Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eksamid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Põhikooli eksamid on absurdselt lihtsad. Ma isegi ei mäleta mis teemal ma põhikoolis kirjandi kirjutasin. Aga homme on kirjanduse arvestus. Mingi 2 tundi olen õppinud. 10 piletit 28-st on loetud/õpitud. Õnneks eksam suuline.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
      Mida hindad õpetajas?
      Tundub sitt teema, eelmine aasta oli lihtsam.

Kommentaar

üleeelmise aasta "kooli mitu nägu" on kõigiaegade pedem teema
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Keegi sellist asja on teinud nagu kooli kehalise kasvatuse eksam?
          Enivei on endal vaim valmis ja homme minek

Kommentaar

Tegin minagi eelmine aasta põhikooli kirjandit, kuid teemat küll enam ei mäleta. Aga ju oli lihtne, kui mina isegi viisakale hindele sooritasin

Ja selle aastasel teemal pole minu arvates küll miskit viga.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              Tegin minagi eelmine aasta põhikooli kirjandit, kuid teemat küll enam ei mäleta. Aga ju oli lihtne, kui mina isegi viisakale hindele sooritasin

Ja selle aastasel teemal pole minu arvates küll miskit viga.
              Mulle meeldib Eestis elada?

Õpetaja teema on minu jaoks kergem.

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                Jaga siis muljeid ka, kuidas oli & mida küsiti.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  Õnneks eksam suuline.
                  Hahahaha, võtke suhu, B sain!
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

B nagu bad?

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                    olen teinud... keskkoolis 10nda(või oli 11nda) klassi lõpus

meil koosnes mingist suulisest osast ja siis triatlon (1 km ujumist, 20km ratast, 5 jooksu).... päris äss oli

edit: see oli siiski ülemineku eksam 10ndast 11ndasse

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                      B nagu bad?
                      B nagu väga hea.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                        B nagu väga hea.
                        ma sain viimased 2 eksamit E nagu Eriti hea

Kommentaar

mis F on.. fantastiline?

Kommentaar

mis F on.. fantastiline?
                            ''fakk, try again'' äkki

B nagu bad?

olen teinud... keskkoolis 10nda(või oli 11nda) klassi lõpus

meil koosnes mingist suulisest osast ja siis triatlon (1 km ujumist, 20km ratast, 5 jooksu).... päris äss oli

edit: see oli siiski ülemineku eksam 10ndast 11ndasse
                            Korraks jooksiski klemm kokku & kukkusin mõtlema, kas tõesti saab mõnes koolis teha eksamit kehalises.

Kommentaar

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
                              Korraks jooksiski klemm kokku & kukkusin mõtlema, kas tõesti saab mõnes koolis teha eksamit kehalises.
                              vähemalt kaks aastat tagasi sai teha ka 12nda lõpus koolieksami kehalises. Enda klassist 4 tükki tegid ja 2 tuttavat tegid mujal koolides.

Kommentaar

Tegin siis eksami ära & hindeks 5
                                Ise tõmbasin pileti kus oli võrkapalli ja kõrgushüppe võistlusmäärustik ja kõik seonduv + olümpiateemaline test, mis sisaldas eesti olümpiavõitjaid ja olümpia sümboolikat. Praktilise poole pealt pidin tegema võrkpalli sööte ülevalt ja alt, tireltõuse kangil ning Cooperi testi. Kaugushüpe jäeti sita ilma tõttu ära.

Kommentaar

Working...
                                X