Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eksamid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas erxu Vaata postitust
    8ndas on mul nüüd reedel eesti-keele eksam. :P
    Ülilebo.

101.

Kommentaar

Nooh täna oli ühiskonna eksam ... päris hästi läks aga nooh oli ükskoht kus ma ei osanud midagi öigesti vist panna :S... see oli see monarhia teema vist ... see ma ei teagi lihtsalt läks untsu nooh

Kommentaar

Mis selle monarhiaga siis oli?
        Mul läks arutlus metsa ja ma suht kiirustasin ka, kuna kõht kippus valutama.

Kommentaar

OT vist praegu, aga kui 2005. a inglise keele suulist tegin, siis pidin monoloogi pidama David Beckhamist ja rollimängus uurisin õpetaja käest Eesti meistriliiga mängude kohta. Mäletan, et piletid olid ikka sigakallid (vist oli, et Flora kodumäng kuskil 200).

Kommentaar

keegi matemaatikat tegi ?
            mul endal jäi esimese osa jaoks aega väheks. just siis kui sain enda jaoks kõige raskema ülesande mustandi peal enamvähem lahendatud, pidi ära andma.
            teine osa tundus isegi lihtsam mulle, paari nüanssi ei osanud, aga üldiselt oli enam-vähem teine osa. 50 punkti peaks ikka tulema.
            ½121½

Kommentaar

Täielik HÄVING oli

Kommentaar

Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
                Täielik HÄVING oli
                Nii kerge siis või?Ma ise igaks juhuks ei läind kohale

Kommentaar

MATA: Ma ei teinud, aga klassivenna käest küsisin kuidas läks, ütles, et 100 punni tuleb ära. Sai täpselt samad vastused mis õpetaja. Eks näeb.
                  Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

see oli seni esimene eksam, kui ma tundsin, et 100 punkti on võimalik, aga ju siis olen liiga aeglane. aja tõttu läks vähemalt 20-30 punkti kaduma.
                    ½121½

Kommentaar

täna oli bioloogia, ühtlasi viimane eksam mul. minu jaoks alati nõme ja ebameeldiv aine olnud, aga oskasin isegi natuke teha.
                      ½121½

Kommentaar

Millal eksamite tulemused teada saab ?

Kommentaar

varsti hakkavad nad sulle mobiili peale tulema. eelmine aasta tuli mul esimene neljandal juunil.
                          Algselt postitas Iceman
                          Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
                            varsti hakkavad nad sulle mobiili peale tulema. eelmine aasta tuli mul esimene neljandal juunil.
                            Kui muidugi selle teenuse endale tellinud oled.

Kommentaar

Eksamitulemused tulid eelmine aasta täpselt siis, kui meil oli lõpureis, osadel oli reis rikutud, osadel jälle tuju paranes:P

Kommentaar

meil kunagi oleks üks tüüp kraavi sõitnud kui kirjandi tulemus tuli

Kommentaar

Working...
                                X