Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eksamid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui kellegil on veel geo materjali vaja siis panin siia üles:

Kommentaar

Egotrip on küll putsis omadega
      Ma üldse enam ei kurdma oma seisu üle...

1. C++ kodutöö saata pühapäeva jooksul. Programm, mis suudab teha sümmeetrilist krüpteerimist mingi RSA võtmega vms. Ma ka ei tea täpselt mis see tähendab. Siis peab oskama documente signeerida ja kontrollida kas signatuur on valiiidne.

2. C++ eksam. Pole üheski loengus käinud, ei kujuta ette kas milline see õppejõud välja võiks näha või mis ta nimi on. Aga valikvastustega eksam pidi olema ja tunnen ennast hästi. See siis kolmapäeval

3. Programeerimiskeeled...Seal ka kolmapäeval eksam. Käisin 2x loengus. Esimesel korral mängisid seda mängus, mille link siis foorumis oli ja mis väga popiks sai. See samune, kus igast kuubikuid ja pallikesi ühsteise otsa seisma pidi panema...Teise loengu ajal vaatasin Jaapan - Austraalia valikmängu. Ühesõnaga siin on seis sitt.

4. Lõputöö tuleb kokku kirjutada suures osas esmaspäevaks, kus koos juhendajaga viimase lihvi peale lükkame. Midagi saab ikka tehtud ja esitatud suure tõenäosusega. Aga hetkel selline seis, et lõputöö ja eksamiteks valmistumine segavad teineteist...

5.* Vahelpeal käisin mingit järeltööd tegemas ja jälle 50-50 värk. Kui läbi kukun siis on jama. Kolmas kord tehin seda asja juba. Samas kui läbi sain siis on sellega ants.

-----------------------

Ühesõnaga OI_raisk_kolmapäeval_läheb_joomaks!

Kommentaar

Algselt postitas -Ussu Vaata postitust
        Inka süvaõppe klassi lõpueksam põhikoolis läbitud. sain viie, jea.
        Ma sain kahe, jea.

Fuckin' Canada...
        slimm.ee

Kommentaar

teadagi.

vabandust, ma tegelikult ei taha ilkuda.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

vahest ikka võib ju.
            slimm.ee

Kommentaar

Atmosfäär ja litosfäär on nii toredad
              Algselt postitas JT8055
              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

mu lemmik on pedosfäär ka.
                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

krediiti saab ka see mees/naine kes mõtles välja nimed nagu pedo ja lito.

ja tuntuimad moondekivimid on gneiss ja kildad.

rohkem nutta ei viitsi
                  Algselt postitas JT8055
                  Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Ma ei ole veel geo eksamiks õppima hakanud. Praegu lähen õlledega mere äärde igaljuhul. Äkki jõuab veel.

Kommentaar

pohhui kah, händlime ära. räpina aianduskooli saab ikka sisse.

Kommentaar

oo väga lebouss oli kohati
                        Algselt postitas JT8055
                        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

kohati oli päris lebo jah, kuigi ma feilisin täielikult mulla, tuulte ja nende riikide märkmisülesandes kus oli näidatud väljarännet.

Kommentaar

lihtne oli jah, peaks siit korralikud punnid kirja saama .

Kommentaar

ja no türa, hui panin pürenee poolsaar sinna. ma isegi ei ütle mis ma kirjutasin sinna.

Kommentaar

eeldan, et Cristiano Ronaldo poolsaar vms
                                Algselt postitas JT8055
                                Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Working...
                                X