Kui kellegil on veel geo materjali vaja siis panin siia üles:
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eksamid
Collapse
X
-
Egotrip on küll putsis omadega
Ma üldse enam ei kurdma oma seisu üle...
1. C++ kodutöö saata pühapäeva jooksul. Programm, mis suudab teha sümmeetrilist krüpteerimist mingi RSA võtmega vms. Ma ka ei tea täpselt mis see tähendab. Siis peab oskama documente signeerida ja kontrollida kas signatuur on valiiidne.
2. C++ eksam. Pole üheski loengus käinud, ei kujuta ette kas milline see õppejõud välja võiks näha või mis ta nimi on. Aga valikvastustega eksam pidi olema ja tunnen ennast hästi. See siis kolmapäeval
3. Programeerimiskeeled...Seal ka kolmapäeval eksam. Käisin 2x loengus. Esimesel korral mängisid seda mängus, mille link siis foorumis oli ja mis väga popiks sai. See samune, kus igast kuubikuid ja pallikesi ühsteise otsa seisma pidi panema...Teise loengu ajal vaatasin Jaapan - Austraalia valikmängu. Ühesõnaga siin on seis sitt.
4. Lõputöö tuleb kokku kirjutada suures osas esmaspäevaks, kus koos juhendajaga viimase lihvi peale lükkame. Midagi saab ikka tehtud ja esitatud suure tõenäosusega. Aga hetkel selline seis, et lõputöö ja eksamiteks valmistumine segavad teineteist...
5.* Vahelpeal käisin mingit järeltööd tegemas ja jälle 50-50 värk. Kui läbi kukun siis on jama. Kolmas kord tehin seda asja juba. Samas kui läbi sain siis on sellega ants.
-----------------------
Ühesõnaga OI_raisk_kolmapäeval_läheb_joomaks!
Kommentaar
-
Ma sain kahe, jea.Algselt postitas -Ussu Vaata postitustInka süvaõppe klassi lõpueksam põhikoolis läbitud. sain viie, jea.
Fuckin' Canada...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.
Kommentaar