Algselt postitas Mikusiku
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eksamid
Collapse
X
-
töö kaitstud, viskipudel lahti korgitudAlgselt postitas EgoTrip Vaata postitustkas ma lõpetan kooli või jaa
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
tüüpiline humanitaar olen, õppisin riigiteadusi...ja teen seda ka edasiAlgselt postitas cannuman Vaata postitustbaka kraad käes? mis eriala?
pea valutab.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
mul silmad valutavad. Teisipäeval on vaja magistritöö esitada. Aga selle valmimisele ei aita kuidagi kaasa järeltööd ja kodutööd. Lisaks arvestustöö ja 2 eksamit, millest ma hetkel ei tea ööd ega mütsi. Aga olenemata sellest, kas veab kuidagi lõpuni välja või tuleb tugev feil, on kolmapäeval plaanis elujooming.
Kommentaar
-
jama rsk. söötmisõpetusest kukkusin läbi, ning et see oli kolmas kord, siis õppejõud ütles, et ta ei tegele enam minuga, ning sügisel näeme
aga, et ma ütlesin sellist varianti minu jaoks ei eksisteeri, siis ta ütles, et kaevake kuhu tahate, tema mind sellest ainest läbi ei lase
sai siis avaldus kirjutatud, ning asi lõppes sellega, et kolmapäeval on komisjoni eksam, kuhu kuuluvad 3 kõige sitemat söötmisguru õppejõudu ja 1 liige on nö minu poolel
materjali oli ligi 200 lk, ning kui küsisin, et mida ma täpsemalt õppima pean, öeldi et minult küsitakse kõike. ühesõnaga kolmapäevaks pean saama söötmisõpetuses sama targaks kui mu õppejõud
mingeid nippe kuidas see asi läbi teha? õppida kõik konkreetselt pähe ja panna nad paika oma tarkusega?
muidugi segab ka see, et mullateaduse eksam lükati esmaspäeva peale, ning selle materjal pole mul ka päris selge
ja reedeks vaja teha lõputöö ära.
peale selle on hetkel 37.5 palavik, ning mõlemapoolne põskkoopa põletik
SEIS ON VÄGA SITTСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Miks sa üldse sellist paska õpid? Varsti Euroliit ei toeta talumehi enam, siis on perse majas.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustjama rsk. söötmisõpetusest kukkusin läbi, ning et see oli kolmas kord, siis õppejõud ütles, et ta ei tegele enam minuga, ning sügisel näeme
aga, et ma ütlesin sellist varianti minu jaoks ei eksisteeri, siis ta ütles, et kaevake kuhu tahate, tema mind sellest ainest läbi ei lase
sai siis avaldus kirjutatud, ning asi lõppes sellega, et kolmapäeval on komisjoni eksam, kuhu kuuluvad 3 kõige sitemat söötmisguru õppejõudu ja 1 liige on nö minu poolel
materjali oli ligi 200 lk, ning kui küsisin, et mida ma täpsemalt õppima pean, öeldi et minult küsitakse kõike. ühesõnaga kolmapäevaks pean saama söötmisõpetuses sama targaks kui mu õppejõud
mingeid nippe kuidas see asi läbi teha? õppida kõik konkreetselt pähe ja panna nad paika oma tarkusega?
muidugi segab ka see, et mullateaduse eksam lükati esmaspäeva peale, ning selle materjal pole mul ka päris selge
ja reedeks vaja teha lõputöö ära.
peale selle on hetkel 37.5 palavik, ning mõlemapoolne põskkoopa põletik
SEIS ON VÄGA SITT
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar