin läbi, ning et see oli kolmas kord, siis õppejõud ütles, et ta ei tegele enam minuga, ning sügisel näeme
                            aga, et ma ütlesin sellist varianti minu jaoks ei eksisteeri, siis ta ütles, et kaevake kuhu tahate, tema mind sellest ainest läbi ei lase
                            sai siis avaldus kirjutatud, ning asi lõppes sellega, et kolmapäeval on komisjoni eksam, kuhu kuuluvad 3 kõige sitemat söötmisguru õppejõudu ja 1 liige on nö minu poolel
                            materjali oli ligi 200 lk, ning kui küsisin, et mida ma täpsemalt õppima pean, öeldi et minult küsitakse kõike. ühesõnaga kolmapäevaks pean saama söötmisõpetuses sama targaks kui mu õppejõud
                            mingeid nippe kuidas see asi läbi teha? õppida kõik konkreetselt pähe ja panna nad paika oma tarkusega?
                            muidugi segab ka see, et mullateaduse eksam lükati esmaspäeva peale, ning selle materjal pole mul ka päris selge
                            ja reedeks vaja teha lõputöö ära.
                            peale selle on hetkel 37.5 palavik, ning mõlemapoolne põskkoopa põletik
                            SEIS ON VÄGA SITT
                            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Inka süvaõppe klassi lõpueksam põhikoolis läbitud. sain viie, jea.

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
                                jama rsk. söötmisõpetusest kukkusin läbi, ning et see oli kolmas kord, siis õppejõud ütles, et ta ei tegele enam minuga, ning sügisel näeme
                                aga, et ma ütlesin sellist varianti minu jaoks ei eksisteeri, siis ta ütles, et kaevake kuhu tahate, tema mind sellest ainest läbi ei lase
                                sai siis avaldus kirjutatud, ning asi lõppes sellega, et kolmapäeval on komisjoni eksam, kuhu kuuluvad 3 kõige sitemat söötmisguru õppejõudu ja 1 liige on nö minu poolel
                                materjali oli ligi 200 lk, ning kui küsisin, et mida ma täpsemalt õppima pean, öeldi et minult küsitakse kõike. ühesõnaga kolmapäevaks pean saama söötmisõpetuses sama targaks kui mu õppejõud
                                mingeid nippe kuidas see asi läbi teha? õppida kõik konkreetselt pähe ja panna nad paika oma tarkusega?
                                muidugi segab ka see, et mullateaduse eksam lükati esmaspäeva peale, ning selle materjal pole mul ka päris selge
                                ja reedeks vaja teha lõputöö ära.
                                peale selle on hetkel 37.5 palavik, ning mõlemapoolne põskkoopa põletik
                                SEIS ON VÄGA SITT
                                Miks sa üldse sellist paska õpid? Varsti Euroliit ei toeta talumehi enam, siis on perse majas.

Kommentaar

Working...
                                X