Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eksamid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kas keemia ja geo mitte 11nda teema pole ?

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
      Üldjuhul jah, aga keegi ei keela sul neid eksameid 12ndas teha.
      Algselt postitas aanvaller
      raamatud on pededele!

Kommentaar

2.juuni geograafia eksam. konsultatsiooni ei jõudnud 2 korda ja järgmised 2 korda jäävad ära. leim.
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Aravad et sul on vaja seda examit kusagil sisseastumisel? Kui ei, siis mine jooma. Kui jah siis vaata seitsmesed uusied ära iga päev ja pärast seda mine jooma.

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
            Meie koolis ei saa keemiat 11ndas teha. Ja geo on meil kümnendas juba.

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
              2.juuni geograafia eksam. konsultatsiooni ei jõudnud 2 korda ja järgmised 2 korda jäävad ära. leim.
              Mul on sulle pakkuda väiksed kokkuvõtted igast teemast. Kui oled muidugi huvitatud.
              Algselt postitas JT8055
              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Mul veel 2.juunil geo, 8.juunil kooli rootsi keele kirjalik ja 9.juunil suuline.
                99% tõenäosusega kukun rootsi keele läbi, aga noh, augustis saab uuesti teha.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                  Mul veel 2.juunil geo, 8.juunil kooli rootsi keele kirjalik ja 9.juunil suuline.
                  99% tõenäosusega kukun rootsi keele läbi, aga noh, augustis saab uuesti teha.
                  wanna bet?

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                    Mul on sulle pakkuda väiksed kokkuvõtted igast teemast. Kui oled muidugi huvitatud.
                    tänud pakkumast, aga orgunnisin juba endale mingi kausta täie eelmise aasta konsultatsiooni materjale.
                    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

No läbi ei kuku ma sel juhul, kui saan suulises enda paariliseks kellegi targa, kes mulle kõik ette ütleks ja kirjalikus kellegi õnnestub kellegi targa pealt maha kirjutada.

Kommentaar

ära vabanda

Tahad siis kihla vedada oma pakutud tõenäosuse järgi?

Kommentaar

Keegi eile biolat ka tegi? Ise kasutasin 3 tundi konsultatsiooni ja 1 tund kodust õppimist ja õppisin ainult neid kuramuse daltoonikute ja vererühmade ülesandeid. Võib öelda, et joppas küsimustega ja 50-60 punkti peaks olema minu jaoks rahuldav

Kommentaar

Algselt postitas krizto Vaata postitust
                            Keegi eile biolat ka tegi? Ise kasutasin 3 tundi konsultatsiooni ja 1 tund kodust õppimist ja õppisin ainult neid kuramuse daltoonikute ja vererühmade ülesandeid. Võib öelda, et joppas küsimustega ja 50-60 punkti peaks olema minu jaoks rahuldav
                            Ise loobusin kooli poolt pakutavatest konsultatsioonidest ning läksin omaenda isikliku taktika peale üle. Nädal varem hakkasin valmistuma, iga päev ~2-4h bioloogiat. Põhiliselt lugesin läbi kaks raamatut ja kolmandast mõne peatüki.
                            Aga eksam oli nii nagu ta oli, kuidagi kahtlaselt easy tundus. A noh, eks pooled punktid vast sõnastuse ja muu sellise taha lähevad. Hea oli, et ei keskendunud ühe kindla teemavaldkonna õppimisele, aga elame näeme.

Geograafia veel jäänud, kuldne finaal ning seejärel võib juba kuldse joone alla tõmmata - 12. klassi eksamid on läbi.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                              ära vabanda

Tahad siis kihla vedada oma pakutud tõenäosuse järgi?
                              Mille peale?

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                                Vaata oma privaatsõnumeid

Kommentaar

Working...
                                X