Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eksamid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui te nii tobud olete, et arvate kirjandit olevat midagi seoses eesti keelega, sis olete ikka kõvasti puusse pannud. Kirjandiga vaadatakse ära, et kas te olete 18 eluaastaga õppinud mõtlema "nagu vaja" või vähemalt olete aru saanud, et mida teilt oodatakse. Ühesõnaga, et te saate aru, mida ühiskond teilt ootab ja kas te ka ise vastate nendele ootustele. Kirjandite hindamist ju treitakse ka õpetajatele, et milline on tubli kirjandiosakaja ja nii edasi. Kui inimene ei saa 12 aastaga seda aru ja lajatab ikka kirjandit 30 ringi, samal ajal kui matemaatika saab 90, sis on tüüp ise mingi krdi saabas. Arvutagu vaikselt oma logaritme,s aab sellega ka korraliku papi kokku, kuid ühiskondlikult aktiivset rolli tal elus loota pole.

Kommentaar

Õpetajate sõnul kujunes inglise keele eksam pigem IQ-testiks

Kommentaar

Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitust
        Inka eksam sooritatud, suuline 20p
        17 siin...Oleks ka tahtnud saada 20, aga ei vedanud monoloogi teemaga eriti.Oli mingisugune "Some people say that Americans are the most healt-concious people" Ei osand lihtsalt sellise teema kohta 2 minti rääkida.Eesti keeles ka ei oskaks.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
          Kui te nii tobud olete, et arvate kirjandit olevat midagi seoses eesti keelega, sis olete ikka kõvasti puusse pannud. Kirjandiga vaadatakse ära, et kas te olete 18 eluaastaga õppinud mõtlema "nagu vaja" või vähemalt olete aru saanud, et mida teilt oodatakse. Ühesõnaga, et te saate aru, mida ühiskond teilt ootab ja kas te ka ise vastate nendele ootustele. Kirjandite hindamist ju treitakse ka õpetajatele, et milline on tubli kirjandiosakaja ja nii edasi. Kui inimene ei saa 12 aastaga seda aru ja lajatab ikka kirjandit 30 ringi, samal ajal kui matemaatika saab 90, sis on tüüp ise mingi krdi saabas. Arvutagu vaikselt oma logaritme,s aab sellega ka korraliku papi kokku, kuid ühiskondlikult aktiivset rolli tal elus loota pole.
          ja mis siis sinuarust see ühiskondlikult aktiivne roll on? et siis küpsuskirjandi tulemus paneb edasise elukäigu paika?

30p võib olla ilge ebaõnn või reaalne tase.... emmal-kummal juhul ei tähenda see, et laps on nüüd määratud istuma järgnevad 50 aastat toas arvuti taga ja ei tohi teistega väljas sulgpalli mängida.

Kommentaar

Algselt postitas Cule Vaata postitust
            17 siin...Oleks ka tahtnud saada 20, aga ei vedanud monoloogi teemaga eriti.Oli mingisugune "Some people say that Americans are the most healt-concious people" Ei osand lihtsalt sellise teema kohta 2 minti rääkida.Eesti keeles ka ei oskaks.
            ma sain küll mingi lihtsa teema kus vanemad on mures, et põngerjad liiga palju aega arvutis veedavad
            Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

kahjuks sõltub väga palju hindajast. näiteks on olnud ju isegi nii, et üks hindaja paneb kirjandile 0 ja teine 100 punkti.

aga inglise keele suulisest, Bob_Loblaw ja teised, kes täna või eile tegid, võiksite oma teemad öelda, saaks veel aimu, mida homsest oodata võib.

edit: Bob jõudis ette juba.
              ½121½

Kommentaar

nagu ma ütlesin, monoloogi teema oli see, et vanemad on mures, et lapsed on liiga palju arvutis, siis esitati paar küsimust arvutite kohta (millal sina õppisid kasutama, kas info internetis on usaldusväärne, rohkem ei mäleta :S )

Rollimängus olin klient Ameerika stakehouse-is ja pidin küsima ettekandja käest, mis on eelroaks, pearoaks, magustoiduks, joogid ja kui kaua võtab aega toitude valmistamine ( service time peaks seda tähendama?) ning lõpus pidin esitama tellimuse.
                Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Monoloogi teemaks oli hobid. Öeldakse ,et hobid on ajaraiskaja, oled sa selle arvamusega nõus? Siis veel esitati paar küsimust minu hobide kohta.
                  Rollimängus olin mina inimene, kes oli huvitatud ekstreem matkamisest ja selle korraldajalt pidin küsima, mis see endast kujutab, kas ta ise on ka proovinud, mis kohtades see toimub jne.

Loodan ,et on abiks.

Kommentaar

Pikk see suuline eksam oli?
                    Ajaline.
                    slimm.ee

Kommentaar

15 minutit umbes, alguses küsitakse paar küsimust niisama soenduseks, siis monoloog 3+2 minutit, küsimustele vastamine 2-3 minutit ja rollimäng 4-5 minutit
                      ½121½

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                        Monoloogi teemaks oli hobid. Öeldakse ,et hobid on ajaraiskaja, oled sa selle arvamusega nõus? Siis veel esitati paar küsimust minu hobide kohta.
                        Rollimängus olin mina inimene, kes oli huvitatud ekstreem matkamisest ja selle korraldajalt pidin küsima, mis see endast kujutab, kas ta ise on ka proovinud, mis kohtades see toimub jne.
                        Mul olid täpselt samad asjad. Hindaja võttis meil ikka asja väga tõsiselt ja ajas närvi, sain ainult 11 punkti sealt.
                        Aga kirjand oli õnneks selline, millelt ootan 70+ punkte. Vähemalt aineõpetaja luges läbi mustandi ja ütles, et peaksin ootama täpselt sinnakanti neid palle.

Kommentaar

sain sellise teema nagu "mõned arvavad, et raha on töö juures kõige tähtsam" vms. monoloog jäi veits lühikeseks, muidu tundus kõik ok ja sain 17 punkti.
                          ½121½

Kommentaar

Sain sellise teema ,et "vanemad arvavad ,et lapsed peavad oma tasku raha välja teenima" monoloogi see 2 mintsa sai kuidagi ruttu läbi ..jutu mõte oli väga segane , mõte jooksis kokku mitu korda ja grammatika oli korrast ära aga sain 16 punkti :P

Kommentaar

Edu homsel ühiskonna eksamil siis

Kommentaar

8ndas on mul nüüd reedel eesti-keele eksam. :P

Kommentaar

Working...
                                X