Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eksamid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

1. Uue sajandi väljakutsed(Suht raske neli lehte täis kirjutada ja natuke ebakonkreetne)
    2. Valgus ja varjud inimhinges(Suht lame emo teema)
    3. Inimese elu on lõpetamata jääv kool (Gottfried Keller)(Suht normaalne)
    4. Nüüdisaja kirjandus - looming või äri?(Suht normaalne)
    5. Loodus ei andesta vigu(Ka lihtne, seda looduse teemat kuuleb söögi alla ja söögi peale)
    6. Ajakirjandus - vabadus ja vastutus(Hea)
    7. Mille poole püüdlevad tänapäeva noored(Pakun, et pooled tegi sellest)
    8. Kunst meenutab meile igavesi väärtusi(Mida on sellest neli lehte kirjutada, sellest saab nagu maks a4 kirjutada)
    9. Sündmused muudavad inimest (Alexandre Dumas)(Sama teema, mis 8. teemaga)
    10. Pikk tee endani(Jälle mingi emokas)

Kommentaar

Algselt postitas molbert Vaata postitust
      2. Valgus ja varjud inimhinges(Suht lame emo teema)

8. Kunst meenutab meile igavesi väärtusi(Mida on sellest neli lehte kirjutada, sellest saab nagu maks a4 kirjutada)

9. Sündmused muudavad inimest (Alexandre Dumas)(Sama teema, mis 8. teemaga)

10. Pikk tee endani(Jälle mingi emokas)
      tra jah, mingit spordi teemat ei olndki rsk. ansip tšmoo.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
        9. Sündmused muudavad inimest (Alexandre Dumas)
        Ise kirjutasin siis sellel teemal . Kõik tundus hea, aga sel hetkel, kui hakkasin puhtandit tegema tulid igasugused toredad mõtted, et äkki kirjutasin mööda...ja nüüd muretsen nagu segane, sest ei lasknud ka koopiat teha ja ma seda kellegil kontrollida lasta ei saa..

Ja lähiajal siis Inglise keele eksam tulemas, sellepärast niipalju ei muretse, loodan kõrgeid punkte.

Kommentaar

Ma tegin teemal 11. ALL OF YOU ARE GAYS(mingi meeskonna fännid youtube'is)

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
            tra jah, mingit spordi teemat ei olndki rsk. ansip tšmoo.
            Mõtlesin just sama ja seepärast olengi õnnelik ,et eelmine aasta kirjutasin

Kommentaar

Soovitan tõsiselt järgmine aasta haridusministeeriumis (või kus iganes neid kirjanditeemasid valmis sepistatakse) kasutada Mart Juure antud teemasid või siis kutsuda härra Juur isiklikult teemasid sepistama.. Pakun et kui 13 000 abiturienti kirjutavad kasvõi ( nüüd ma ei mäleta kas seda sõna üldse tohtis kokku kirjutada) nendel antud teemadel siis tekib lootust, et kasvab peale põlvkond inimesi, kus on hoopistükkis vähem Liis Lasse, Indrek Galetineid, Uhkeid-Olgasid, Baari-Taliseid jne jne.
              Aga noh mida ma ka tean - ise tegin kirjandit 2005. ja mäletan et teemade suhtes oli nukker vaatepilt...
              Mes que un club!

Kommentaar

Algselt postitas sayonara Vaata postitust
                http://www.postimees.ee/?id=111480

Soovitan tõsiselt järgmine aasta haridusministeeriumis (või kus iganes neid kirjanditeemasid valmis sepistatakse) kasutada Mart Juure antud teemasid või siis kutsuda härra Juur isiklikult teemasid sepistama.

1010

Kommentaar

Mis mõttes spordi teemat ei olnud? Kas teile idiootidele tuleb SPORT SPORT SPORT ette kirjutada, et te midagi aru saaksite? Vähemalt pooled teemad olid see aasta "spordi teemad."

Kommentaar

Kellelgi veel plaanis peale minu täna ühiskonnaõpetuse riigieksamit teha?

Kommentaar

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
                      Kellelgi veel plaanis peale minu täna ühiskonnaõpetuse riigieksamit teha?
                      On, aga ma pole midagi õppinud. Suht feil tuleb ilmselt.

Kommentaar

Päris lihtne oli. Võinoh, mitte midagi keerulist. See maksuülesanne oli nõme aint!

Kommentaar

Midagi väga hullu jah polnud, aga midagi oleks võinud ikka õppida ka

Kommentaar

Maksuteemaline ülesanne oli hea, aga ainuke pind terve niidu peale oli see Euroopa Nõukogu, EP jne ülesanne. Aga arutluse teemad olid head, loodame parimat. üldmulje eksamist väga hea.

Järgmine siis matemaatika, kisub kurjaks.

Kommentaar

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust

Järgmine siis matemaatika, kisub kurjaks.
                              joo nädal aega järjest enne eksamit, see aitab. Usu mind

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                                joo nädal aega järjest enne eksamit, see aitab. Usu mind
                                võimatu kahjuks
                                seega soovita kuidas 3 päeva tagasi juua
                                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                                X