Lõpueksam ja kutseeksam sooritatud, ei olnud nii raske kui õppejõudude poolt räägitu. Nüüd hea jalka lainele ennast suunata.

Ma lõpetasin põhikooli siis, kui L-Koreas ja Jaapanis madistati ja esimene mäng kolmest (!) juba hommikul hakkas
Samas sai kõik kenasti ära tehtud ja mälestusi sellest perioodist eredaid. Osadel poistel ei pidanud närv vastu ja käidi ja tehti juba inka kirjaliku ja suulise vahepeal salaja nurga taga pudel õlut ning pärast mindi Inglismaa-Rootsi või Inglismaa-Argentiinat, kui ma nüüd ei eksi, vaatama. Väike vutt aitab ideaalselt õppimise vahel pause pidada ja aju puhata.
Ma lõpetasin põhikooli siis, kui L-Koreas ja Jaapanis madistati ja esimene mäng kolmest (!) juba hommikul hakkas
Samas sai kõik kenasti ära tehtud ja mälestusi sellest perioodist eredaid. Osadel poistel ei pidanud närv vastu ja käidi ja tehti juba inka kirjaliku ja suulise vahepeal salaja nurga taga pudel õlut ning pärast mindi Inglismaa-Rootsi või Inglismaa-Argentiinat, kui ma nüüd ei eksi, vaatama. Väike vutt aitab ideaalselt õppimise vahel pause pidada ja aju puhata.
Jäi eelmistest mudilaste juttudest mulje, et koolitasandi eksamitest jutt käis. Aga edu õpingutega - tean oma sõprade näol kui raske see asi on.
Hard core farmerid õpivad meil eksamiteks nädal aega hommikust õhtuni raamatukogus. Ma nii headele hinnetele õppida ei viitsi/suuda, nii et pisut rahulikumalt, aga päris suur osa päevast läheb õppimisele. Pooled mängud umbes jõuan ehk ikka ära vaadata.

Kommentaar