Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eksamid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lõpueksam ja kutseeksam sooritatud, ei olnud nii raske kui õppejõudude poolt räägitu. Nüüd hea jalka lainele ennast suunata.

Kommentaar

Neil, kel oli täna põhikooli matemaatika eksam, siis mis arvate, et mis hinde saate?

Kuna mina olen juba hindamisjuhendit koos vastustega näinud, tean ette, et seekord läheb halvemini kui läks eesti keele eksamiga.
      Adiós amigos

Kommentaar

Pole eriiline matemaatika inimene, ei jaga seda, aga õnn oli, et paar ülesannet vist olid täiesti kuuenda klassi ülesanded ja üks lisaülesanne (Silinder & koonus) oli ka üsna lihtne, kui nüüd nende ülesannete peal mingit lolli viga ei teinud, siis ehk peaks 3 välja tulema, ülejäänud (Funktsioonide ülesanne, avaldise lihtsustamine) oli ikkagi suht tühi maa. Aga usun, et natuke rohkem matemaatikat oskavate inimeste jaoks võis see ikka väga lihtne eksam olla see aasta. Eelmiste aastate eksameid vaadates on ikka kõvasti hullemaid olnud, vähemalt minu jaoks.

Niiet tõenäoliselt tuleb 3, kui rombi udu enam-vähem õigesti panin, siis võib küll läbi mingi ime 4 ka tulla, aga kolmega saab ka rahul olla, arvestades asjaolusi : )

E: 3 tuli ka : p
        Hala Madrid !

Kommentaar

ffs EURO on nii sital ajal. mul nädala pärast veel Bioloogia eksam, milleks 130 lk vaja pähe tuupida :/, aga õnneks tähtsamad mängud näen ära.

Kommentaar

Rombi ülesanne läks päris metsa ja ega ma lisaülesandega ka just hiilata ei saanud. Nelja ehk venitab välja.

/ Venitasin punkti täpsusega 4 välja (35p).
            "Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."

Kommentaar

Algselt postitas Ctulu Vaata postitust
              ffs EURO on nii sital ajal. mul nädala pärast veel Bioloogia eksam, milleks 130 lk vaja pähe tuupida :/, aga õnneks tähtsamad mängud näen ära.
              Ära hädalda Ma lõpetasin põhikooli siis, kui L-Koreas ja Jaapanis madistati ja esimene mäng kolmest (!) juba hommikul hakkas Samas sai kõik kenasti ära tehtud ja mälestusi sellest perioodist eredaid. Osadel poistel ei pidanud närv vastu ja käidi ja tehti juba inka kirjaliku ja suulise vahepeal salaja nurga taga pudel õlut ning pärast mindi Inglismaa-Rootsi või Inglismaa-Argentiinat, kui ma nüüd ei eksi, vaatama. Väike vutt aitab ideaalselt õppimise vahel pause pidada ja aju puhata.

Kommentaar

Kahju, et 2010. aastal matat ei teinud.

Kommentaar

Algselt postitas szandor Vaata postitust
                  Ära hädalda Ma lõpetasin põhikooli siis, kui L-Koreas ja Jaapanis madistati ja esimene mäng kolmest (!) juba hommikul hakkas Samas sai kõik kenasti ära tehtud ja mälestusi sellest perioodist eredaid. Osadel poistel ei pidanud närv vastu ja käidi ja tehti juba inka kirjaliku ja suulise vahepeal salaja nurga taga pudel õlut ning pärast mindi Inglismaa-Rootsi või Inglismaa-Argentiinat, kui ma nüüd ei eksi, vaatama. Väike vutt aitab ideaalselt õppimise vahel pause pidada ja aju puhata.
                  aga vot arstiteaduskond ja põhikool ei ole samal pulgal ;P

Kommentaar

Algselt postitas Ctulu Vaata postitust
                    aga vot arstiteaduskond ja põhikool ei ole samal pulgal ;P
                    My bad Jäi eelmistest mudilaste juttudest mulje, et koolitasandi eksamitest jutt käis. Aga edu õpingutega - tean oma sõprade näol kui raske see asi on.

Kommentaar

Õhh, ma ei julge matemaatika eksami vastuseid, lahendusi vaadata. Loodan, et ponnitab kuidagi 4 ära, kardan millegipärast 3.
                      Romb ja valikülesanne läksid korralikult aia taha. 1-4 ül tulid kiirelt ja ladusalt, siis jooksis nagu juhe kokku ja edasi ei osanud midagi teha. Eks need tekstül minu nõrkus ole ka. Tulemused tulevad ilmselt alles järgmise nädala teisipäevaks kuskil. Kaua närvikõdi, kui vastuseid ei taha ka vaadata.

E: Matemaatika tuli 3 ära. Nüüd põhikooli lõpetamine vähemalt garanteeritud

Kommentaar

Mata ja bioloogia eksamite tulemused tulid üles. Loodetavasti läks vähemalt teil hästi

Kommentaar

Ulme, kas Te reaalselt õpite terved päevad,et ei saa jalgpalli vaadata?
                          Endal sai enamus eksameid tehtud, ainult Mullateadus esmaspäeval vaja ära sooritada, ja siis 8st 17ni praktika nädal kaks ning suvi alaku.

Kommentaar

No ma olen olnud hõivatud nüüd pool nädalat rahvaliiga ja sünnipäeva värkidega, et pühapäevast neljapäevani peaks non-stop õpe toimuma, et kaotatud aega tagasi teha Hard core farmerid õpivad meil eksamiteks nädal aega hommikust õhtuni raamatukogus. Ma nii headele hinnetele õppida ei viitsi/suuda, nii et pisut rahulikumalt, aga päris suur osa päevast läheb õppimisele. Pooled mängud umbes jõuan ehk ikka ära vaadata.

Kommentaar

Gümnaasiumi lõpukas matas-65 punkti. Umbes nii palju ka arvasin neid punktikesi koguda. Üpris objektiivne. Mingi tuupimisega pole üldse tegelenud.
                              sigpic

Kommentaar

Sai enda proovile panekuks ka nüüd aastaid peale kooli lõpetamisest matemaatika eksam tehtud. Sain 51 punkti ja olen rahul
                                Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel

Kommentaar

Working...
                                X